Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ben 700 Gr versem yeterHihuahahauhaha onu vururum topuklarından
Geçen hafta -500
Bu hafta -1200 olmalı en az![]()
tamam cicegeemOyyyyyykıxamıyorum da sana
tamam hergün ver menü
Nolmuş ki yani hayır da nolmuş o zaman ki yani
Vurdu gol olduuuuuuu
@Floweroflife neler diyor nevo fılavıııır![]()
Lunyaaaaahipponun menü planını gördüm seni yenmek için sağlam geliyiiiir
Hadi len
Ahahahah evet bi de ne var ki aaa zararlı mı aaaa ödem mi tutar diyordun
Ay kara perşembe
Neyse ki verdin mi verdin korku faydalıymıl![]()
tamam bi daha yemem sözPeki ya kısırhaftaiçi kısır cıss...
Haftasonu neden cıss değil, hafta sonu diyette mi kısırPeki ya kısırhaftaiçi kısır cıss...
zaten bu ara sıkıntıları var bi de bdvnin kasvetine dalıyo ya deli karıÇık o bdv lerden oralar tuzaklı oralar kötü ana kucağına gel kız@eflalim
O zaman ben 700 Gr versem yeter![]()
Canım benimmmmTatlı her zaman cıs![]()
Ay eveeeetzaten bu ara sıkıntıları var bi de bdvnin kasvetine dalıyo ya deli karı![]()
Bak seeeennnnsiz mortiydiniz demi.insan morti de olsa kıyamıyo ya ben de çakıla kıyamıyom![]()
Kadap listedeyken tatlı yiyen hippoyu dövermiş olmasın oCanım benimmmmkimseye kaptırmam seni
en çok zılgıtı ben yemişimdir
neden
çünkü kasap sevdiği eti dövermiş
![]()
gidişata bakarsın memnun kalmazsan bırakırsın canım sıkma canınıSuan tüm dengelerim alt üst eski halim daha iyiydi sanki hızlı da kilo veriyordum. Kendim kaşındim.
Kısıra hayırHaftasonu neden cıss değil, hafta sonu diyette mi kısır![]()
Kızz kısır ödem yapıyo yoksa bence bi kase bol sebzeli kısır sağlıklıHaftasonu neden cıss değil, hafta sonu diyette mi kısır![]()
burda kasap sen mi oluyon.kasaplara zaafım var biliyonKadap listedeyken tatlı yiyen hippoyu dövermiş olmasın o![]()