• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öylesine :işsiz: yesem de gelse bu kadar takmam zaten yedim oldu derim

He güldüm valla.ben pazartesi -400 dum simdi +200:işsiz:
Bence ödem var kuzum sende başka türlü gelmez öyle :KK43:
Canim salı günü 60 dk zumba
Ekledim kuzum:KK15:
kızlaaarrrrrrrrrrrr

çok özledim sizi yahu

öğlene kadar az muhabbet edelim toplaşın hele..​

Bende özledim kaptanım ama yazana kadar öğlen oldu :KK45:

evet canım kv gittikten sonra yavrumu kreşe başlatmak zorunda kaldım ama keşke direkt işten çıksaydım. degmezmiş hiçbişiye. işyerinden alacaklarım için dava açmaya hazırlanıyorum. ama son tahlilde hayırlısı oldu evladımla olmak beni çok mutlu ve huzurlu yapıyor. tek skıntı can sıkıntısı . onu da sizinle aşacağım canlarımmmm.
diyet işine de bi kaç güne reglim geliyor öyle başlasam? hiç modumda değilim.
bu arada koşu bandı aldım arada yürüyorum şubat başından beri ama diyete uyamadığım için gelişme pek yok...

sagol canım teşekkür ederim.
keisnlikle hayırlısı bu oldu her açıdan. eşimle bile sorunlarımızı cözdük gibi. çıktım işte işten baksın çaresine herşeyin..

ooo koşu bandı demek:KK76: hayırlı olsun :KK9:
regl öncesi metabolizma hızlı çalışır hiç vakit kaybetme başla derim:rolleyes:ötelemek zaman kaybettirir başlamanı erteler,hem yaza ne kaldı şunun şurasında:KK75:
eşinle ilgili konuları halletmene sevindim şery inşallah herşey dahada güzel olur:KK36:

evet canım kv gittikten sonra yavrumu kreşe başlatmak zorunda kaldım ama keşke direkt işten çıksaydım. degmezmiş hiçbişiye. işyerinden alacaklarım için dava açmaya hazırlanıyorum. ama son tahlilde hayırlısı oldu evladımla olmak beni çok mutlu ve huzurlu yapıyor. tek skıntı can sıkıntısı . onu da sizinle aşacağım canlarımmmm.
diyet işine de bi kaç güne reglim geliyor öyle başlasam? hiç modumda değilim.
bu arada koşu bandı aldım arada yürüyorum şubat başından beri ama diyete uyamadığım için gelişme pek yok...

sagol canım teşekkür ederim.
keisnlikle hayırlısı bu oldu her açıdan. eşimle bile sorunlarımızı cözdük gibi. çıktım işte işten baksın çaresine herşeyin..[/QUO
Hoşgeldin. Kuzummm

upload_2018-3-14_12-52-33.webp
:işsiz:

Dünki menüm gelsin
Sabah10:00
1 dilim kepek ekmeği
4 dilim kaşar peyniri
2 yumurta rafadan
Dom sal
2 çatal şeftali reçeli

Ara16:30
5 çiğ badem
2 gün kurusu
1 tane minicik petitooo

Akşam18:00
1 küçük tabak kuru fasulye
2 kaşık pilav
2 biber turşusu

Su:2 lt
Spor: yapamadım kuzum
@MiuLego begum75 begum75

Zaten birşey yemiyorsunki çok ara yapiyorsun acaba yemeğini arttirsanmi
Ya kuzum okulun yemekhanede uygun yemek olmuyo salata getiriyorum evden mecbur.eve gidinde de ne varsa ondan yiyordum aslinda ama su 1 haftadir bi duzenim sasti kv olayi fln canimi sıktı onun da etkisi heralde

:KK60:giniydiiiiiiiiiiin

ay harika paylaşım:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

yihahahahahaah heee ömür uzatmaca keyf :ıslık:

hellö broooooooooooooooooo:KK73:

stres inanılmaz etkiler Berna.. uykusuzluk ve stres direk ödem sebebidir.. sakin ol uykunu almaya çalış bol su tüket inecek yahu cumaya :KK19:
Sini yirimmmm
Kı, farmasi diye bir fırmaya uye oldum ha satış yapıcam su an yüzümde maskeyle selam olsun sana:)

malipina malipina kuzucum öğle arası bi gel de yaz .. nasıl gidiyor iş.. keyifli mi? ortam nasıl? insanlar iyi mi?
yeme düzenini ne yaptın nasıl oldu? tartı nasıl cevap veriyor sana ?

herşeyi merak ediyorum.. çalışman hiç hoşuma gitmedi:110:burada yoksun iştesin:KK42:
Bırakim mi işi :dondurma:

Back
X