Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zorla da olsa söylettim:63::KK74:

Evet kuzu yoğunluklar bitmiyoooor:rolleyes::confused:

Whiteblacklife Whiteblacklife bilir onu.. vaytım emziren anneye ödem atıcı şeyler önerirr misin? Ben anlamıyorum ki emzirenlerden :KK17:

Pempike öneri lazım:KK15:

Kız okula gitcem :KK53:
Bende en çok işe yarayan soda maydanoz limon balım emziren annelerde yapabiliyor
Yarın portinin verdiği tarifi deneyeceğim aslında bugün dışarı çıkabilsem bugün yapacağım da bakalim

@MiuLego Melegiimm22 Melegiimm22
Sabah
Yiyemedim firsatim olmadi sadece yarim litre su ictim.Kasitli degil ha.Kizim yanimdaydi isyerinde kosturmektan yemege firsat olmadi

Oglen bu
IMG_20180313_132109_1.webp

Aksamada 3 hurma 1 kase yogurt yerim
Ha yemegin suyunu yemedim bu arada o cis cos

@MiuLego Melegiimm22 Melegiimm22
Sabah
Yiyemedim firsatim olmadi sadece yarim litre su ictim.Kasitli degil ha.Kizim yanimdaydi isyerinde kosturmektan yemege firsat olmadi

Oglen buEki Görüntüle 2123062
Aksamada 3 hurma 1 kase yogurt yerim
Ha yemegin suyunu yemedim bu arada o cis cos
:sinirli: aksam niye okadar azzzzz
Cok sağlıksız
Yine.bamyandan ye susuz
Olmazki oyle cok acikirsin:sinirli:
Kahvaltida yok:sinirli:

Sabah aç karına maydanoz yarım.demete yakın ama sen emzirdigin için benim gibi biraz daha at sade sodayla Blender dan geçir yarım limon sık karıştırıp iç 15 gün yapabilirsin iatersen
Ben onu yıllar önce yapardım.. ama emzirenler içmesin diye biliyordum.. araştırmıştım da..

Sabah aç karına maydanoz yarım.demete yakın ama sen emzirdigin için benim gibi biraz daha at sade sodayla Blender dan geçir yarım limon sık karıştırıp iç 15 gün yapabilirsin iatersen
Tamam canım bı denemek gerek yapılanı o gün içinde bitecek mi yoksa ertesi günde icilirmi

Ben onu yıllar önce yapardım.. ama emzirenler içmesin diye biliyordum.. araştırmıştım da..
Canım maydanozu sabah kahvaltıda tuketebilirsin dedi doktorum bu tarifi sorduğumda da maydonuz yarım demet yerine daha az kullanarak yapabilirsin dedi zaten sade soda ve limondan sıkıntı yok gün içinde Baska maydonuz tüketmedigin sürece sıkıntı olmaz dedi çocuk doktoru onaylı içtim brn

Back
X