• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cok gecmis olsun canim tartidan once sağlığını dusunnnn
Ya ne bileyim bu hafta mezun olacaktımdı zaten bissuru etap sayısına bölünecek listenin ortalamasına etki etmemeliyım diye canım sıkıldı Bı de regl Öncesı oluyor bende bas donmesi ama bu kadar uzun Surmezdi herhalde ondan oldu serumlık bısı olacagini sanmam

Eki Görüntüle 2123551 sanırım bu durumda ve korkudan buraya gelmiyor kendisi sanırım:sus:

images

hiçte bilem:KK12::63:öyle şey yapmaz benim kuzum
işleri yoğundur:KK69:

Ben pek ekmek aramaz oldum ilk basladigimda her ogün yiyordum
aynen canom

karatay diyor ya ekmek şeker uyuşturucudur diye.. haklı.. yedikç.e bağımlılık yapıyor çünkü.. ama yemeyince de insan unutuyor.. istemiyor aramıyor.. çünkü ekmeksiz de doyuluyor hatta çok daha iyi doyuluyor..

bak hippotalamus hippotalamus ile diyetinin ilk zamanlarında çooook kavha etmişliğim vardı çok.. inatla vazgeçmezdi.. ama şimdi hiiiç yemiyor:KK36:

akşam yemeği saatleri geliyor

acıktınız mığğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

bocek-yemek-icin-7-sebep6-bilimfilicom.webp
igrenc-yemekler_598001_m.webp
images..webp
images.webp
kurt şiş.webp
images..webp
images.webp
kurt şiş.webp
images..webp
images.webp
kurt şiş.webp
images..webp
images.webp
kurt şiş.webp
images..webp
images.webp
kurt şiş.webp
images..webp
images.webp
kurt şiş.webp
images..webp
images.webp
kurt şiş.webp
images..webp
images.webp
kurt şiş.webp
images..webp
images.webp
kurt şiş.webp
images..webp
images.webp
kurt şiş.webp
images..webp
images.webp
kurt şiş.webp

aynen canom

karatay diyor ya ekmek şeker uyuşturucudur diye.. haklı.. yedikç.e bağımlılık yapıyor çünkü.. ama yemeyince de insan unutuyor.. istemiyor aramıyor.. çünkü ekmeksiz de doyuluyor hatta çok daha iyi doyuluyor..

bak hippotalamus hippotalamus ile diyetinin ilk zamanlarında çooook kavha etmişliğim vardı çok.. inatla vazgeçmezdi.. ama şimdi hiiiç yemiyor:KK36:
Bende pek ekmek yemem son 1 ay olacak hic yemedim bugun aslında yavas yavas sokayım hayatıma demiştim ama en iyisi hıc bulasrırmamamak galiba

aynen canom

Şimdi peynir ekmek gibi salata ekmek gibi yumurta ekmek gibi sanki yemeklerin yanında sıvı sıvı gelmiyor onlar ekmekmis gibi hissediyorum anlatabildimmiki:deli:

Şimdi kahvaltida menemen var diyelim menemen aliyorum ya sonra peynir sanki ekmek almış gibi oluyorum peynir daha kuruya
:oops:ANLADIM NE BAĞIRIYON Kİ

aynen kuzucum
mesela menemen ben ekmeksiz ı ıh zor (çünkü yumurta da sevmem)

e o zaman menemen yemiyorum.. çözüm basit :KK53:

Back
X