- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
gün içinde aklından geçti demek yada gözün kaydıAman karbon da tuketmemistim ki![]()
![]()

bak yakalandın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gün içinde aklından geçti demek yada gözün kaydıAman karbon da tuketmemistim ki![]()
![]()
Ne münasebetgün içinde aklından geçti demek yada gözün kaydı
bak yakalandın![]()
Bende en çok işe yarayan soda maydanoz limon balım emziren annelerde yapabiliyorZorla da olsa söylettim
Evet kuzu yoğunluklar bitmiyoooor
Whiteblacklife bilir onu.. vaytım emziren anneye ödem atıcı şeyler önerirr misin? Ben anlamıyorum ki emzirenlerden
Pempike öneri lazım
Kız okula gitcem![]()
Aaa yakınmışızBeylikdüzü bize yakın bende Silivri deyim canim
Sen nerede oturuyorsun canimAaa yakınmışız
Öyle dil falan çıkararak kurtaramazsın Ördekim cozutmayacaksın başka yolu yok![]()
Bu karışımı nasıl yapıyoruz canım emziriyorum daBende en çok işe yarayan soda maydanoz limon balım emziren annelerde yapabiliyor
Yarın portinin verdiği tarifi deneyeceğim aslında bugün dışarı çıkabilsem bugün yapacağım da bakalim
Ben kızları dışari cikaracamNaparsız bakim :))
Bende yetişemiyorumBen geçmişi yakalayamayacağımgeçmişte önemli bisey var mıydı
![]()
@MiuLegoMelegiimm22
Sabah
Yiyemedim firsatim olmadi sadece yarim litre su ictim.Kasitli degil ha.Kizim yanimdaydi isyerinde kosturmektan yemege firsat olmadi
Oglen buEki Görüntüle 2123062
Aksamada 3 hurma 1 kase yogurt yerim
Ha yemegin suyunu yemedim bu arada o cis cos
Sabah aç karına maydanoz yarım.demete yakın ama sen emzirdigin için benim gibi biraz daha at sade sodayla Blender dan geçir yarım limon sık karıştırıp iç 15 gün yapabilirsin iatersenBu karışımı nasıl yapıyoruz canım emziriyorum da
Yazdan yapabilirler.. bende her sene yapıyordum bizim evde benden başka kimse yemiyo diye yapmıyorum artık.malipina hayırlı olsun kuzum benim...kızlar bamya yokkı ya marketlerde felan nasl yapıyosnz
BamyaYazdan yapabilirler.. bende her sene yapıyordum bizim evde benden başka kimse yemiyo diye yapmıyorum artık.
Ben onu yıllar önce yapardım.. ama emzirenler içmesin diye biliyordum.. araştırmıştım da..Sabah aç karına maydanoz yarım.demete yakın ama sen emzirdigin için benim gibi biraz daha at sade sodayla Blender dan geçir yarım limon sık karıştırıp iç 15 gün yapabilirsin iatersen
Tamam canım bı denemek gerek yapılanı o gün içinde bitecek mi yoksa ertesi günde icilirmiSabah aç karına maydanoz yarım.demete yakın ama sen emzirdigin için benim gibi biraz daha at sade sodayla Blender dan geçir yarım limon sık karıştırıp iç 15 gün yapabilirsin iatersen
Canım maydanozu sabah kahvaltıda tuketebilirsin dedi doktorum bu tarifi sorduğumda da maydonuz yarım demet yerine daha az kullanarak yapabilirsin dedi zaten sade soda ve limondan sıkıntı yok gün içinde Baska maydonuz tüketmedigin sürece sıkıntı olmaz dedi çocuk doktoru onaylı içtim brnBen onu yıllar önce yapardım.. ama emzirenler içmesin diye biliyordum.. araştırmıştım da..
Eskiden bende sevmezdim şimdi de öyle aman aman sevmiyorum ama işte yapıyorum arada