- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende severim canım bitki çayı demlemeyi yeşil çayım bitti mesela boşluğa düştüm gibiRica ederim canim afiyet olsun dene bakalım ben bitkilerin çok iyi geldiğini düşünüyorum
Mesela çok arkadaşım var daha tadına bakmadan yemeğe tuz atan o kadar kızıyorum ki onlara ön yargılı yaklaşıyorlar ve sağlıklarından oluyorlar şeker nasıl zararlıysa tuz da o kadar zararlıevet gereği yok tuzun.kullanmicam artık.bana normal geliyodu demek,ama yemeğe gelenler hiç de şikayet etmiyodu ne biliym normal atıyorum sanıyorum ben de![]()
Burada da muhteşem bir hava var içim çoştuAyyy hava bir miss anlatamam ama vrn napıyorum temizlik![]()
HeçBenim en yakın arkadaşım psikolog, onun psikoloğu da benşm, herkeşe lazım, psikologların da canı var dimi? Doktorlar hasta olmuyor mu sanki o mantıkla bakılırsa
![]()
Ben de iyiyim çiçeam çok şükürEvett yaaa hepsi benim sucummmm...
Iyiyim kuzum ama sen nasilsinn
Yok kız çok özlemedim az özledim onuİğde noluyor bahar mı çarptıfeylosofu mu özledin
![]()
Hiç belli olmaz her an herkes çağırabilir kendine dikkat et buralarda ben bile çağırabiliyorum bazen.Gitmeyeyimmi arka odaya mesela kim çağırıyor kulağıma söyle![]()
Bir terapi yöntemi olaraktan çocuk bakmak hımmmAyy keşke aynı mahallede de olsaydık bana gelirdin, çocukları başına atardım sıkıntı kalmazdı
Ayrıca ne alakası var psikolog olunca duygular alınıyor muhem biliyormusun benim vakti zamanda istediğim bölüm rehberlik ve psikolojik danışmanlıktı
ruh sağlığım bozk ama güzel dinler yol gösteririm
![]()
Bu hafta alacaz anahtarını. Ebediyen EsracıyızSus s bakayım hafta basında seni örnek gösterdimSen naptın
Mesajının içindeki sevgiyi görmedim sanma
Püreler konuşamaz sandıydım ne bileyim
Igdeeeeeeaaaggggg demirden korksak trene binmezdik be gülüm
Sil kız bende sildim alıntılarıma etiketlerime cevap vermiyor@eflalim
Sonra severim ama![]()
Günaydın iğdem nasılsınGünaydın dememiş miyim?
Gün pek aymamış bana ondan zaar
Günaydınınız efenim![]()
Bele sanki Bursa beşiktaş maçı berabere bitti sanıp şampiyonluğa sevinmişim de sonra yanlış anons diye düzeltmişler gibiyimGünaydın iğdem nasılsın![]()
Ahahhaha yerim yaBele sanki Bursa beşiktaş maçı berabere bitti sanıp şampiyonluğa sevinmişim de sonra yanlış anons diye düzeltmişler gibiyim![]()
Eki Görüntüle 2121914
Hayırlı günler herkese![]()
nehirnil111 nehirin bana mesajı bu, elimi her cısa götürdüğümde
![]()
Duygusal aclik cektigimu dün anladim.büyük oglum biraz üzünce beni canım karnim tokken sürekli yemek yemek istiyordu.
Etiketini görmeden şeyettim. Galp galbe garşı mıdır acep
tamam kuzum.şimdi yumurtaya tuz atmadım biber de atmadım.peynirle zeytini de sıcak suya bastım.onlar da tuzsuz olduBende severim canım bitki çayı demlemeyi yeşil çayım bitti mesela boşluğa düştüm gibi
Mesela çok arkadaşım var daha tadına bakmadan yemeğe tuz atan o kadar kızıyorum ki onlara ön yargılı yaklaşıyorlar ve sağlıklarından oluyorlar şeker nasıl zararlıysa tuz da o kadar zararlı
Ahahahha![]()
Ahahahahaha yawrum şimdi benimki topuğuna sıkacak, niiden beni ifşaa ediyorsunuz böyle
ben olsam sucuyu seçerdim eli boş gelmemiş en azından
Ergen adayı evlatlar üzüyolar bazen ya çok iyi anladım ne hissettiğini.
Nasıl bi sesli güldüysem arkadan noyo goloyoson yoo diye bi sesle irkildim
Yok benim eşim komik her cuma tartı günü beni taşımaya çalışıyor henüz olmamış diyor. Hayır henüz 60 olmadigimi bakınca da anlar neyi zorluyor anlamadı. sorunları var galibasen bakma ona konuşur konuşur susar.yani inşallah![]()