• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eşim işte
Kızım kreşte
Ben Çukur'da
Yemişim sorumlulukları :cool:
Bende çamaşır suyunun derz temizleyicinin gözüne vurdum. Oğlanı uyutup çukur açayım iki haftadır izlemiyorum. Çay içeyim birde. Çayım kitabım da olmasa çekilmez bu hayat :KK14:

Bende çamaşır suyunun derz temizleyicinin gözüne vurdum. Oğlanı uyutup çukur açayım iki haftadır izlemiyorum. Çay içeyim birde. Çayım kitabım da olmasa çekilmez bu hayat :KK14:
Her şeyi oldurmaya çalışıyoruz. Bazen gelişine yaşamak lazım. Çukur güzel dizi ben seviyorum. :) Çoğu gündelik şeylerin boş olduğunu gösteriyor bana :))

Her şeyi oldurmaya çalışıyoruz. Bazen gelişine yaşamak lazım. Çukur güzel dizi ben seviyorum. :) Çoğu gündelik şeylerin boş olduğunu gösteriyor bana :))
Evet bende sevdim zateb sayılı izlediğim dizi üç tane falan.

Keşke sadece yoğun olsam hipo, ders çalışsam, kursa gitsem, sohbete gitsem, her dakikam kıymetli olsa. Boşluktan dertten dört duvardan boğuldum :KK43: şunu yazarken bile büyük kaslarım geriliyor.
Ya cnm öyle deme yaa.. bide staj işi çıktı kafam çok dolu ve stresiylim.. diyette beni sinirli yapıyo maalesef :(

Whiteblacklife Whiteblacklife
@Bonus
Esra_4378 Esra_4378
Melegiimm22 Melegiimm22
@tevafuk55
@vorones
@MiuLego
@Nevreste
hippotalamus hippotalamus
@matematik61
@malipina
@begum75
@cakil80
@hepfit
@pempisler
Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil
@Antepia27
@elfkkk
@Sidelya95
@igdedali
@Ytmz
nehirnil111 nehirnil111

alıntılayamadığım unuttum varsa onlara da gelsin

Şimdi ben geçen gün bi mallık edip artı gelmeyi kabul etmiyorum dedim ya ÖZÜR DİLERİM.

çok büyük konuşmuşum eşeklik ettim kusura bakmayın

Bugün bende artı gördüm tartıda ve ilk defa gördüm.Hiç böyle bişey yaşamamıştım.Demekki ilaç kullanmadan bu şeklide olacak.

İlacı kullanmıycam.Kendi çabalarımla yapıcam
Demem o ki gerçekten çok üzgünüm kızlar.Aranızda bana kızan kırılan oldu ise affetsin hakkını helal etsin

Ay çok üzgünüm ben:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Bunu yeni gördüm okuya okuya geliyorum geçmişi. Zamanda hep artı gelen detoks yapmadan eksiye düşmeyen biri olarak okuyunca kızdım ama bir şey yazmadım. O dönem okuyordum sadece yazmıyordum. Benim ki antidepresanlar ve d vitamini eksikliğinden kaynaklanıyordu. Aç kalıp artı geliyordum mesela.

Ya cnm öyle deme yaa.. bide staj işi çıktı kafam çok dolu ve stresiylim.. diyette beni sinirli yapıyo maalesef :KK43:
Canım stres çözüm olamayacak sana sakin olmaya çalış güzel yönlerini düşünmeye çalış. Olumsuz kısımlara odaklanma. Sonunda okulun bitmiş olacak. Yakınında ailen var mı? Staja gidince çocuklara bakabilecek

Dün gelemedim..aksam doktra gttm..kan test soncm 2 cıktı..yani negatif ama benö kürtej oldgm bebgmdede ben 2 li bi deger olrk ögrenmstm hamile oldgmu doktr negatf demstı kı referanslara göre negatif ama snra gebelk varms işte halbuki..aksmda dojtra gttm cnku bacaklarma vuran agrm vardı.vee cıkolata kistı olsms..daha gecen ay doktrdaydm hersey cok ıyıydi hicbisey yoktu.smdi cook büyük ihtmalle hamilelk yok kıst reglı gecktryor dedi.ama yinede bikac gun beklyelm dedi..sürekli yuruys yapmya calsyrm ama en azndan bu bikac gun ıp atlma ödem cayı gbi seylerden uzak duruyrm ihtöalim cook cok da az olsa..ama dıyete tamamen devam suan inş..
Kesinleşince soğan kürü yaparsın

Canım stres çözüm olamayacak sana sakin olmaya çalış güzel yönlerini düşünmeye çalış. Olumsuz kısımlara odaklanma. Sonunda okulun bitmiş olacak. Yakınında ailen var mı? Staja gidince çocuklara bakabilecek
İşte bilmiyorum daha çok yeni belli oldu kafam dolu giç düşenemedim.. Oğlum da çok hasta.. geceden de uykusuzum.. düşünemiyorum cnm ya...

Nö ölökösö vör yö yalan konuşuyor banu:ıslık::KK17:
:işsiz::110::KK45:
Whiteblacklife Whiteblacklife
@Bonus
Esra_4378 Esra_4378
Melegiimm22 Melegiimm22
@tevafuk55
@vorones
@MiuLego
@Nevreste
hippotalamus hippotalamus
@matematik61
@malipina
@begum75
@cakil80
@hepfit
@pempisler
Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil
@Antepia27
@elfkkk
@Sidelya95
@igdedali
@Ytmz
nehirnil111 nehirnil111

alıntılayamadığım unuttum varsa onlara da gelsin

Şimdi ben geçen gün bi mallık edip artı gelmeyi kabul etmiyorum dedim ya ÖZÜR DİLERİM.

çok büyük konuşmuşum eşeklik ettim kusura bakmayın

Bugün bende artı gördüm tartıda ve ilk defa gördüm.Hiç böyle bişey yaşamamıştım.Demekki ilaç kullanmadan bu şeklide olacak.

İlacı kullanmıycam.Kendi çabalarımla yapıcam
Demem o ki gerçekten çok üzgünüm kızlar.Aranızda bana kızan kırılan oldu ise affetsin hakkını helal etsin

Ay çok üzgünüm ben:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Estagfirullah canım herkesin yaşadığı şeyler vardır olur önemli olan bundan sonrasında dikkat etmek :KK15:yaşanan yaşandı olmamış gibi devam edeceğiz :KK200:

Aaa beni çekmişler :rolleyes:

20130118_isbasinda-kedi-videolari-izleyerek-zengin-oldu.webp

Kızlar ben.smdi misafirlikteym
Tavuklu kereviz salatasi varms ondan yiyorum
2 kaskta kisir yesem aksam yogurtla kapatsam nasl olurki

İşte bilmiyorum daha çok yeni belli oldu kafam dolu giç düşenemedim.. Oğlum da çok hasta.. geceden de uykusuzum.. düşünemiyorum cnm ya...
Geçmiş olsun oğluna. Sorunum merkezindeyken çözümü göremiyoruz. Sakin kafayla düşününce bir yol bulursun

Moralim berbat. Karnım davul gibi ne alakaysa şimdi şu dönemde, diyet falan yapasım da kalmadı, hayat bom boş geliyor. Başka aleme gidesim var. Başım çatlıyor ağlamaktan. İnsanlar dünya her şey çok acımasız
İyiyim misin kuzum yine mi eşin bu adamı en son dovecegim

İyiyim misin kuzum yine mi eşin bu adamı en son dovecegim
Basedemiyorum white, psikiyatriste gidicem terapi istiycem. İlaç kullanmam daha. İnsanların acımasızlığını, haksızlığını, yapıp yapıp bir şey olmamış gibi davranmalarını , zalimliklerini, adam kullanmalarını, liste uzar gider böyle. Kabullenmem lazım başka çarem yok. Kimseyi değiştiremiyorum, benim görmezden gelmeyi başarmam lazım. Midem bulanıyor artık bir çok insandan.

Back
X