SEN DAHA DUR BURALAR DURGUN BİR DEAy sizin yüzünüzden kahvaltımı geç yapıyorum hep. Kalkar kalkmaz buraya bakıyorum ne olmuş ne bitmiş diye.![]()
1 HAFTAYA BURALARI COŞTURACAĞIM ULEN
O ZAMAN GÖR SEN
AKŞAM SAATİNDE KAHVALTIYI YAPARSIN

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SEN DAHA DUR BURALAR DURGUN BİR DEAy sizin yüzünüzden kahvaltımı geç yapıyorum hep. Kalkar kalkmaz buraya bakıyorum ne olmuş ne bitmiş diye.![]()
Miu moralim sıfır işin var diye senide sıkmak istemedimyine caps lock açık kalmış![]()
helalOkula gidiyorum stop....
İddia 15 mayısa kadar stop....
igdedali senide öpüyorum non stop.....
Biz de özledik ki![]()
Bonus temsili olsun işşallah ya rabbim amin....
Eki Görüntüle 2123483
la beğenini gördüm aha dedim iğde online hemen ona yazayım etiketleyip
Boynumdan gerdanımdan öp. Harbiden iğde kokumu sürdümla beğenini gördüm aha dedim iğde online hemen ona yazayım etiketleyip
sen daha erkenci davrandın
tabi genç olunca
bu sabah nerelerinde öpeyim mis kokulu yarimmmmmmmmmmm![]()
Ayyy ne biçimBoynumdan gerdanımdan öp. Harbiden iğde kokumu sürdüm
Aklıma bi türkü geldi
İndim derelerineeee
Bilmem nereleriineeeeeee
Kaytan bıyıklarımıııı
sürsem nerelerine![]()
Boynumdan gerdanımdan öp. Harbiden iğde kokumu sürdüm
Aklıma bi türkü geldi
İndim derelerineeee
Bilmem nereleriineeeeeee
Kaytan bıyıklarımıııı
sürsem nerelerine![]()
Ayyy ne biçim
Ya ne romantizmi miu. Sonuçta romantizmin sonu da aynı şeye bağlanıyor. Net olmak lazımulan 2 dk romantik olalaım dedik aklına gelen türküye bakk
ben de sana hoplayıver çekirge şarkısını armağan ediyorum o zaman![]()
İyi diyelim iyi olalım inşallah ,ben de bilmiyorum ki nasılımGünaydın Deynebim karşılaşamıyoruz hiç nasılsın![]()
Ben de ben deAy sizin yüzünüzden kahvaltımı geç yapıyorum hep. Kalkar kalkmaz buraya bakıyorum ne olmuş ne bitmiş diye.![]()
ben pes edicem sanırımMelegiimm22 cumaya hande şiş yapıp yiyor muyuz melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Storm- naber cnm yaaa
![]()
Eki Görüntüle 2123465
Neden peki canım bir şey mi kaçırdın da geldi yoksa normal beslendin öylesine mi gelen bir artı bu
Olur neden olmasın en azından vücudunu sıkılaştırırsın böyle bayağı ter atacağın sağlam spor yap ama yarın vücudunu dinlendirecek spor yaparsın cumaya güzel bir eksi
Kalem etkilemiş olabilir canım tarihi mi geçti markasız bir ürün mü dikkatli ol yüz bu güvenilir olmalıMarka olarak ben Max factor, Maybelline genelde kullanıyorum bir de bazı basit şeyler de golden rose alıyorum
Ooo şerim hoşgeldin nerelerdeydin buralara gelme sonra tontiş tontiş konuş![]()
sağol elifcimmmm
var var şeri sen gel.. gel de geri kaybolma yeter ki.. bir var bir yok şeri koydum adını
ne biçim günaydın
ne kadan da dadlu bi vaytmış o la
Sen klavye arkasından kokumuzu alabiliyor musun?la beğenini gördüm aha dedim iğde online hemen ona yazayım etiketleyip
sen daha erkenci davrandın
tabi genç olunca
bu sabah nerelerinde öpeyim mis kokulu yarimmmmmmmmmmm![]()
InşaAllah miusuummmmmMelegiimm22 cumaya hande şiş yapıp yiyor muyuz melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Storm- naber cnm yaaa
![]()