- 21 Aralık 2016
- 8.977
- 41.328
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinizi cok sevdimİyiyim kuzum sen nasılsın alıştın mi bıze
Ablana niye sen kahvaltı hazırlıyorsun ki?? Ayy ben bölemezdim uykumu .. gerçi bölünüyo ama çocuklardan mecbur..Ablam işe gidiyor, sabah ikimize de kahvaltı hazırlıyorum o nedenle.
Ödem yapmadı şimdiye kadar![]()
Başta yabancılık çekmesin diye, bı de eskiden gelen alışkanlık sanırımAblana niye sen kahvaltı hazırlıyorsun ki?? Ayy ben bölemezdim uykumu .. gerçi bölünüyo ama çocuklardan mecbur..
Lahana da normal lahana gibi gaz yapar mı diye merak ettim..
Fedakar kardeş :))Başta yabancılık çekmesin diye, bı de eskiden gelen alışkanlık sanırım![]()
Siskinlik gitmemis heralde.2 litre ödem suyu ne gı icin disina cikacak.İyi geceler kızlar. Yoğun Birgündü. Giremedim fazla.
Menümü vereyim.
Kahvaltı 12:00
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 yumurta
Yarım kk peynir
Domates
Öğle 15:00
Tavuklu salata
2 yk yoğurt
Ara 17:00
Sütlü kahve
2 gün kurusu
Akşam 20:00
2 ızgara pirzola
Köz sebze
Salata
Ayran
1 lt su + 2 lt ödem suyu
300 ip + 60 dk yürüyüş
Toplam: 120 puan
@MiuLegoWhiteblacklife
begum75
matematik61
Tartıya çıkmadın bugün. Ama şişkinlik devam ediyor ne yazık ki.Siskinlik gitmemis heralde.2 litre ödem suyu ne gı icin disina cikacak.
Menü de yazmıyor Esra yazıyorda ben mi kacirdimmm
Yok ne sahası duraklama geçti sanirim vücudum menunde benimkinden güzel maşallah içimizde kabak ağacı çıkacakBalim sabahtan aksama cok yzun vakit var yedoginnde cok az geldi..
Hem beni sahalara mi gömecen ya![]()
Abooww Allah kolaylik versin varoooAyy ne zor bi anam var oyy.. çat kapı ben siz de kalıcam Die.geldi. . K.v. baba var evde zaten. Bişeye lazım olsa gelmem kalmam der. . Aksmdan beri temizlik yemek çay. Dört donuom ama yaranamam biliom. Hele Bi De . Yatagim söyle olsun böyle Die Die . Yordu içe yav. Yarin da . K. Vldye börek yaptrcaK . Yersem kiyamet burda kopar yemesem evde .. oy
Hele perşembe kii. Topa tutarlar valaaa . Ama var ya anam didi eski sana donmussun hiç kilon kalmamis. .şükr bu güneAbooww Allah kolaylik versin varooo
Borekmi dedin valla yersen ne kiyamet kopar neeee![]()