• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Be kadar pislikler bir de yalan dolanla iş yapmaya çalışıyorlat.. vazgeçme aynen şeri hakkının peşinden sonuna kadar git

aynen canım valla peşini bırakmam. o parada kızımın hakkı var en çok. kusura bakmasın kimse. işine gelince öyle işine gelmeyince yok ben öyle dememiştim yok sen şunu yaptın. yok öyle!
benimle beraber 6-7 kişi daha dava açacak. önemli olan dediğin gibi hakkını aramak gerisi teferruattan ibaret.

Oyy geçmiş olsun canım ben hala gribim ne beter şey geçmek bilmedi :kızgın:

Ahahaha ben 52-53 maksimum takılıyorum :KK70:İşin şakası bir yana özledik seni buradan ayrılma daha kilo verilir hayırlısıyla :KK60:bende burada olmasam 56 ları görürüm:işsiz:

Bende gelmeyince özlüyorum vallahi :KK60::KK200:

Özlemek ne kelime iliklerime kadar :KK200::KK74:düğn için kına için elbise bakıyorum dün işlerim vardı onları hallettim bugün o site senin bu site benim firardayım:rolleyes:

Gel azıcık ısırayım özlemim gitsin:KK70:
Eki Görüntüle 2123569

ben 56 ları görsem daha ne isterdim :D
valla şimdi evde de yalnızım ya ufacık bebeyle. kimsem de yok ne dogru dürüst muhabbet etçek komşu var ne arkadaş.
ama sizden alasımı var bee. valla yok :KK60:

Canim her alt actihimizda yıkıyorum ıslak mendil degirmiyorum sonra kurulayıp tabaka halinde suruyorum biraz açık bekletiyorum
Bende o şekilde yapıyorum canım ıslak mendil değdirmiyorum ama benim kızın teni hassas biraz oyuzden sık sık pişik oluyoruz kremi denicem saol

Cardio normal mi yoksa hııt cardio mu canım normal cardio 3,5 puandan hesaplanıyor hııt cardio 5 hesaplanıyor sen 5 hesaplamışsın o_O

Yanlış hesaplıyorsun canım tempolu yürüyüşün hesaplaması 2,5 o yüzden ördeğin hesaplaması doğru :KK15:

Az kaldı Ördekim seni pek severim biliyorsun o yüzden vurulmak yok :KK45: Vurdurma bana kendini :KK70:

Eki Görüntüle 2123413
Hit cardio canim

yeni gelinlerimizi göremedim mi ben bugün?

@pempisler
Pamukseker19 Pamukseker19

kalkın çabık kahve yapın bakayım:KK4::confused:
images (10).webp
afiyet olsun bitanem.annemdeydim anca geldim

SADECE ALKIŞLAYACAĞIM İZNİNLE :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Siz bir de beni 1 ay sonra görün

sonra 1 ay sonra daha görün

sonra bidaha

yani beni izlemeye devam edin diyeydin:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü:

pempişşşşşş

kahvaltına bayıldımmmmmmmm
öğlen cıslardan kaçıp protein yemene bayıldım
akşam öğününe bayıldım

kısacası gurur duydum bu menünle ve seninle

bravo be:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK37:

süzme penire hayır:stop: (ben de severim ama faydası yok imiş peynirin en besinsizi deniliyor)

5 mücver büyüklüğü ne kadardı ki.. fazla olmuş olabilir sanki hippo bilemedim ya..

kahvaltı ve ara çok güzel

spor 3 MİL LESLİE istiyorum artık:KK62:
:KK15::KK60::KK37:

Şuraya sevabıyla günahıyla menü mu bırakayim bari :sus::oops:
Sabah 7 de 2 ceviz 2 gün kurusu
Kahvaltı
1 bardak çay
2 dilim su böreği :skandal::KK57:
4 zeytin
1 parca peynir domates salatalık
Akşam 19.00 1 kase portakallı yoğurt
Şu 3 litre
Spor 300 ip
Yarım saat bölgesel hareket
@MiuLego nehirnil111 nehirnil111

Bu menü az balım sabah daha doyurucu olmalı yeşillikler domates salatalik zeytin neden yok az bu esraaaaaa
Nasıl yok kız bir tabaga yeşil soğan ve maydanoz doğradım yemek tabağına zeytin yağı limon baharat 2 haşlama yumurta 1 yk menemen zeytin 10 tane 2 kk da peynir yedim tevafuk55 tevafuk55

Kabak Çekirdeği mi yesem ben de bide bu ara yemeğin yanına canım değişik içecekler istiyor yaz gelince nasıl olcak ki. Soğuk soğuk bisicikler istiyor canım. Detox sularının çeşitlerine bakım ben de

Kabak Çekirdeği mi yesem ben de bide bu ara yemeğin yanına canım değişik içecekler istiyor yaz gelince nasıl olcak ki. Soğuk soğuk bisicikler istiyor canım. Detox sularının çeşitlerine bakım ben de
Hibisküs çayı demle içine kabuk tarçın karanfil ekle. bi de portakal dilimle. Buzdolabında soğut. Ben su ekliyorum havalar ısınınca buz küpleri ekliyorum eğer ekşi seviyorsan çok güzel oluyor

Balım pilavı sevmedim bide ıspanağın yanında yenen yoğurt ciksss onun dışında güzel menü canim
Kuzım öğlen ne bulduysa yedim menüsü oldu, dünden et, öbür günden pilav ıspanak kalmıştı,dedim yetmedi accık yoğurt baktım haşlanmış yumurta var, toplama öğün oldu zamanım yoktu yapmaya bişey :KK43: :KK43:

Kızlar ya uzun zaman olmuştu makyaj yapmayali. Şimdi kalem ve pudra var yüzümde ve benim gözlerim yanio sulanio. Neden acaba . Kalem maskara mi etkiledi ki.
Bi de yeni malzemeler almak istiom burda bi ri farmasi satıo. Ne dersinz var mı bilgisi olan. Ben Max faktör den alıyodum hangisi ni tercih etmeli .
Ben mac den aldım biraz tuzlu ama makyajı çok güzel yapıyor şimdi kiyamiyorum bitmesin diye sadece eşimle dışarı çıkarken kullanıyorum veya toplantilarda.

Boy 161.zorlama yok aslinda pazartesi eksiydi.o gun kotuydum katnabahati gec yedim erken yattim spor yapmadim dun arti cikmam normaldi.ama bugunku normal degil cunku dun hafif yedim ve spor yaptim...bilmiyorum moralim bozuldu..
Bugün doktorla konustuk ölçümlerime baktı şeker ve diğer. Stresli günlerde bi de uyumadigim günlerde açlık şekerim çok yüksek çıktı ve kilo almış gorundum. 2 gündür inanılmaz gerginim hele bugün zirveye taşıdık resmen o derece kötü bir gündü 12 saat açlık şekerim 161 çıktı. Doktor stresin bu tarz etkilerinin olduğunu soyledi. Belki seni de etkiliyordur. Uykusuzluk can sıkıntısı yorgunluk hepsi olabilir. Sadece yemek olarak düşünme vücudu dedi.

Back
X