• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

745466_od845.webp
745466_od845.webp
745466_od845.webp
Akşama misafirm var :işsiz::KK51:
Islak kek yapacam yermiydiniz :KK53:
YER MİYDİN?

745466_od845.webp
745466_od845.webp

Yav hatunlar size birşey danışacam
Şimdi benim regl periyordum 27-28 günde bir olur. Gecikme vs olmaz pek yazdan beri düzenli. Önceden pco vardı ama onda da regl tarihim şaşmazdı sadece kanamam olmaz lekelenme şeklinde görürdüm. Adet söktürücü kullanmam gerekirdi...
normalde kontrole gdecektim ama şikayetim olmayınca gitmedim
Geçtiğimiz 2 ay 21 günde bir regl oldum. Bugün 18. gün ve ben galiba yine regl oldum. 3. ay oldu erken geliyor. Doktora gideyim mi bekleyeyim mi bilemedim. Erken olunca sancım da çok fazla oluyor haliyle... Dayanılır gibi değil. Ve sanki fazladan kan kaybediyormuşum gibi geliyor.
Hastaneye gitmeyi sevmiyorum hele de kadın doğum çok korkunçlu geliyor...
Bu ara uyku düzenim şaştı. Az uyuyorum. Yeme düzenim de aynı şekilde. Bi gün akşama kadan aç durup diğer gün tıka basa yiyorum genel bi dengesizlik var
Stres faktörü de var tabi... Malum kpss...
Bi akıl verin bekleyeyim mi 1 ay daha yoksa gideyim mi
Biraz ayrıntılı yazdım kusura bakmayın
Hee bi de 2-3 gündür düzenli hibisküs çayı içiyorum onun etkisi olabilir mi
Ay ne çok soru sordun sus iğde ya:KK11::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:

iğdecim,miu alıntılayınca gördüm yazdıklarını
daktırım kelebekolcam derdiki mevsimsel geçişlerden etkilenebilir,birde sen bi ara çok zayıfladınya vücuttaki yağ oranının düşmesi hormon dengesini bozuyomuş buda etken olabilir,birde malum kpss stresi,hepsi kombo yapıyor böyle şeyler olabiliyor
ama sen yinede mutlaka doktora görün,1 ay daha niye bekliycenki en kısa sürede git stresini at üzerinden

bir de paranı mı bıraktılar içeride ya:sinirli:

çok iyi olmuş şerim.. birkaç zaman alışırsın çalışmaktan eve geçtin normal alışamamak ilk zamanlar.. ama kuzunla vakit geçirmek :KK200:

tamam regl başlasın o zaman menü vermeye başla o zaman kadar da buralarda ol hep :dondurma:

ayyy vayt 3 tane bildiri hazırladım gönderdim kongrelere:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:çılgın atıyorum yahu çok zevk alıyorum harikaaaaaaaaaaaaaaa:rolleyes:

bugün son başvuru günü 3 tane daha hazırlamam lazım :rolleyes:tam çıldırmalık:rolleyes:

olsun ki istediğin zaman yaz sen :KK74::KK74::KK74::KK74:
İşlerini hallettin mi kaptanım :KK200:

Menum: sabah : 7:30
1 yumurta,kk peynir,yesillik 2 dilim tt ekmek
Ögle: (12:30)
4yk kabak yemegi salata
Aksam: (17:00)
4yk kabak yemegi ,yogurt salata
Su:3litre
Spor 1 saat tempolu yürüdüm
45 dk kardio
@MiuLego nehirnil111 nehirnil111

SADECE ALKIŞLAYACAĞIM İZNİNLE :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Slm canlarim haliniz keyfiniz yerindedir ins:KK200:bugun umre ziyaretine gittim bayadir görmediğim biri bana zayiflamissin dedi bende dikkat ediyorum dedim sonra ikram yapıldı aboo hepside cis var yermiyim tabiki de yemedim sadece 1 tane hurma aldım kızda durmadı onun bahanesiyle kalktım çok mutlu oldum hem kadının öyle demesi hem cislardan yemedim
İçin. Hepsi sizlerin sayesinde canlarım benim.:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Siz bir de beni 1 ay sonra görün

sonra 1 ay sonra daha görün

sonra bidaha

yani beni izlemeye devam edin diyeydin:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü:

Menüyü bırakayım hemencik
Kalkınca ılık limonlu su
9;00 kahvaltı
5 zeytin
2 yumurta
Ceviz peynir salatalık yeşillik
11;30
Şekersiz türk kahvesi 1 hurma
13;00 Öğle acele çıkmam gerekti dünden karbonlar vardı yemedim bende tereyağı nda yumurta peynir yeşillikler yedim
14;30
1hurma
18:20
1 kase tavuğu bol sehriyesi çok az tavuk çorbası
1 tabak salata yoğurt
Su 3 oldu daha içerim
Spor akşam yapıp bildirelim
@MiuLego nehirnil111 nehirnil111

pempişşşşşş

kahvaltına bayıldımmmmmmmm
öğlen cıslardan kaçıp protein yemene bayıldım
akşam öğününe bayıldım

kısacası gurur duydum bu menünle ve seninle

bravo be:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK37:

Menü verim..

Uyanınca 1 limonlu su..

Kahvaltı 12.20 gibi...
2 yağda omlet
Domates
Salatalık
7 zeytin
Süzme peynir
Şekersiz çay

Ara 16da..
Türk kahvesi
1 incir
1 kayısı
1 ceviz
5 badem

Akşam 18.20de...
5 tane fırında kabak mücver (tam buğday unu ile, yağsız)
1 kase yoğurt

Su 4 olmuş olabilir..

Spor şimdilik 1 mil leslie
600 ip

@MiuLego @Lunya

süzme penire hayır:stop: (ben de severim ama faydası yok imiş peynirin en besinsizi deniliyor)

5 mücver büyüklüğü ne kadardı ki.. fazla olmuş olabilir sanki hippo bilemedim ya..

kahvaltı ve ara çok güzel

spor 3 MİL LESLİE istiyorum artık:KK62:

regl oldum dün gece.. karnım ağrıyor.. ilaç da içtim ama geçsin hemen :KK42:

çocuk doğursam geçer mi ki bu regl ağrısı :confused:hemen hamile mi kalsam:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Miu ben tek başıma denedim ama çok yaşamadılar (inşallah anlarsın da açıklama yapmak zorunda kalmam):bicak:
Annneeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa diye gidiyorlardı:KK53:

iğdecim,miu alıntılayınca gördüm yazdıklarını
daktırım kelebekolcam derdiki mevsimsel geçişlerden etkilenebilir,birde sen bi ara çok zayıfladınya vücuttaki yağ oranının düşmesi hormon dengesini bozuyomuş buda etken olabilir,birde malum kpss stresi,hepsi kombo yapıyor böyle şeyler olabiliyor
ama sen yinede mutlaka doktora görün,1 ay daha niye bekliycenki en kısa sürede git stresini at üzerinden
Ultrason aletinden huylanıyorum begüş.Bastırıyorlar filan eziyete dönüyor. Onlar da görevini yapıyor tabi. Yoksa meraklı olduklarını hiç sanmıyorum benimle cebelleşmeye :deli:

Biraz geç oldu ama dohtura gitmesi lazım.
Heç korkmasın ultrasonla bakıcaktır en fazla neyinden korkuyo :skandal: igdedali igdedali

Neyden korktuğum üstte begüşün alıntıda yazıyor sayın bonus:deli:
Hazır alıntılamışken öpeyim madem:KK15:

:KK72::rolleyes::KK72::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Allah seni kahretmesin :D:D:D:D:D:D seni feylosofa söylicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Miu ben tek başıma denedim ama çok yaşamadılar (inşallah anlarsın da açıklama yapmak zorunda kalmam):bicak:
Annneeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa diye gidiyorlardı:KK53:

Günaydın kuzu :KK200:

Günaydın canım aynen bitsin :KK43:

Günaydın kuzum Amin inşallah :dua::KK200:

Günaydın kaptanım Allah kolaylık versin :KK200:

Günaydın öğretmenim niye kırıyorsun ne oldu :KK51:

Günaydın Bonuscan hayırdır sakin ol tekme falan atma o nazlanıyordur bir anda iner :KK15:

Günaydın şekerler :KK200:

Günaydın canım aynısı bende de var :KK45:

Günaydın canım kolay gelsin çok zor gerçekten hayatımız bitmiyor koşuşturmamız bitmiyor :KK51:

Günaydın canım ne oldu hayırdır niye çıkıyorsuno_O

Bak bak bak bir de beni beğenmiyor :110:sakallarım bana hava katıyor :lülülü:

Gel kaptanım Maliden vazgeçtim nazlanıyor :KK45:

:KK200::KK200:

Yerim seni senden tatlı olamaz :KK15:

Eki Görüntüle 2123430 :rolleyes:

Günaydın Deynebim karşılaşamıyoruz hiç nasılsın:KK37:
Kötü grip olmuşum nilim zor dayanıyorum:(

Back
X