• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aha benim oglum da boyle kedi kovaliyo parka gidince.kediler de kendisi kadar :)
Aman dikkat edin benim büyük oğlum sevmek isterken elini tırmaladı:olamaz:kuduz aşısı oldu yavrum bir sürü. Kuyruğunu çekti sanırım kaşla göz arası sevmek için o da elinin üstünü tırmaladı.

matematik61 matematik61 sende mi hastaydın sanki, geçmiş olsun
Sagol canik 2 gun bas agrisi cektim ama gecti sukur.senin minnaga da cok gecmis olsun.
Aman dikkat edin benim büyük oğlum sevmek isterken elini tırmaladı:olamaz:kuduz aşısı oldu yavrum bir sürü. Kuyruğunu çekti sanırım kaşla göz arası sevmek için o da elinin üstünü tırmaladı.
Zaten cok yaklasinca kaciyo bibsure sonra kendisi kovalamayi seviyo ama kedi durunca bizimki de duruyo :)

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:beni sıcak tutacak bir yavuklum bile yok
bir gün olursa adı yavuk olacak.. takma adı.. yalakkkkkkkkkkkk der gibi küfreder gibi.. yavuk :KK70:

oy makbuşum tüh çok geçmiş olsun canım.. şimdi iyi misin?

sen can derdine düş hala tartıyı mı düşünüyorsun kıyamam ki:anne::anne::anne::anne::anne:booooooooooooool su içersen cumaya ödemi iner canom üzülme

eneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pek dadlu igdedali igdedali var mısın bele olmaya?
Hazır mart ayı da gelmişken neden olmasın miu:rapci:

Sagol canım hıc anlamadım ne oldugunu esıme de sınır oldum gittik doktora diyor ki diyet yapıyor kadın da ac mı geziyor falan dedı dayadı serumu :KK62::KK62:
Bunlar hep sabote etmeye yönelik hareketler. Eş mihraklarının oyununa gelmeyelim:KK62:
#Direnmakbuş#:rapci:

Ya yürümek bana çok iyi geliyor su çocuklar olmasa herhalde sabahın 9 çıkarım dışarı gece yarısını kadar yürürüm kafam dağılıyor bide sanki yürürken herşey arkamda kalıyor gibi geliyor o zaman tempo cosuyor
Bana da aynen. Benim psikiyatrist yürüyüş yap her gün demişti, o dönem yapıyordum , öyle bir yere yetişecek gibi değil, kafanda sorunları kurarak değil dadece yürü sakin sakin huzur bulmak için demişti. Nerdee akşama ne yapsam ,küçük ne yese büyük ne yese, temizlik yapsam, dertler tasalar. .

Sagol canik 2 gun bas agrisi cektim ama gecti sukur.senin minnaga da cok gecmis olsun.

Zaten cok yaklasinca kaciyo bibsure sonra kendisi kovalamayi seviyo ama kedi durunca bizimki de duruyo :)
Sağol canım. İmkan olsa yani bahçeli evimiz, her türlü hayvan beslerdik. Eşim de sever bende çocuklarda. Benim tavşanım vardı küçükken pamuk gibi. Evde sevmiyorum maalesef.

:KK37:

herşey kararında olmuş.. PETİTO hariç:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:o neymiş:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:petito da nesiymiş acaba kırıcam kafayı çiviliyle heeeeeeeeeeeeeee:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

spor da yok :sinirli:artı mı gelcek bu cuma? valla fena yaparım bğşraaaaaaaaaaaaaa:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::duduk:

müstakil kısmı çok güzel :dondurma:
kv gelecek kısmı :KK17:

:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:sen de ki şu saatte burda ol
gelirim hippom sen iste la:süslü:

bu çok iyiydi hahahaha :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

vaay hayırlı olsun kuzucum sevindim hadi bol kazançların olsun inşallah :KK37:

firma ismi verme reklama giriyor yasak ban yersin aman diyim :KK24:

ay bu da çok iyiydi hahahaha :KK70: nerden buluyosunuz bu lafları ula
tamam kuzu yok yok tartıldım eksi gördüm bile diyebilirim

2 lokma ekmek yeme :sinirli:yemesen nolur yaw beni üzüyorsun boş yere:sinirli::KK11:

menü çok güzel kalanı maşallah kuzucum süt muz ve ceviz ile harika bir öğle geçirmişsin:21:

hafif mi hafif bir menü bernam.. bugün ve yarın tost yememelisin biliyorsun değil mi? bugün yemedin inşallah.. sen yemezsin gerçi o düzeni biliyorsun kendinde.. boool eksilerin olsun cumaya.. spor da var :KK59::KK74::KK74::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

:super:

harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:21::21::21::21::21::21::21:çok merak ediyorum sana etkisini canom

sabahki kırmızılı yeri anlamadım esra... küp şeker mi yedin sen? ciddi misin? reçel hergün yiyor musun sen acaba?

ve akşamki kuru fasulye sence doğru mu? salı günü kuru fasulye gibi fazlası ile ödem yapan bir gıdayı az da olsa yiyor muyuz? zaten sende ödem yok mu?

sonra üzülüyorsun tartı inmedi diye..

kuru günleri cuma - cumartesi - pazar değil mi canom?

:KK12:

çok çok iyi konyakım
plates var ki korumada yapılacak en güzel sporlardan.. sıkılaşma için :KK9:

renkli menüsüne kurban olduğum diyip başlayım :KK74::KK53:

vay vay vay vay menüye spora bak beeeeeeeeeeeeeeeeeee

10 numara 5 yıldız kuzucummmmm
akşam yoğurt da yiyeydin iyiydi.. tartıya üzülme birden inecek o canom:21:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:çok iyi canom.. sen de tartıya üzülme cumaya eksi gelecek:KK71:
yürüyüş süresi de gayet yerinde.. maşallah :KK60:

GÜNÜ MENÜSÜ BUDUR!

Kahvaltının çaşitliliği güzelliği

akşam prosu misler gibi sebzesi:super: e sporu ve su miktarı :super:

harikasın lunyam:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Yoğurtluydu salata canım :)

Back
X