• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alyansim parmagima tekrar olduğu gün kalkip oynamistim.bugun parmagimdan dustu :D

Esimin okulda geçen diyet muhabbeti olnus.bizimki de benim esim de aylardir diyette neler gordu neler yaptim ama bozduramadim demis.ordakiler de hocam niye bozdurmaya calisiyosun birakin rahat rahat yapsin diyetini demisler.Esim de hocam siz onu bilmiyorsunuz yakinda havayla beslenecem ben diyecek diye korkuyorum demis :D

images

saklanma çık ortaya:işsiz:çok acımıycak

Alyansim parmagima tekrar olduğu gün kalkip oynamistim.bugun parmagimdan dustu :KK70:

Esimin okulda geçen diyet muhabbeti olnus.bizimki de benim esim de aylardir diyette neler gordu neler yaptim ama bozduramadim demis.ordakiler de hocam niye bozdurmaya calisiyosun birakin rahat rahat yapsin diyetini demisler.Esim de hocam siz onu bilmiyorsunuz yakinda havayla beslenecem ben diyecek diye korkuyorum demis :KK70:
Yaaa :D :D
benimkide arada kacamak yapmaya zorluyo :D

Ayy ben çok severim kız ne bagircam tatlim benim:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
tamam:oops:
Miu dedik kaptan dedik bağrımıza bastık arkamızdan neler konuşuyormuş :oha::KK45:
Eki Görüntüle 2123571 Çok pis kızdım :KK70:Beni de tanıyorsun ama azcık itiraf etmeliyim :sus::rolleyes:

begum75 begum75 Beni gönülden savunan ballı çörekim teşekkür ederim sonsuz pampam:KK60:

Eki Görüntüle 2123572

Buda kaptan :rolleyes:şişko Miu:ıslık::p

Eki Görüntüle 2123573
bana şişko dedin:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
Ayy dün komsu ablam kapıya geldi çalışıyor bayadır görüşemedik sarıldım hemen bi heyecan bi saskinlik
Kizzzz sen ne yaptin ne kadar zayiflamissin böyle maşallah ne güzel olmus falan faln pek mutlu oldum
ay maşallah benim esrama beeeeeeeeeeeeeeeee:KK74:
Yoğunum canım eve yeni girdim
oy tamam iyi ol da
O kadar tatlı saklanıyorsun ki kıyamıyorum ya :KK70::rolleyes::KK60:Ama kıyacağım:cool:

Eki Görüntüle 2123574
vurdun mu:KK42:
şişko mu dedin:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
Alyansim parmagima tekrar olduğu gün kalkip oynamistim.bugun parmagimdan dustu :KK70:

Esimin okulda geçen diyet muhabbeti olnus.bizimki de benim esim de aylardir diyette neler gordu neler yaptim ama bozduramadim demis.ordakiler de hocam niye bozdurmaya calisiyosun birakin rahat rahat yapsin diyetini demisler.Esim de hocam siz onu bilmiyorsunuz yakinda havayla beslenecem ben diyecek diye korkuyorum demis :KK70:

:D:D:D:D

sen var ya gurur duymalısın kendinle be:rolleyes:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

aynen canom

karatay diyor ya ekmek şeker uyuşturucudur diye.. haklı.. yedikç.e bağımlılık yapıyor çünkü.. ama yemeyince de insan unutuyor.. istemiyor aramıyor.. çünkü ekmeksiz de doyuluyor hatta çok daha iyi doyuluyor..

bak hippotalamus hippotalamus ile diyetinin ilk zamanlarında çooook kavha etmişliğim vardı çok.. inatla vazgeçmezdi.. ama şimdi hiiiç yemiyor:KK36:
Sorma kız o da 1 dilim tt ekmeğiydi

Back
X