• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menü gayet güzel elifcim dolu dolu besleyici
beğendim afiyet olsun
sporu aksatma ltfen sporsuz verilen kilo istemiyoruzEn Büyük KK

anam ne kursu :süslü:

21:00 deki arayı hiç ama hiç sevmedim makbuş.. evet kararında ama saati geç ne gerek vardı yemesen ölmezdin dimi..

onun dışında menü güzel :super:

afiyet olsun:KK68:

:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:bana öyle şeyler yapma severken öldüresim geliyor

başlamış gene stop lamaya :KK70:

nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK4::KK42:

müthiş bir menü vaytım çok çok beğendimmmmmmmmmmm

kmenü baştan sona sağlıklı
kahvaltı harika

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:duduk:

akşamki bulgur ve mercimek ı ıh olmaz:duduk:şişirebilir:duduk::duduk::duduk::duduk:karbondur:duduk::duduk::duduk::duduk:

onun dışında iyi..

BUGÜN VE YARIN KARBON GÖRMEK İSTEMİYORUM VEROOO

İşte görmek istediğim Berna sporu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sagol miusumm

karnım ağrıyor ya :KK43:

Neden :( geçmis olsun balimm
kuzum inanki kizim hiiiccccc durmadi dün :(
Bu gunde misafrm.var ama telafi ederim inşaAllah

Kötü grip olmuşum nilim zor dayanıyorum:KK43:
Oyy geçmiş olsun canım ben hala gribim ne beter şey geçmek bilmedi :kızgın:
iyiyim yavluş sen nasılsın bakalım ?
ben ne olsun dana gibi oldum... siz tabi her zaman ki narin ince nehir. ( ıyy kıskanc sımayli, jet sosyetedeki ilayda modu :KK70:
Ahahaha ben 52-53 maksimum takılıyorum :KK70:İşin şakası bir yana özledik seni buradan ayrılma daha kilo verilir hayırlısıyla :KK60:bende burada olmasam 56 ları görürüm:işsiz:
:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:

tırsık beee
herşeyden korkuyor

iğde out miu in :KK53:

hayır:olamaz:

ama sizi de özlüyorum .. menüler geçmiş bitince bi oturcam yarın sabah kadar yokum:KK17:
Bende gelmeyince özlüyorum vallahi :KK60::KK200:
images

nehirnil111 nehirnil111 :KK200: nirdesin

Özlemek ne kelime iliklerime kadar :KK200::KK74:düğn için kına için elbise bakıyorum dün işlerim vardı onları hallettim bugün o site senin bu site benim firardayım:rolleyes:

Gel azıcık ısırayım özlemim gitsin:KK70::KK60:
kitten giz 16.webp

SADECE ALKIŞLAYACAĞIM İZNİNLE :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Siz bir de beni 1 ay sonra görün

sonra 1 ay sonra daha görün

sonra bidaha

yani beni izlemeye devam edin diyeydin:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü:

pempişşşşşş

kahvaltına bayıldımmmmmmmm
öğlen cıslardan kaçıp protein yemene bayıldım
akşam öğününe bayıldım

kısacası gurur duydum bu menünle ve seninle

bravo be:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK37:

süzme penire hayır:stop: (ben de severim ama faydası yok imiş peynirin en besinsizi deniliyor)

5 mücver büyüklüğü ne kadardı ki.. fazla olmuş olabilir sanki hippo bilemedim ya..

kahvaltı ve ara çok güzel

spor 3 MİL LESLİE istiyorum artık:KK62:
Ayy kaptanim benim yaa:KK200::KK200:cok tşk ediyorum zaten o cislari görünce hemen sizler aklıma geldiniz cuma tartı günü diye kendime hatirlattim fark ediliyor artık kilo verdigim,:halay:

Eki Görüntüle 2123551 sanırım bu durumda ve korkudan buraya gelmiyor kendisi sanırım:sus:

kuzum cumaya en az yine 59.5 olur sen üzülme.. iyi ol yeter :KK200:

images

hiçte bilem:KK12::63:öyle şey yapmaz benim kuzum
işleri yoğundur:KK69:

Miu dedik kaptan dedik bağrımıza bastık arkamızdan neler konuşuyormuş :oha::KK45:
a4dcdf8e86.webp
Çok pis kızdım :KK70:Beni de tanıyorsun ama azcık itiraf etmeliyim :sus::rolleyes:

begum75 begum75 Beni gönülden savunan ballı çörekim teşekkür ederim sonsuz pampam:KK60:

Margo,_Edith_&_Agnes_at_Breakfast.webp

Buda kaptan :rolleyes:şişko Miu:ıslık::p

Gru's_Girls.webp

Ayy dün komsu ablam kapıya geldi çalışıyor bayadır görüşemedik sarıldım hemen bi heyecan bi saskinlik
Kizzzz sen ne yaptin ne kadar zayiflamissin böyle maşallah ne güzel olmus falan faln pek mutlu oldum

Selam millet tam okuldan cıkacak tim ki bugun anı bir mide bulantısı oldu azıcık hava alayım diye cama kalktım felaket basım dondu sonra eşim ı aradım geldı benı okuldan aldı hastaneye geldik serum verdiler bazen kulak krıstallerde oynama olurmuş o yuzden olurmuş boyle Insallah kilom etkilenmez bu serum yuzunden cumaya o_Oo_O
Geçmiş olsun makbusum ben serum yedigimde tek düşündüğüm ödem yapar mı acaba olmustu

Back
X