• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Whiteblacklife Whiteblacklife
@Bonus
Esra_4378 Esra_4378
Melegiimm22 Melegiimm22
tevafuk55 tevafuk55
vorones vorones
@MiuLego
@Nevreste
@hippotalamus
matematik61 matematik61
@malipina
@begum75
@cakil80
@hepfit
@pempisler
@Portakal Sulu Ordek
@Antepia27
elfkkk elfkkk
s i d e l y a s i d e l y a
@igdedali
@Ytmz
@nehirnil111

alıntılayamadığım unuttum varsa onlara da gelsin

Şimdi ben geçen gün bi mallık edip artı gelmeyi kabul etmiyorum dedim ya ÖZÜR DİLERİM.

çok büyük konuşmuşum eşeklik ettim kusura bakmayın

Bugün bende artı gördüm tartıda ve ilk defa gördüm.Hiç böyle bişey yaşamamıştım.Demekki ilaç kullanmadan bu şeklide olacak.

İlacı kullanmıycam.Kendi çabalarımla yapıcam
Demem o ki gerçekten çok üzgünüm kızlar.Aranızda bana kızan kırılan oldu ise affetsin hakkını helal etsin

Ay çok üzgünüm ben:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Üzme kendnş canm..sen cok istikrarlu ve sorumluluk sahibi birisin bnce .o şeklde konsmann ic disiplininden ve takım bilincinden kaynaklıydı bana göre.işte bu yüzden kendni üzme.tartıya taklma...bak bende benzer bi durumdayım.

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Melegiimm22 Melegiimm22 @MiuLego
ben kesin yenildim
sevinç nidaları atabilirsiniz
gram kaçamak yapmıyorum ama tartı sadece pazartesi günü oynadı
onun dışında zerre oynama yok
niye böyle oluyor
kendimi niye şiş hissediyorum
tuz,şeker,un hiçnişey kullanmıyorum
maksimium derece dikkat ediyorum
ağzıma cıs cos hiçbişey atmıyorum

çokmu büyük konuştum sabahki tartım pazartesinden artı gösterdi:KK42::KK42::KK42:
:cry::cry::cry:uzulme mortim sende kazanmis olabilirsin bende wc problemi ve uyku duzensilgne bagli odem var sanrm bende sis hissediyorm sabah uyandığımda zor aciliyorum :( benmde daha cok bi eksim yok :( 79u göremedim daha düşün :KK42:

Kuzum şimdi ne desem ki... belki zencefil dokunmuştur ama içind e zararlı bir şey de yok..
Ben anladım canım neden olduğunu.
Zencefil buzluktaydı kim bilir ne zaman koydum. Önceki gün içine dilimlerken buz halindeydi anlamamışım. Dün hazırlamak için çıkardım. Meğer zencefil bozulmuş. Muhtemelen ondan oldu.
Bir de dün sadece elma maydonoz nane koyabildim içine diğerleri kalmamış. Bugün komşudan alıp limon sıkcam içine. Sen kaç gün içmiştin bu suyu.

@Bonus
Esra_4378 Esra_4378
Melegiimm22 Melegiimm22
tevafuk55 tevafuk55
vorones vorones
@MiuLego
@Nevreste
@hippotalamus
matematik61 matematik61
@malipina
@begum75
@cakil80
@hepfit
@pempisler
@Portakal Sulu Ordek
@Antepia27
elfkkk elfkkk
@igdedali
@Ytmz
@nehirnil111

Şimdi ben geçen gün bi mallık edip artı gelmeyi kabul etmiyorum dedim ya ÖZÜR DİLERİM.

Bugün bende artı gördüm tartıda ve ilk defa gördüm.Hiç böyle bişey yaşamamıştım.Demekki ilaç kullanmadan bu şeklide olacak.

Demem o ki gerçekten çok üzgünüm kızlar.Aranızda bana kızan kırılan oldu ise affetsin hakkını helal etsin

Ay çok üzgünüm ben:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Üzülme mortm ya :KK42:olabilir tabiki hersey olabilir
Odem olabilir wc skntsi olabilir PSİKOLOJİK olabilir
Bence seninki.psokolojik cok rekabete girdik ya ondan bence sıkma canini

Ben anladım canım neden olduğunu.
Zencefil buzluktaydı kim bilir ne zaman koydum. Önceki gün içine dilimlerken buz halindeydi anlamamışım. Dün hazırlamak için çıkardım. Meğer zencefil bozulmuş. Muhtemelen ondan oldu.
Bir de dün sadece elma maydonoz nane koyabildim içine diğerleri kalmamış. Bugün komşudan alıp limon sıkcam içine. Sen kaç gün içmiştin bu suyu.
Hee olabilir balım
Maksimum 3 gün yapılıyor canım

@Bonus
Esra_4378 Esra_4378
Melegiimm22 Melegiimm22
tevafuk55 tevafuk55
vorones vorones
@MiuLego
@Nevreste
@hippotalamus
matematik61 matematik61
@malipina
@begum75
@cakil80
@hepfit
@pempisler
@Portakal Sulu Ordek
@Antepia27
elfkkk elfkkk
@igdedali
@Ytmz
@nehirnil111

Artı geldiğin için üzülme diyemeyeceğim çünkü elinde olmuyo ben de artıdayım ve ben de üzülüyorum. Üzülelim ama motivasyonumuz düşmesin. Sımsıkı sarılalım diyete.
Ama büyük konuştuğun için üzülme gerçekten. İnsan yaşamadığı şeyi anlamakta güçlük çekiyor çoğu zaman. Bu çok normal. Şimdi sen de yaşadın , anladın. Özür dilenecek birşey yok. Yarına eksi gireceğiz inşallah:KK74:

Canım ben de yiyecektim miu yeme dedi şeker oranı çok yüksekmis zaten şeker ondan uretiyor
Himmm
ayyyyy wayt
taşlasın herkes beni valla billa taşlasın
hiçç artı gelememiştim ben bu zamana kadar
gerçekten nerede yanlışım var bilemiyorum
şimdi anladım artı gelenlerin ne derece üzüldüğünü
bütün emeğim aç kalışlarım boşa gibi geldi
Canim iste bu işler böyle pazartesi konuştunuz çok yorum yapmadım yok bir çiş yemekle insan 500 artimi gelir dediniz
Şu varki unutulan
Biz
Arada kacamaklarla
Kilo verebilseydik
Her gün gram gram eksilerle
Kilo verebilseydik
Azıcık yedigimis baklagilden şişmeden
Kilo verebilseydik
Burda işimiz neydi zaten alır hemen dikkat edip verirdik

Bazan anlamadığımız şekilde artışlar eksiler olabilir

Biz bu kiloları düzenli düzenli
Bir iki ayda almadık ki
Öyle verelim

Bugün biraz daha dikkat et ekşi eksidir canin

Artı geldiğin için üzülme diyemeyeceğim çünkü elinde olmuyo ben de artıdayım ve ben de üzülüyorum. Üzülelim ama motivasyonumuz düşmesin. Sımsıkı sarılalım diyete.
Ama büyük konuştuğun için üzülme gerçekten. İnsan yaşamadığı şeyi anlamakta güçlük çekiyor çoğu zaman. Bu çok normal. Şimdi sen de yaşadın , anladın. Özür dilenecek birşey yok. Yarına eksi gireceğiz inşallah:KK74:
Mortim ne alemdesin ben sabitim:KK42:

Dün gelemedim..aksam doktra gttm..kan test soncm 2 cıktı..yani negatif ama benö kürtej oldgm bebgmdede ben 2 li bi deger olrk ögrenmstm hamile oldgmu doktr negatf demstı kı referanslara göre negatif ama snra gebelk varms işte halbuki..aksmda dojtra gttm cnku bacaklarma vuran agrm vardı.vee cıkolata kistı olsms..daha gecen ay doktrdaydm hersey cok ıyıydi hicbisey yoktu.smdi cook büyük ihtmalle hamilelk yok kıst reglı gecktryor dedi.ama yinede bikac gun beklyelm dedi..sürekli yuruys yapmya calsyrm ama en azndan bu bikac gun ıp atlma ödem cayı gbi seylerden uzak duruyrm ihtöalim cook cok da az olsa..ama dıyete tamamen devam suan inş..
Canissskooo . Beben olur insallh. Benim iki yavru da ben zayiflayip hedefe ulaşinca geldi. . Senin dé belki öyle olur

Akşam yemekten 2 saat sonra yarım demet maydanoz yarım limon soda belnder geçirip iç kesin tamam mı ödem atalim
Iki aksamdır içiyorum canım bu aksam da içerim tabiki cunku zarar vermek istemiyorum :(
@Bonus
Esra_4378 Esra_4378
Melegiimm22 Melegiimm22
tevafuk55 tevafuk55
vorones vorones
@MiuLego
@Nevreste
@hippotalamus
matematik61 matematik61
@malipina
@begum75
@cakil80
@hepfit
@pempisler
@Portakal Sulu Ordek
@Antepia27
elfkkk elfkkk
@igdedali
@Ytmz
@nehirnil111

Ben kendi adıma reglle alakalı şeyleri üzerine alınmıştım. ama mesela bugün oldum ve elimden bir şey gelmiyor, bütün önlemlerimi aldım. Kaç gündür maydanoz soda limon ve kabak tüketmekten böğ geldi..
Ama üzülecek bir sey yok kuzum alınacak da.. kendi adıma sıkıntı yok inşallah destekle hepsinden kurtuacaz :KK19:

@Bonus
Esra_4378 Esra_4378
Melegiimm22 Melegiimm22
tevafuk55 tevafuk55
vorones vorones
@MiuLego
@Nevreste
@hippotalamus
matematik61 matematik61
@malipina
@begum75
@cakil80
@hepfit
@pempisler
@Portakal Sulu Ordek
@Antepia27
elfkkk elfkkk
@igdedali
@Ytmz
@nehirnil111

Üzme kendini olabilir bazen yitir kız bu kadar vicdan yapma yaaa

Dün gelemedim..aksam doktra gttm..kan test soncm 2 cıktı..yani negatif ama benö kürtej oldgm bebgmdede ben 2 li bi deger olrk ögrenmstm hamile oldgmu doktr negatf demstı kı referanslara göre negatif ama snra gebelk varms işte halbuki..aksmda dojtra gttm cnku bacaklarma vuran agrm vardı.vee cıkolata kistı olsms..daha gecen ay doktrdaydm hersey cok ıyıydi hicbisey yoktu.smdi cook büyük ihtmalle hamilelk yok kıst reglı gecktryor dedi.ama yinede bikac gun beklyelm dedi..sürekli yuruys yapmya calsyrm ama en azndan bu bikac gun ıp atlma ödem cayı gbi seylerden uzak duruyrm ihtöalim cook cok da az olsa..ama dıyete tamamen devam suan inş..
Geçmiş olsun canim sen yine de dikkat et olur mu maydonoz falan tüketme

Back
X