Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK70: :KK70: ay valla bak zamaninda ben bu takima ilk geldigim zamanlarda ne yedigimi bile hissediyordu daha menu vermeden o kadar diyim :KK70: o yuzden hep diom bunun ensesinde gözü var diye :KK70:
:D

Ayyyy coco sen de ne pis boğazsın len
Perşembe akşamı çiğ köfte yediğini daha unutmadım ben:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::KK16:
Yok ya ne korkacağım o benden korksun:süslü:

İşte duymak istediklerim

Nevo çok iddialııı nevo durdurulamaz:rapci:

:süslü::süslü::süslü::süslü::süslü:

Korktun muuuuğğğğğ:p

:KK53::KK53::KK45:

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK47:

Bak yaaa cıs mı var kimin nazaro değdi sana fulyaaaa

-2.2 fulya nerde namına yaraşır ol en az -1.1 bu hafta ona göre
Valla sağ köşede hıçkıra hıçkıra burnumdan balonlu sümükler çıkararak ağlarım cuma:110:
Çok çirkin oluyom öyle görmek istemezsin:110:

Beğendimmm

Ama sevip öpceğimi mi sandın

Demek daha önce kötü menüler vardı ki menü vermiyordun bugün güzel diye menü verdin he:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Yok cicegeeeemmm yapar miyim hic oyle seeeeyyyyy :KK74:uzer miyim ben miumuuuuu:KK74::KK74:
Bugun boşa çıktım isler gucler bitti,bende bir menu vereyim dedim bebeggiiiimmm:KK60:

:KK70:

Ayyyy coco sen de ne pis boğazsın len
Perşembe akşamı çiğ köfte yediğini daha unutmadım ben:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::KK16:

İşte duymak istediklerim

Nevo çok iddialııı nevo durdurulamaz:rapci:
Ooo hemde çiğköfte dürüm yemistim:D :D
Napim cok şeviyom mium ben cigkofteee
Kizma bağaaaaaaaa
1486714005-BmDLqAQCUA-o.webp

Bu takımda en cok zılgıtı ben yedim zamaninda.kimse benim kadar yememistir,onlara da kız banane banane :D senden korkuma 12 kilo verdim ben :D

Yok cicegeeeemmm yapar miyim hic oyle seeeeyyyyy :KK74:uzer miyim ben miumuuuuu:KK74::KK74:
Bugun boşa çıktım isler gucler bitti,bende bir menu vereyim dedim bebeggiiiimmm:KK60:
Oyyyyyy:KK74:kıxamıyorum da sana:KK37:tamam hergün ver menü:rolleyes:
bence de ııııgggg hhh yok istemem :KK47::KK47::KK47:
:oops::KK53:
Hippo aynı yaştayiz aynı sene doğmuşum ya
Nolmuş ki yani hayır da nolmuş o zaman ki yani:63:
Hedefim güzel beğendim:KK66:Ancak o kadar gider zaten:KK45:Onunla flower'ı kesin yenerim:süslü:
Vurdu gol olduuuuuuu:eğlence:

Floweroflife Floweroflife neler diyor nevo fılavıııır:skandal:

Back
X