- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
Ben de olamadim cakilYa bu soğan suyuna ne zaman baslamam gerek rekli olamadim daha ben de yapcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de olamadim cakilYa bu soğan suyuna ne zaman baslamam gerek rekli olamadim daha ben de yapcam
Hayır bir gün beli tutulacak görecem onuAy çakıl çok güldüm, eşin seni kucaklamaya bahane arıyor bence![]()
Oy kuzum kıyamam.. dua okuyup tekrar uyumayı dene uykusuz kalmaAy kabus gördüm berbat durumdayim su an oglum uyumadi zaten 2 dakka dalnisim yanina onda da boyle uyandim geri uyuyamiyorum
Arastirdigin şeyleri çok merak ediyorum. Vücut kaslar onlar da çok hoşuma gidiyorKongreye göndereceğimiz bildirilere çalışıyorum kızlar.. biraz fazla çalışmam lazım bu ara hiç ders çalışmadım çook aksattım ya![]()
fitim 3 hafta önceki bahanelerime benzettim söylediklerini.ve ben 4 kilo almıştım o zaman.Yırttım demiştim ama olmaditoparlayamıyorum kendimi, az musade et bana. Toparladıktan sonra hiç kaçamak yapmıyorum biliyosun
![]()
Menüler deeeeMenü
Cuma
Sabah(7:00) : 1 rafadan yumurta, 1 dlm peynir, 3 tam ceviz.
Ara(10:00) : sade Türk kahvesi, 5 fındık.
Öğlen(13:00) : 4 sebzeli köfte ve aysberg ile cacık.
Akşam(18:00) : mercimek çorbası, köz patlıcan, salata
Su: 2.5 lt.
Spor: Tempolu yürüyüş 60*2.5=150
Bölgesel egzersiz 10*3=30
Toplam 180
C.tesi menü:
Sabah(7:00) :
1 ince yuvarlak dilim ananas, 4 yeşil zeytin, 3 tam ceviz, maydanoz, 1 haslahaşl yumurta, 1 kaşık lor peyniri ve Yeşilçay.
Ara(10.00) : sütlü kahve şekersiz.
Öğlen(13:00) : 1 kase mercimek ve yoğurt.
Akşam(18:00) : 1 tabak ıspanak yemeği ve sarmısaklı yoğurt
Şu:1.5
2 lt de ödem cayim var.
Spor:
Egzersiz 20*3=60
Eliptik bisiklet 10*3=30
Tempolu yürüyüş 45*2.5=112.5
Toplam 202.5
@nehirnil111
@hippotalamus
@MiuLego
Kuzum bu bizden kaçış değil ki kendinden kaçış biliyorsun.. toparlanmamak için hiçbir sebebin yok.. bak yaz geliyor +2 var elinde ve geçmişte onca emeğin.. diyetten uzaklaşanın sonu belli birsürü örneği var işte takımımızdan da..Yırttım demiştim ama olmaditoparlayamıyorum kendimi, az musade et bana. Toparladıktan sonra hiç kaçamak yapmıyorum biliyosun
![]()
Aynen malim aynen..fitim 3 hafta önceki bahanelerime benzettim söylediklerini.ve ben 4 kilo almıştım o zaman.
menü ver yoksa kendine gelemezsin.aldıkça alırsın .ne emekler verdin heba mı ediceksin.miu etse ben etmiyorum müsade.bugün menünü görücem.
menü verene kadar sana kalpler öpücükler yok![]()
Ayyyy görsen sporcuların bisürü şeylerini ölçüyoruz.. bu yayınlardan 3 tanesi basketbolcularla ilgili.. calf çevresi (bacak) nin sıçrama çeviklik sürat performanları üzerine etkisi.. spor yaşının bir de bu performanslara etkisi.. 1 tanesi de voleybolda olimpiyat oyunlarında smaç etkinliğinin belirlenmesi ile ilgili.. kafam bi dünyaArastirdigin şeyleri çok merak ediyorum. Vücut kaslar onlar da çok hoşuma gidiyor
ne kadar geciktin çakıl.çok geciktiysen hemen başla.Ya bu soğan suyuna ne zaman baslamam gerek rekli olamadim daha ben de yapcam
ne ölçüyon biraz açar mısın lütfenAyyyy görsen sporcuların bisürü şeylerini ölçüyoruz.. bu yayınlardan 3 tanesi basketbolcularla ilgili.. calf çevresi (bacak) nin sıçrama çeviklik sürat performanları üzerine etkisi.. spor yaşının bir de bu performanslara etkisi.. 1 tanesi de voleybolda olimpiyat oyunlarında smaç etkinliğinin belirlenmesi ile ilgili.. kafam bi dünya![]()
Kıskandın mı senAy aynn cnm ya
Daha ne kadar açayım lo çalışmayı anlattım iştene kadar geciktin çakıl.çok geciktiysen hemen başla.
ne ölçüyon biraz açar mısın lütfen![]()
![]()
herif işe geç kaldı sandım uyandırmaya kalktım ,meğer 10da gidecekmiş uykum kaçtı sonraSen nden erkencisin bakayım
![]()
ne bilim aklıma türlü türlü şeyler geldi deDaha ne kadar açayım lo çalışmayı anlattım işte![]()