Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınıf mı atladım yoksa sınıf mı düştüm![]()
O zaman halay
Çok geçmiş olsun cnm . Evet kremi yazarsan sevinirim ev doli krem belki daha iyi gelir yavruma
Günaydın kuzuGünaydın![]()
Günaydın canım aynen bitsinGunaydin hanimlar yine yorgun ve uykusuz bir sabaha uyandım bu hafta bitsin lutfen![]()
Günaydın kuzum Amin inşallahGuGünayd hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Günaydın kaptanım Allah kolaylık versinGünaydıııınnnnnn
Ölmüş bir miu bırakayım buraya kendimde değilşm
İnanılmaz yorgunum ve bugün de çook çalışmam lazım
Dün bir bildiri daha gönderdim kongreye.. kaldı 3 tane.. v son görderme tarihi bugün
Çıldırıcam ya. Gelemeyişimin sebebi budur yani a dostlar
Nasılsınız
Çarşamba geldiiTARTIYA SON 2 güüüüünnnnnnnn
Bu ne demek biliyorsunuz![]()
Günaydın öğretmenim niye kırıyorsun ne olduGünaydın
Tartiyi kiracam..
Günaydın Bonuscan hayırdır sakin ol tekme falan atma o nazlanıyordur bir anda inerGünaydın
Benimde tartımın iyi bi tekmeye ihtiyacı var. Ulan sen az az eksilcenki ben gaza geleyim salak şey
Günaydınlar![]()
Günaydın şekerlerHayırlı sabahlar![]()
Günaydın canım aynısı bende de varGunaydin kizlar bu hafta cok gec cikacagim isler kabus gibi zor geliyorum bi de uykusuzluk vurdu gibi cumayi dort gozle bekliyorum tatilllll![]()
malipina calisirken ben spor yapim
Günaydın canım kolay gelsin çok zor gerçekten hayatımız bitmiyor koşuşturmamız bitmiyorselam kızlar geçen hafta perşembeden beri koşturma halindeydi sebebi de haftasonu bir seminer düzenledik iş yeri olarak sorumlu bendim koştur anam koştur geçti pazar pazartesi salı da düğün hazırlığı öldüm sanırım cennetten yazıyorum 4-5 saatlik uykularla bayılcam gari
Günaydın canım ne oldu hayırdır niye çıkıyorsungünaydın kızlar, zor bela işe geldim ama heran izin alıp çıkabilirim![]()
Bak bak bak bir de beni beğenmiyorSakallarını kesersen olur![]()
Gel kaptanım Maliden vazgeçtim nazlanıyorSüte bayılırıııım ben geliyim beeeeen![]()
Günaydın nilişkom
![]()
Yerim seni senden tatlı olamazdüştün ama daha tatlış bi spor başkanına düştün![]()
O zaman halay![]()
Günaydın![]()
Çok güzel bilgiler tşk ederiz canim
napim işte işe geldimKızlarrr napıyorsunuzzzz
Ben kahvaltı yapiyomKızlarrr napıyorsunuzzzz
Büyüğü okula gönderdim küçükle uğraşıyorum.. hasta gibinapim işte işe geldim
başlamadan sizleri göriyim dedim bende durum böyle sen napıyosun
Vayy erkencisin..Ben kahvaltı yapiyom![]()
geçmiş olsun hippoBüyüğü okula gönderdim küçükle uğraşıyorum.. hasta gibi![]()
Ben kız kardeşim öğretmen.. okula giderken tarçınlı su götürmüş.. öğrencileri görmüş sormuş.. ertesi gün bütün sınıf tarçınlı su ile gelmiş :))
geçmiş olsun canim