• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sıkıntıda o kaptanım,yediğim halde açım :işsiz:
ama şekerim oynamadığı müddetçe dayanıyorum
#direnbegüş:rapci:

yanlız sen bana ye mi didin:skandal:
direnbegüşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ye demiş olabilirim sanırım kuzenim yazmış ya da seni deniyorumdur

sonuçta bu cuma o kilonu bildireceksin geçen cuma kaçtın ama bu cuma kaçırmam seni :deli:
Bende şimdi eşimi bekliyorum .. staj yapmam gereken okula gidicezz.. hemde bebekle :emir_bebek:
yaaaa.. ay hadi hayırlısı :KK200:
Ben de çok gelemiyorum ben de özlüyorum yaw
İyidir hostel, restoran , kediler, köpücük uğraşıp duruyorum , sporu oturttum gibi..
Sen napiosun canım senin nasıl gidiyor?

çok gel :110:
özletme :110:

sporu oturtmana çook sevindim ya koşuyor musun kuzucum hep? başka neler yapıyosun?

benim çook yoğun bu ara sürekli ders çalımam gerekiyor fılavırım.. az daha dayanayım geçecek elbet bu yoğunluk:KK52:

regl oldum dün gece.. karnım ağrıyor.. ilaç da içtim ama geçsin hemen :KK42:

çocuk doğursam geçer mi ki bu regl ağrısı :confused:hemen hamile mi kalsam:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Geçmiyo boşuna gaza gelme.. 2 çocuk doğurdum ama geçmedi :(

Ama dersen aday var evimin kadını çocuklarımın anası olucam sen bilirsin miucan :))

Yerim seni ben kızzz:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK68::KK68::KK68::KK68:

Öğlenle akşam geliyom da senle denk düşemiyoz böcüğüm. Akşam yan odada buluşak mı:KK53::KK53::KK53::oops::oops::oops:
evet her yerde buluşmaya razıyım ben :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
untitledd.webp
gel de atlayıp geleyim:KK71:

:deli:@begum75
Canum sana da galpler bırakayım bissürü
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

senin galbini yiyim:KK200::KK15::KK200::KK15::KK200::KK15::KK200::KK15::KK200::KK15::KK200::KK15::KK200::KK15::KK200::KK15::KK200::KK15::KK200:

direnbegüşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ye demiş olabilirim sanırım kuzenim yazmış ya da seni deniyorumdur

sonuçta bu cuma o kilonu bildireceksin geçen cuma kaçtın ama bu cuma kaçırmam seni :deli:

ben cuma kilo bildiremedim demi :KK11:
ama eksideydim 57,6 dıydı galiba
valla ben bu 57-58 bandında kaldım
artık korusam yeter diyorum:işsiz:

evet her yerde buluşmaya razıyım ben :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:Eki Görüntüle 2123534 gel de atlayıp geleyim:KK71:

inanma maliiii,ben teeeeee angaraya kadan gittim,konumlar attım benlen buluşmadı :KK12::63:

Yav hatunlar size birşey danışacam
Şimdi benim regl periyordum 27-28 günde bir olur. Gecikme vs olmaz pek yazdan beri düzenli. Önceden pco vardı ama onda da regl tarihim şaşmazdı sadece kanamam olmaz lekelenme şeklinde görürdüm. Adet söktürücü kullanmam gerekirdi...
normalde kontrole gdecektim ama şikayetim olmayınca gitmedim
Geçtiğimiz 2 ay 21 günde bir regl oldum. Bugün 18. gün ve ben galiba yine regl oldum. 3. ay oldu erken geliyor. Doktora gideyim mi bekleyeyim mi bilemedim. Erken olunca sancım da çok fazla oluyor haliyle... Dayanılır gibi değil. Ve sanki fazladan kan kaybediyormuşum gibi geliyor.
Hastaneye gitmeyi sevmiyorum hele de kadın doğum çok korkunçlu geliyor...
Bu ara uyku düzenim şaştı. Az uyuyorum. Yeme düzenim de aynı şekilde. Bi gün akşama kadan aç durup diğer gün tıka basa yiyorum genel bi dengesizlik var
Stres faktörü de var tabi... Malum kpss...
Bi akıl verin bekleyeyim mi 1 ay daha yoksa gideyim mi
Biraz ayrıntılı yazdım kusura bakmayın
Hee bi de 2-3 gündür düzenli hibisküs çayı içiyorum onun etkisi olabilir mi
Ay ne çok soru sordun sus iğde ya:KK11::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:
tabi ki git iğde.. osnuçta bildiğin düzensiz bir regl döngün var şuanda senin.. aksatma hemencik git

Menüm belli
Sabah(11.00)
1 dürtücü çay

Öğlen:
Şu tabak
Eki Görüntüle 2123159

Ara(16.00-17.00)
1 dilim ananas
Yarım yeşil elma

Akşam(20.00-20.30 arası)
3 parça biftek
Karnıbahar haşlama
Yoğurt
Spor: bugün de yapacağım ayrı etiketlerim
Su boool boool
@MiuLego @hepfit @Nevreste

Bravooooooooooooooooooooo bayıldım:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Menum yazaym
06.00
1 gun kurusu
Sabah
2 yumurta
Yarim kk.beyaz peynir
Yarm kk kaşar peynir
2 zeytin
Maydanoz
Yeşil biber
1 bardak cay

Ara
3 hurma

Aksam (19.00) esim 18.30da geliyo anca 7de yiyebiliyoruz
1 kepce yogurt çorba
1 tabak pırasa
ayran
Spor aksam bildirirm
Simdilik 2 lt icildi 3 olur
@MiuLego @Storm-

meleğim tertemiz bir menü
bol eksi getirecek bir menü ve hatta
afiyet olsun canom:super:

Ben çok fenayım, akşam yemeğini bile dışardan söyledik:KK1: @MiuLego
Mius menüm
Thylol hot ve kazanla taze sıkılmış portakal suyu ve 3 kase çorbadan oluşuyor. Akşam da balık salata. :hasta: bogazimi sokup bi bakasim var niye bu kadar aciyor :KK43:
oy kuzum benim yaaa
hastalık neden iyileşmedi bir türlü
rapor vermiyor mu dr sana kıyamam

dinlenmek iyi gelecek eminim ben

eve gittin mi bugün?

Back
X