Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de öğlen aldigim nutellayi getirdim eşim seni survivor a yazdirim mi ise yarar mı dedi orda bunlar yok dedi. Orda en çok neyi ozlersin dedi beni yemek yemeyi mi ay moralim bozuldu tabiki sadece seni özlerim dedim. Ama kafama dank etti onda nasıl izlenim veriyorum ve biraktim hiç acmadim bile suan soda iciyorum. Hadi sen de bırak 15 dakika bekle onu yemeye gerçekten ihtiyacın var mı gerçekten aç misin tadını mi istiyorsun gerçek duygun nedir önce düşün kendine zaman tanı sonra yine de istiyorsan bak tadına ne degisecek yiyince duygularini tart. Yavaş yavaş duygularimizi ve istahimizi kontrol edeceğiz birlikte yapacagiz. Unutma senin 75 benim 80 hedefimiz var ben unutmadim.
Bi de aklıma gelmisken birseyi yemeyi çok istediginde önce onun kalorisi kadar spor yap sonra ye mutlaka. Önce yiyip sonra spor yapma. Spor yaparken istek gecerse bu senin için şans olur.
evet yapmak lazım gerçekten. böyle motivasyonumu etkiliyor. zaten bugün artı çıktım :KK43:
Şaka mısın?? 20 gün ve 2 kilo var.. 73 bile olursun...
tatlım ben 78.4 tüm geçen cuma. 3,4 kilo var. aslında çok uzak değil ama bu ara iştah direnci yaşıyorum. ondan düşünüyorum. ama gayret etmem gerek bunu da biliyorum :deli: inşallah kavuşurum 75 e :halay::KK45::dua:

Bence olursun ben de 6 nisan da 80 olur muyum acaba
inşallah kuzum yaaa çok istiyorum :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: gayret edersen sen de olursun. el birliğiyle direnmemiz lazım çakılım :KK15::KK200::KK200::KK200:

Çok düşmüş benim en çok 60 a düştü. Yerden kalkamadim yattım haliya. Doktor ne diyor beslenmeni nasıl ciziyor. Bende mandalina var kup şeker yerine onu yiyorum 2 tane doktor dedi muz veya mandalina. Bide yemek yedikten sonra 15 dakika yuruyecegim. Mutlaka bunu doktora söyle belki tanısı yanlış belki insülin başka sebepten yükseliyor.hala ilaclari düzenli içiyor musun. Benim ki yemekten değilmiş mesela. Insulin bana yemek yediriyormus.
İlac icmiyorumki
Bugun cok.yoruldum ondan heralde

Canım listeye bence gir ne kadar kacamaklari olan biride olsan senin + geldiğini pek gormefim
Ben de hiç hatırlamıyorum .:dondurma::rapci: Hele ki listede hiç olmadı sanırım. Allahım ya inşallah olmaz olmasin . Çok uzulurumm . Doğum yapalı 3 ay 10 gün oldu . 2 ay dir dikkat ediyorm takimlayim . 8 Kilo gitmiş .. şükr bugüne .
Doğuma gittiğim kilo dà 80 di :KK200::anneadayı:geldikten sonra tartilmamistim ama öyle de hesplaynca 16 Kilo edio :anne:
22 Kilo almistim ..:bicak:immm hedefe 6 Kilo mü kalmış. ..:KK57:
ay ne matematik yaptım gece gece öylesine oku ablam . :p:KK60:Amacim kendimi hesaba çekmek . Kendimi görmek de. Karıştı iyice . :confused::KK70::KK70::KK30::KK70:

Evet :halay::kahve::KK76: geçen hafta eksi 900 katkım oldu . Bakalım bu hafta 1000 ı gecmk isterim dé kilomun zor kismina denk geldi Liste 64 60 arası zor gidio:KK12:

Oooo maşallah canım cok iyi gitmis

Ben de hiç hatırlamıyorum .:dondurma::rapci: Hele ki listede hiç olmadı sanırım. Allahım ya inşallah olmaz olmasin . Çok uzulurumm . Doğum yapalı 3 ay 10 gün oldu . 2 ay dir dikkat ediyorm takimlayim . 8 Kilo gitmiş .. şükr bugüne .
Doğuma gittiğim kilo dà 80 di :KK200::anneadayı:geldikten sonra tartilmamistim ama öyle de hesplaynca 16 Kilo edio :anne:
22 Kilo almistim ..:bicak:immm hedefe 6 Kilo mü kalmış. ..:KK57:
ay ne matematik yaptım gece gece öylesine oku ablam . :p:KK60:Amacim kendimi hesaba çekmek . Kendimi görmek de. Karıştı iyice . :confused::KK70::KK70::KK30::KK70:

Süper başarı sen mayıstan oncö halledersin canim

Simdi bisey diycem ama kizmayin bana
Cuma olcumunden sonra neden arti gelindigini bi anlatin bana lutfen.
Hadi ben izne gittim dunyalari dunyalari yedimde aldim listede olupta regl donemi disinda (diyet yaparken regl donemindede sislik pek olmaz) neden arti geliyor.
Bu arada yenilen minnacik kacamaklar arti getirtmez saglam yeme getirir diye bilirim

Oooo maşallah canım cok iyi gitmis

Süper başarı sen mayıstan oncö halledersin canim
Ayy canım ablam ..bana güvenMen ne güzel hedef nisan bakalım. ..oglumün 2 yaş gününde hedef kiloda olmalı korumalıyim 31 mayıs. Şimdi den pastayı nasıl yapcamizi konustk eşimle . Kamyon çok sever ömer . Oyle bişi yapcam ;)

Buralarda ... sen yoksun kizz mortikim
burdaaayııuımmmmm:halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Az degilki balim.Bu yetiyo bana.Ama diyet bozarsam dunyayi yiyip.doymuyorum.Pislik bi huyum var anliycan.Hicbisey yemeden kilo verecegimi bilsem yemem yani
O zaman helal olsun iradene ne denilir başka:kk77::kk77::kk77:
elfkkk elfkkk napan gi naptın ne yedin gormedim ben . Benim bi gunahim var da sabahti neyseki. Sen in yoktur da . Yarın bi tartiya çik bakem . Ona göre şey ediyimmm
Ayyy vorones vorones ben hala regl olamadm şişlik devam edıyor sen rahat ol:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK11::KK11::KK11::KK11::KK12::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Evet canım troidlerde sorun yok bildiğim kadarıyla bide yüksek insulin düşük şeker var doktor bunu arastiriyor. Bebek düşünürken çıkan sonuclar. Inşallah ikimize de kısmet olur
Amin inş hayrlsıyla canım

Hadi ben izne gittim dunyalari dunyalari yedimde aldim listede olupta regl donemi disinda (diyet yaparken regl donemindede sislik pek olmaz) neden arti geliyor.
Bu arada yenilen minnacik kacamaklar arti getirtmez saglam yeme getirir diye bilirim
Bence de sağlam yemeler getirir:hamarat:

burdaaayııuımmmmm:halay::halay::halay::halay::halay::halay:

O zaman helal olsun iradene ne denilir başka:kk77::kk77::kk77:

Ayyy vorones vorones ben hala regl olamadm şişlik devam edıyor sen rahat ol:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK11::KK11::KK11::KK11::KK12::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Amin inş hayrlsıyla canım
oyyyi rahadddiimm ben iyice yayilmim dee. Kıssss yoksa taktik mi yapion. yarın tartıni merak ediom. De baaadaaa

Canım Storm- Storm- ben rwgl olamadm birkaç gğne olmam gerekiyor ve gercekten o kdar su icmeme ragmen ki bu detoks suyu hala rahatsz edici bi şişlik hissediyorum mesela ve diyetimede elimden geldgnce en iyi şeklde devam etmye calsıyrm.aynı zamanda kücük bi tiroid problemmde var.ilac kullanıyrm.mesela diyerime en iyi şeklde devam etmye calsmana rapmen istedgm jilo kaybnı hörmüyrm.böle durunlarda olablyır yani ve bunlar gercekten bahane değiller.en azından kendi adıma..

Bence de sağlam yemeler getirir:hamarat:
Yillardir diyet yaparim veririm geri alirim.Az cok bilgim vardir bu diyet konusunda.
Ufak kacirmalar diyete zarar vermez motivasyon saglar.Misal 1 parca cikolata diyet bozmaz arti getirtmez.Bu kacamaklar fazla olursa arti getirir.
Regl donemi odemi tuzdan kaynaklanir.Tuz olmazsa oda olmaz

Canım Storm- Storm- ben rwgl olamadm birkaç gğne olmam gerekiyor ve gercekten o kdar su icmeme ragmen ki bu detoks suyu hala rahatsz edici bi şişlik hissediyorum mesela ve diyetimede elimden geldgnce en iyi şeklde devam etmye calsıyrm.aynı zamanda kücük bi tiroid problemmde var.ilac kullanıyrm.mesela diyerime en iyi şeklde devam etmye calsmana rapmen istedgm jilo kaybnı hörmüyrm.böle durunlarda olablyır yani ve bunlar gercekten bahane değiller.en azından kendi adıma..
Kuzu saglik sorununa zerre lafim olmaz.Benim soylemeye calustigim ufak denilen kacirmalar egerki gercekten ufaksa arti getirmez.1 ogunu salatayla gecirirsin olur biter
Bu arada hashimatoluyum ve tip 2 diyabetim

Maydonoz suyu ic canim
Odemide atar reglide getirir

Yillardir diyet yaparim veririm geri alirim.Az cok bilgim vardir bu diyet konusunda.
Ufak kacirmalar diyete zarar vermez motivasyon saglar.Misal 1 parca cikolata diyet bozmaz arti getirtmez.Bu kacamaklar fazla olursa arti getirir.
dediklerine harfiyen katilmakla birlikte bi de her vücudun metabolizmasi farklıdır. Hep ekmek arası yemek yiyen ve gec saatlerde müthiş aburcubur yiyen bi kisi aniden bunları sadecé kestiği gbi Kilo verir.tabi eflkk in dedgi gibi sağlık sorunu yoksa

dediklerine harfiyen katilmakla birlikte bi de her vücudun metabolizmasi farklıdır. Hep ekmek arası yemek yiyen ve gec saatlerde müthiş aburcubur yiyen bi kisi aniden bunları sadecé kestiği gbi Kilo verir.tabi eflkk in dedgi gibi sağlık sorunu yoksa
E ben iste.Ekmek en sevdigim seydir.Diyette sirf ekmek ye vericen desinler sevinc nidasi atarim.Meta tabiki ayri kuzum.saglik sorununda ko verme zorlasir tabiki.Ancak cuma ekside olup geri artiya gecmek ufak kacamaklarla olmaz.Yenilen bi cikolata +300_500 getirmez
Demek istedigim ya kacamaklar fazla yada ters giden biseyler oluyor.

Storm uykusuzluk stres bana ödem yapar mesela yemekten daha çok alırım kilo yada ödem olarak menü veren arkadaşların menüsü dışında kaçamak yaptığına inanmiyorum

Back
X