Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Storm uykusuzluk stres bana ödem yapar mesela yemekten daha çok alırım kilo yada ödem olarak menü veren arkadaşların menüsü dışında kaçamak yaptığına inanmiyorum
misal ben.dün +1800 geldim cumadan sonra.bugün 1600ü indi.benim eskiden hiç şişirmeyen karbon artık hemen şişiriyo.tuzu da çok kullanıyomuşum kızlar öyle dedi.önceleri bu kadar nazlı değildi benim bünye nolduysa saf pro sebze beslenmeye başlayınca oldu.E ben iste.Ekmek en sevdigim seydir.Diyette sirf ekmek ye vericen desinler sevinc nidasi atarim.Meta tabiki ayri kuzum.saglik sorununda ko verme zorlasir tabiki.Ancak cuma ekside olup geri artiya gecmek ufak kacamaklarla olmaz.Yenilen bi cikolata +300_500 getirmez
Demek istedigim ya kacamaklar fazla yada ters giden biseyler oluyor.
Ben geçen hafta hem çocuğun hastalığından hemde reglden şiştim.. kaç Gün uğraştım zor bela eksi 500 oldu..Storm uykusuzluk stres bana ödem yapar mesela yemekten daha çok alırım kilo yada ödem olarak menü veren arkadaşların menüsü dışında kaçamak yaptığına inanmiyorum
Ben bdv’de takılıyordum burası sessizzzzdinapıyonuz karılar![]()
hala sessizBen bdv’de takılıyordum burası sessizzzzdi
Heee sana bana kaldı buralarhala sessiz![]()
nörim kuzum.midemle uğraşıyom.akşamı sindiremedim.soda içtim sakız çiğnedim anca biraz rahatladı midem.Heee sana bana kaldı buralar
Nörüyon?
Gecmiş olsun canım ben senn ne demek istedgnı anladm zaten hani ben istedgm kiloyuda ceremems olnca acıklma yapma ihtıyacı duydum sadece canım kendi adımaKuzu saglik sorununa zerre lafim olmaz.Benim soylemeye calustigim ufak denilen kacirmalar egerki gercekten ufaksa arti getirmez.1 ogunu salatayla gecirirsin olur biter
Bu arada hashimatoluyum ve tip 2 diyabetim
Oy geçmiş olsun.. rezene çayı al muhakkak mideye çık iyi geliyor, ödem, gaz va çık iyi oluyor hatta anason bulursan da bakliyatları onunla pişir gaz şişkinlik engelliyornörim kuzum.midemle uğraşıyom.akşamı sindiremedim.soda içtim sakız çiğnedim anca biraz rahatladı midem.
Storm uykusuzluk stres bana ödem yapar mesela yemekten daha çok alırım kilo yada ödem olarak menü veren arkadaşların menüsü dışında kaçamak yaptığına inanmiyorum
misal ben.dün +1800 geldim cumadan sonra.bugün 1600ü indi.benim eskiden hiç şişirmeyen karbon artık hemen şişiriyo.tuzu da çok kullanıyomuşum kızlar öyle dedi.önceleri bu kadar nazlı değildi benim bünye nolduysa saf pro sebze beslenmeye başlayınca oldu.![]()
Kuzucuklar demek istedigimi yanlis dedim heraldeGecmiş olsun canım ben senn ne demek istedgnı anladm zaten hani ben istedgm kiloyuda ceremems olnca acıklma yapma ihtıyacı duydum sadece canım kendi adıma
rezeneyi bileydim içerdim vardı evde.geçti şimdilik hazmetmeye başladı şükür.aklımda bulunsun amaOy geçmiş olsun.. rezene çayı al muhakkak mideye çık iyi geliyor, ödem, gaz va çık iyi oluyor hatta anason bulursan da bakliyatları onunla pişir gaz şişkinlik engelliyor