• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vero ekmekte karbon faydasız evet ben tuketirim ama WC sorununa başka çözüm bulamadım
Veri senin kilo verip vermemen değil mesele ya ben anltamiyorum yada sen anlamak istemiyorsun
Şimdi ben yada @MiuLego diyoruz carsamba perşembe hafif menüler karbon yemeyin herkes buna uymayan çalışıyor ama sen karbonun ağa babasını yiyorsun eee şimdi onlar da eee o yiyor biz aç geziyoruz diyorlar ki haklılar
Biz yarım gözleme diyoruz sen 1 yiyorsun eee buradaki arkadaşlar biz sizi dinlerken vero sizi dinlemiyor o zaman biz niye dinliyoruz diyorlar
Dilan canım çekti diyorsun yiyorsun burada ne safralardan ciss yemeden kalkan çarşamba perşembe karbon yok dedik diye kısır yenenler arkadaşlar ne oluyor
Haklısın. :KK14:
Ay guldum de yaaa ilahi vayt valla benim ki de kafa k:deli: ne bilem çarsamba yi pek onemsemiodum ondan oldu. Galiba . Çorba gunahsiz yaa ona bişi deme içinde kabak havuç pattis attimdi sebze li . 1 buçuk kepçe dir :dua: dolma için de affedin :bicak:
He şu çay saatlik lerim sıkıntı evet ama inan onlar ı yemesem paketli abur cubur alırım :kızgın::kızgın:

Ay guldum de yaaa ilahi vayt valla benim ki de kafa k:deli: ne bilem çarsamba yi pek onemsemiodum ondan oldu. Galiba . Çorba gunahsiz yaa ona bişi deme içinde kabak havuç pattis attimdi sebze li . 1 buçuk kepçe dir :dua: dolma için de affedin :bicak:
He şu çay saatlik lerim sıkıntı evet ama inan onlar ı yemesem paketli abur cubur alırım :kızgın::kızgın:
Anam havucla pattes diyo :D patates karbon havuc pisince diyette cok zararli

Çig ye diyor canim

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Melegiimm22 Melegiimm22 @MiuLego
ben kesin yenildim
sevinç nidaları atabilirsiniz
gram kaçamak yapmıyorum ama tartı sadece pazartesi günü oynadı
onun dışında zerre oynama yok
niye böyle oluyor
kendimi niye şiş hissediyorum
tuz,şeker,un hiçnişey kullanmıyorum
maksimium derece dikkat ediyorum
ağzıma cıs cos hiçbişey atmıyorum

çokmu büyük konuştum sabahki tartım pazartesinden artı gösterdi:KK42::KK42::KK42:

ben kesin yenildim
niye böyle oluyor

çokmu büyük konuştum sabahki tartım pazartesinden artı gösterdi:KK42::KK42::KK42:
Şişkinlik tır o . stormcan . Üzülme. Yarın à daha var . Gider hepsi

Şişkinlik tır o . stormcan . Üzülme. Yarın à daha var . Gider hepsi
ilça kullanmıycam vero
şekerimi inanılmaz düşürüyo
sonuna kadar direniyorum ama olmuyor veremedim
ilaç çok ağır geliyor.Dün eczacım hande çok düşme yaşıyosun bırak kullanma aşırı düşerse bayıltır seni dedi

çok üzülüyorum yaaa

ben kesin yenildim
niye böyle oluyor

Melegiimm22 Melegiimm22 bu onun için
:halay::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:yaşasın yenecukk
Takım arkadaşın olarak pazartesi ekşin gayet iyiydi zaten canim hergun gram verilecek diye birşey yokki gayet iyi geleceksin bence

ilça kullanmıycam vero
şekerimi inanılmaz düşürüyo
sonuna kadar direniyorum ama olmuyor veremedim
ilaç çok ağır geliyor.Dün eczacım hande çok düşme yaşıyosun bırak kullanma aşırı düşerse bayıltır seni dedi

çok üzülüyorum yaaa
İyi de sen bu kadar stres yaparsan uzulrsen o da seni artı gösterir. Bugün Spor à falan dikkat et . Gerçi o nà da ödem yapr denilio amà. Ben pek bilemedimm. Kızlar soylesin de benim dicem o ki üzme tatlı canini . Bak hava OH mis çık gez dolaş . Ilacini da bilemedim. . Umarım şifa olur

Açıklama bile seni dibe sürüklüyor mesela diyorum ki millet çay içerken sen süt iç millet kavrulmuş kuruyemis yerken sen çiğ ye kaçamak yaparken emziriyorum ama ben diyorsun diyorum ama sağlıklı besleniyorsun diyorum 3 gündür full karbon diyorum bebeğinin ve senin kas gelişimini için protein ağırlıklı beslen diyorum yoğurt ye bol bol diyorum

ben kesin yenildim
niye böyle oluyor

Odemdir yediklerinin ödem yapıyordur şeker sıkıntı zaten bide büyük konuşma la bı daha dönüp dolaşıp başına geliyor insanin

elfkkk elfkkk hu hu baciiiii napan gi hala mi eksı yok sabitmsin uleee. ..:dondurma: pon pon cikairm mi simdiden :KK49: morti mort oldun mu bakem ;) :KK73:
Oy ne vicdansizm . :KK62:Ama napim. Sen beni sectin bi de yenerim seni dedin:KK60:

Back
X