• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy ne zor bi anam var oyy.. çat kapı ben siz de kalıcam Die.geldi. . K.v. baba var evde zaten. Bişeye lazım olsa gelmem kalmam der. . Aksmdan beri temizlik yemek çay. Dört donuom ama yaranamam biliom. Hele Bi De . Yatagim söyle olsun böyle Die Die . Yordu içe yav. Yarin da . K. Vldye börek yaptrcaK . Yersem kiyamet burda kopar yemesem evde .. oy
Kız anan o senin yemek de çay da hazırlıcan. Yatağını da istediği gibi yapcan tabi. Beğenir beğenmez. Hoş tutmaya çalışacaksın kuzum.
Börek konusunda da kıyamet falan kopmaz merak etme. Bir insan istemedikten sonra kendisinden başka kimse bişeyi boğazından aşağı indiremez zorla.

Hele perşembe kii. Topa tutarlar valaaa . Ama var ya anam didi eski sana donmussun hiç kilon kalmamis. .şükr bu güne

Aynı anam ben 12 gunlukken dogumdan sonra gelip de ahh kizim sen nası böyle oldun deyip .sonrada ben sana çok acıyorm etlerin sarkmis hep sırtın yağ baglamis demişti. ...
Elhamdulillah varom hedefine ulastigin gunude gorememiz yakin inşaAllah :KK76:

Darisi banaaaa
Bu gun misafirm.vardi 4 kilonun bile farkina vardilar :halay: zayiflamissin dediler oha dedm :halay:

Yarin misafirlige gidiyorum......ve
Gittiğim kadin cesit cesit cesit pasta börek yapan cinslerden :KK51: ve yarin PERŞEMBE

Sacmalamayin tabiki yemicem InşaAllah....
Ordakiler israr uzerine israr edecek ama irademi gosterecem :rapci: anlasinlar artik
Bugün ben de öyle bir yere gittim. Arkadaşım sağolsun tavuklu bir salata yapmıştı. Yanımda yoğurdumu da götürdüm. Onlar çay pasta yediler ben beyaz çayla salata ve yoğurdumu yedim. Onlar kahve kurabiye yaptılar. Ben gün kurumu yedim. Ve sonuç çooook mutluyum:KK76:

Bugün ben de öyle bir yere gittim. Arkadaşım sağolsun tavuklu bir salata yapmıştı. Yanımda yoğurdumu da götürdüm. Onlar çay pasta yediler ben beyaz çayla salata ve yoğurdumu yedim. Onlar kahve kurabiye yaptılar. Ben gün kurumu yedim. Ve sonuç çooook mutluyum:KK76:
Darisi bana yaaaa
Dua ediyorum InşaAllah salatada olur diye
:dua:
Tam baskici grupla gidiyoruz misafrlige ya :(
En.basta kvalideeeemmm:mad:

Kız anan o senin yemek de çay da hazırlıcan. Yatağını da istediği gibi yapcan tabi. Beğenir beğenmez. Hoş tutmaya çalışacaksın kuzum.
Börek konusunda da kıyamet falan kopmaz merak etme. Bir insan istemedikten sonra kendisinden başka kimse bişeyi boğazından aşağı indiremez zorla.
Yavrum daha yakın zaman da . Birbirimize Gİrdik altinlarimi Aldın vermion VER DİE Yok Yere kriZ cikartti.. ben hep hoş tutarim ki. Zaten o yüzden çok yorucu oluo onun gelişi. Ya gorsen çok alıngan . Çok pimpirikli . Çok titiz çok begenmez valla dicem çok aksi . Â de sen yok b der. Sen b demeyene kadar da yakani bırakmaz.

Yavrum daha yakın zaman da . Birbirimize Gİrdik altinlarimi Aldın vermion VER DİE Yok Yere kriZ cikartti.. ben hep hoş tutarim ki. Zaten o yüzden çok yorucu oluo onun gelişi. Ya gorsen çok alıngan . Çok pimpirikli . Çok titiz çok begenmez valla dicem çok aksi . Â de sen yok b der. Sen b demeyene kadar da yakani bırakmaz.
Kvalidenden zor desene
Allah yardimcin olsun kuzm ana iste herhaline katlaniyo insan :KK200:
Rabb'im başımızdan eksik.etmesin nefesleri yetiyo
Gurbetteyim golgesine hasretim :KK42:

Kvalidenden zor desene
Allah yardimcin olsun kuzm ana iste herhaline katlaniyo insan :KK200:
Rabb'im başımızdan eksik.etmesin nefesleri yetiyo
Gurbetteyim golgesine hasretim :KK42:
Oyy kıyamam. Yâ çok şükr. Onun bilincindeyim iyi ki varlar. Bugün oğlum anane babaanne ve iki dedesi ile ayni ortamda o kadar mutluydu ki. O yeter bile şükür için. . Alllahm eksiklklerini vermesin. Yok gi benim k.v. melek valla.. aman yarebbi .annem k.validem olaydi fururdum kendimi ;) ;)

Anlıyorum verom seni :( Tabi herkes bir değil. Allah sabır versin.
s i d e l y a s i d e l y a haklisin . Perşembe olmasa belki gene aksam hafif tutrm deye yerdim ama yarın yememeliyim. Yemem !! Yani inşallah. Zorla isirtmazlar ya diiiimi
Yok yok gülüm olmaz öyle şey :-)

Hepsi 7. Takim sayesinde @MiuLego :KK200:
Burası olmasa bu iradem.aslaaaa olmazdi :KK200:
Diyetisyene bile.gitsem belki arada kacamak yapardım :bicak:
Ama burası bammbaska:KK200:
Helé ben hele ben. Onlar sanioki ben miuşu salladim geçen de tam gözleme yedim.oysa bilseler onlar var 7 takım Die. . 1 tane ile kalıp onu da bol otlu yaptırmistim

Bu kvler niye Bizim yememize içmemize karışıyorlar ki. Annelerimiz bu kadar üzülmüyor , aç kalmamıza(!) :KK53:
He vallaaaa
Ama yok benm.anacgmda görseydi azcik kacamak yap derdi dayanamazdi :D
Ama kvalidem ayri ya :D :D anam olsa yemicem anneeeee diye cemkirirdim
Ama kvalideye
Yok anne yemicem
Anne cidden.yemicem yiyemem
Anne yememem lazm
Anne canim istemiyo cidden yemicem
Kiz yemicem eeeeee
Dedikten sonra cok üstelemiyo :D

Helé ben hele ben. Onlar sanioki ben miuşu salladim geçen de tam gözleme yedim.oysa bilseler onlar var 7 takım Die. . 1 tane ile kalıp onu da bol otlu yaptırmistim
Aaaahhh aaahhhh korumaya gecersek azck yiyeblcez onun gaziyla son gaz devam :D

Oyy kıyamam. Yâ çok şükr. Onun bilincindeyim iyi ki varlar. Bugün oğlum anane babaanne ve iki dedesi ile ayni ortamda o kadar mutluydu ki. O yeter bile şükür için. . Alllahm eksiklklerini vermesin. Yok gi benim k.v. melek valla.. aman yarebbi .annem k.validem olaydi fururdum kendimi :KK66: :KK66:
Amiiiinnm

Gelininiz varmi kiz yazik :D

He vallaaaa
Ama yok benm.anacgmda görseydi azcik kacamak yap derdi dayanamazdi :KK70:
Ama kvalidem ayri ya :KK70: :KK70: anam olsa yemicem anneeeee diye cemkirirdim
Ama kvalideye
Yok anne yemicem
Anne cidden.yemicem yiyemem
Anne yememem lazm
Anne canim istemiyo cidden yemicem
Kiz yemicem eeeeee
Dedikten sonra cok üstelemiyo :KK70:
Geçen benimki ne diyor?
Senin de Bizim evde diyet yapasın tutuyor.( Yaptığı hamurişlerini yemiyorum diye kızıyo)
Ya diyorum ne alakası var. Ben evde de böyleyim.
Geçen de köfte kızarttı yemiyorum diye kızıyo yine. Fasulye vardı onu yedim. Fasulye yiyeceğine köfte yeseydin ya diyo. E köfte kızartma ama deyince haaa dedi kaldı :-) komik kadın ya.

Back
X