• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya heee
Peder beyin ağırlıkları var evde teee senelerdir dururdu. O salona gittiğinden pek yapmıyor artık evde. Sivas'a gelirken getirdim. Normalde elime su şişesi alıyordum 3 lt oluyordu toplam. Dedim ki 10 kiloyla yaparım ben bunu. Pertim şu an pert:ruh:
10 kilo muuuuu:silah:

Ec ye oturup kalkamayacaksın iğde :D

evet canım evladım cok kücük ama işte. işe gir diye baskı sonra çık diye baskı. bende psikoloji kalmadı artık. yettiydi artık. huzurumuz da yerine geldi. şükür.

evet canım güzel bi kampanyadan yararlandım bayagı güzel oldu epeydir yürüyorum son 3 gün hariç.
biraz kafam bozuk şu iş mevzularına üstüne bir de kızım ateşleniyor geceleri. yine kanında enf. çıkacak diye korkuyorum bebegimin. çok ihmal ettim güzel yavrumu ama acısını cıkarcam inşallah.
2 gün kaldı begom atlatıyim zaten cuma bildirim ile de başlarım artık ertelem yok yaza ne kaldı.
şu alacaklarmı alabilirsem zaten kızımla 1 hafta güneye gitmek istiyorum kısmetse..

hoşbulduk vaytımmm

evet canım epey bi alacağım var ihbarım dahil. bi sürü saçmalık duyduktan sonra tartıştım ve işten telefonda çıkardı. ihbar süren dolunca gelmezsin dedi iyi dedim kapadım teli. megerse muhasebeye kendi çıktı demiş. yok öyle yagma. içerdeki maaşlarım yol paralarım agilerim ve ihbar tazm. isticem. haftaya perşembe arabulucu randv. var. anlaşma olacagını sanmam dava açıcam. öyle kolay değil. ben onların işi yüzünden kızımı bıraktım seyahatlere gittim öyle işimiz bitti hadi çık ama ihbar vermiyim. yok öyle yağma yok '

reglime iki gün kaldı onu da atlatıyim gelicem söz. cuma bildirim yaparım rezalet kilomla.
ay vallahi sizsiz yapamıyorum ben...
Be kadar pislikler bir de yalan dolanla iş yapmaya çalışıyorlat.. vazgeçme aynen şeri hakkının peşinden sonuna kadar git

direnbegüşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ye demiş olabilirim sanırım kuzenim yazmış ya da seni deniyorumdur

sonuçta bu cuma o kilonu bildireceksin geçen cuma kaçtın ama bu cuma kaçırmam seni :deli:

yaaaa.. ay hadi hayırlısı :KK200:

çok gel :110:
özletme :110:

sporu oturtmana çook sevindim ya koşuyor musun kuzucum hep? başka neler yapıyosun?

benim çook yoğun bu ara sürekli ders çalımam gerekiyor fılavırım.. az daha dayanayım geçecek elbet bu yoğunluk:KK52:
Koşuyorum kuzum bir de kardiyo egzersizi yapıyorum bir De arada ip atlama vs, dinlenme günlerinde ise yürüyüş
Allah zihin açıklığı verdi. Kuzum seni bize kavuştursun bir an önce
:deli:

İşte bu beeeeee

Ekmeğe hayırEn Büyük KK
Ya dun evde tost yedim saat 11de.12 oldu gozum yemek aramaya basladi.
Bugun okula geldim hic boslugum yoktu ona ragmen oglen acikmamistim sut elma badem yedim.15.20 de kursa gircem oncesinde yicektim ama acikmadim mandalina yicem sonra yemj eve kalacak.beslenmemi eve geri goturmus olcam:deli:

Menüme geleyim
Kaşknca
Ilık elma sirkeli su
Sabah
2has yumrta
1avuc cecil peynir
5 yesil zeytin.3 kayısı
Bol domates
1 chia ekmk
1 kiraz saplı cay
Öğle
1 kase metcimek
Yarım dlm ekmk
Ara
1elma
2 ceviz
Ara
3ceviz
Akşam
5 ızgara köfte
Bol salata
Bir kase tatlı yoğurt
Şimfi
Sütlü nescafe
Su
3 lt civarı
Spor
15 dk civarı yürüyüş sadece bugün malasef..

menü gayet güzel elifcim dolu dolu besleyici
beğendim afiyet olsun
sporu aksatma ltfen sporsuz verilen kilo istemiyoruzEn Büyük KK

Ben de kursa başladım.Mesafe uzak arabayla gitmek gözüm almadı.Tranvaylada topuklularla rezil oldum :deli:Spor ayakkabı candır:KK53:
anam ne kursu :süslü:

Menu paylasayim
6.30
Sabah 1 has yumurta 2 zeytin 5 6 badem 1 dilim kasar domates salatalik
12 30
Ogle 6 yk yumurtalı ıspanak
15.00
Ara 1 sutlu kahve 4 hurma (regl yaklaşıyor)
19.00
Aksam tavuk dünyasında tavuk salata 1 ayran
21.00
Ara 1 sutlu kahve 1 minik zencefilli kurabiye
Spor 1 saat tempolu yuruyus
Arkadaslarla Disari cıkmıstık bugun boyle oldu
Su 3 lt
@MiuLego @Whiteblacklife @nehirnil111

21:00 deki arayı hiç ama hiç sevmedim makbuş.. evet kararında ama saati geç ne gerek vardı yemesen ölmezdin dimi..

onun dışında menü güzel :super:

1 kuck kase hurmali yogurt yedim @Storm- @MiuLego
afiyet olsun:KK68:
:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:bana öyle şeyler yapma severken öldüresim geliyor

Kk yavaş stop o kadar yavaş ki stop inşallah bu yazdığım gelir stop

başlamış gene stop lamaya :D

nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK4::KK42:

Menü
Sabah 8.30
1 elma
Kahvaltı 11
2 tane yağda yumurta
2 dilim TB ekmek
Az dometes salatalık
2 tane zeytin
1 küp şeker büyüklüğünde peynir
Ara 14.30
1 kahve
Akşam 16.30
Sebze çorbasi
Mantarlı tavuk sote
1 bardak ayran
Küçük kase zeytinyağlı salata
18 ara
1 kahve daha
Şu 3 4 litre
Spor yok bugün
@MiuLego

müthiş bir menü vaytım çok çok beğendimmmmmmmmmmm

Menu bildirm
Sabah 09.00 ılık limonlu su

12.45
2 haşlama yumurta
2 kkbeyaz Peynir
2.dilim kasar peynir
8 zeytin
Bol yeşillik domates
Yarım koz biber
1.y k kaşarlı kavurma

Ara 2 badem

Aksam 18.00
1 tabak yumurtali ispanak kavurma
Yarım kase yesilmercimeklı bulgur çorbası ( k.valide yaptı )
Bol salata
Çay 20.00 bi avuç dut 5 badem 4 fındık az üzümle .

Spor malesef yok ama işé yürüyerek gidiyor asansör kullanmıyorum

Su 3 lt
@MiuLego @elfkkk

kmenü baştan sona sağlıklı
kahvaltı harika

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:duduk:

akşamki bulgur ve mercimek ı ıh olmaz:duduk:şişirebilir:duduk::duduk::duduk::duduk:karbondur:duduk::duduk::duduk::duduk:

onun dışında iyi..

BUGÜN VE YARIN KARBON GÖRMEK İSTEMİYORUM VEROOO

Spor yaptim:KK49:
45 dk leslie=135 p
20 dk hiit cardio=100 p
10 dk bolgesel=30 p
Toplam=265 puan
@MiuLego begum75 begum75

İşte görmek istediğim Berna sporu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Selam millet tam okuldan cıkacak tim ki bugun anı bir mide bulantısı oldu azıcık hava alayım diye cama kalktım felaket basım dondu sonra eşim ı aradım geldı benı okuldan aldı hastaneye geldik serum verdiler bazen kulak krıstallerde oynama olurmuş o yuzden olurmuş boyle Insallah kilom etkilenmez bu serum yuzunden cumaya o_Oo_O

images
geliyorum:KK55:
korkmalı mıyım bakışlardan birazcık tırstım begüşüm

d77abd0474a84cba7eb5a92686e3577b--minions-minions-gif.webp

Selam millet tam okuldan cıkacak tim ki bugun anı bir mide bulantısı oldu azıcık hava alayım diye cama kalktım felaket basım dondu sonra eşim ı aradım geldı benı okuldan aldı hastaneye geldik serum verdiler bazen kulak krıstallerde oynama olurmuş o yuzden olurmuş boyle Insallah kilom etkilenmez bu serum yuzunden cumaya o_Oo_O
Geçmiş olsun makbuşumm
Serum etki edebilir. Bana etmişti fazlaca. ama daha iki gün var dikkat edersen iner
Ondan önemlisi sağlığın şu an. Dikkat et kendine. Bolca da su iç

Çay tabağı kadar :)) yaa bende çok istiyorum mili arttırim ama :KK43:
çok olmuş hippo evet kuzum.. bugün telafisini yap emi
Miu tartım çok ama çok fena. İnsan haftada 2 kilo nası alır aklım almıyor. Bugün uzun zamandır görmediğim bişey gördüm tartıda töbe bismillaho_O
La öyle cıss coss yok hee. Arada kahvaltıda ekmeği kaçırdım çavdar olanını... onu bliyorum bi de porsiyonlarım epey büyüktü.
Ödem işi değil sadece bu. Bari akşamları salata yiyeyim de hafif kapatayım
Korurum de mi öyle he miu neden korumayayım sonuçta korumacı bir kişiliğim var:eğlence:
olur öyle.. senin tartı zaten hep değişik.. bir günde 2 ye yakın eksi görrdüğünde oluyor.. ama evet hepsi ödem değildir.. yedin tabi artı da vardır..

gidecek hepsi geç olmadan.

La seni yerim wcye gitmem bak:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:beni hiç bu şekil seven olmadıydı :KK45:

:KK22::KK22::KK22::KK22::KK60:

Back
X