- 30 Kasım 2014
- 29.914
- 132.048
- 798
Ben de öğlen aldigim nutellayi getirdim eşim seni survivor a yazdirim mi ise yarar mı dedi orda bunlar yok dedi. Orda en çok neyi ozlersin dedi beni yemek yemeyi mi ay moralim bozuldu tabiki sadece seni özlerim dedim. Ama kafama dank etti onda nasıl izlenim veriyorum ve biraktim hiç acmadim bile suan soda iciyorum. Hadi sen de bırak 15 dakika bekle onu yemeye gerçekten ihtiyacın var mı gerçekten aç misin tadını mi istiyorsun gerçek duygun nedir önce düşün kendine zaman tanı sonra yine de istiyorsan bak tadına ne degisecek yiyince duygularini tart. Yavaş yavaş duygularimizi ve istahimizi kontrol edeceğiz birlikte yapacagiz. Unutma senin 75 benim 80 hedefimiz var ben unutmadim.
evet yapmak lazım gerçekten. böyle motivasyonumu etkiliyor. zaten bugün artı çıktımBi de aklıma gelmisken birseyi yemeyi çok istediginde önce onun kalorisi kadar spor yap sonra ye mutlaka. Önce yiyip sonra spor yapma. Spor yaparken istek gecerse bu senin için şans olur.

tatlım ben 78.4 tüm geçen cuma. 3,4 kilo var. aslında çok uzak değil ama bu ara iştah direnci yaşıyorum. ondan düşünüyorum. ama gayret etmem gerek bunu da biliyorumŞaka mısın?? 20 gün ve 2 kilo var.. 73 bile olursun...

inşallah kuzum yaaa çok istiyorumBence olursun ben de 6 nisan da 80 olur muyum acaba