• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

waytım gerçekten çok utandım.İşte sende olmayınca anlamıyomussun karşındakini.Allah büyük işte benimde böyle belamı verdi.
Amaan hande boş ver ya, cokk güzel biliyormusun burda birini kurduğunu farksız yazman takdir ettim seni ;)

Ve en önemlisi Allah bizim hayatımızı mahvedenlerin versin belasını tez zamanda, böyle ufak bir mesele için senin değil ;)

Storm- Storm- yanış anlaşılmazsam bişi sorcam sen çok guzel kilo veriyordun ben oyle hatırlıyorum galiba sonra bit anda geri aldın bı anda kılo alıp bır anda kılo verince sarkman oldu mu hiç

Bende dün wking diye bir marka var onun bitkisel ürünlerini gördüm, wc temizleyici genel temizleyici falan. Haftasonu onlardan alıcam bakalım.
O markanın el sabunu aldıö cok guzel kokuyor onun ürünleri guzel bızım burda tptancı var gecdn 200 tl ye sırf detarjan aldım temizlik yaptıkca yapasım grldi ama bu zamana kadat nedense abc nın Ürünleri güzel he birde o kadar yumusatıcı kullandım gerçekten haftalar geçse kokusu kalan bır yumoş oldu yıkandıktan sonra bilr kokusu kalıyor.

Bı keyifisizim regl olmadım sişim bakalim yarına ne diyecek tartı diyet spor devam tek duzgun sey i bu aralar neyse yarın yazarım Nego Nego ın yazdıklarını gordum hayat cok kısa canım kendin ve Çocukların İÇİN yasa bız senı seviyoruz :KK200:
Selametle yarın erkenden gelırım lutfen guzel kilolarda uyanalım hepimiz
:dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:

@MiuLego Instagram da taki ettıgım bir bayan var takıp ediyorum kadın spor yapıyor karı kasları falan var hatunun 2 sezaryan yapmış kadın story atmış ayakta dumduz kaslı hatun oturunca ya yanlatdan aly karın sarkmiş baya baya hemde kadı dıyorkı sarkmış derıyı dogum çatlağı nı sporla yok etmek imkansız dedi. Anca germe ameliyatı dedi
Ben cok şaşırdım
İlla karın germe mi olmak lazım ne diyorsun
Sezeryan olduğu için bence mantıklı. Çünkü alt karın kasların kesiliyor komple . Misal ben çok uzun süre alt karnımı hissetmedim ;) içime falan çekince anlamıyordum çektiğimi hissetmiyordum.
O kadarcıkda kalsın türkan anasın sen ana:KK45:

Kız uyudu çok yorgunum bir duş alıp yuzmaskesi eşliğinde el işimi yapıcam yarına misafirim var aksama hazırlık yapıcam anca bugun karın çalışırım. Hadi kaçtım ben

Sezeryan olduğu için bence mantıklı. Çünkü alt karın kasların kesiliyor komple . Misal ben çok uzun süre alt karnımı hissetmedim :KK66: içime falan çekince anlamıyordum çektiğimi hissetmiyordum.
O kadarcıkda kalsın türkan anasın sen ana:KK45:
Off :( ya az bişey var. O kadını görünce şok oldum dedigin gibi ANALIGIN simgesi :) 2. Cıçpcuga kadar iyicene sıkılaştıram ki 2. De o kadar karnım şişmesin:deli:

O markanın el sabunu aldıö cok guzel kokuyor onun ürünleri guzel bızım burda tptancı var gecdn 200 tl ye sırf detarjan aldım temizlik yaptıkca yapasım grldi ama bu zamana kadat nedense abc nın Ürünleri güzel he birde o kadar yumusatıcı kullandım gerçekten haftalar geçse kokusu kalan bır yumoş oldu yıkandıktan sonra bilr kokusu kalıyor.
Canım abc ve wiking yumuşatıcısı en kalıcı bence :) hı birde sıvı deterjanların kokusu çok kalıcı, yumuşatıcıya gerek kalmıyor.
Wiking in çamaşır suyu vs hep kullandım hep hesaplı hem hoşuma gitti benimde.

Benimde malzeme hep bitti dün acil olarak çamaşır suyu ve cif tüm yüzeyler aldık birde slikonlu sprey , acil diyorum dikkatini çekerim çay ekmek sanki :KK70: pazar anasını ağlatıcam bende çaktırma :sus:

Basedemiyorum white, psikiyatriste gidicem terapi istiycem. İlaç kullanmam daha. İnsanların acımasızlığını, haksızlığını, yapıp yapıp bir şey olmamış gibi davranmalarını , zalimliklerini, adam kullanmalarını, liste uzar gider böyle. Kabullenmem lazım başka çarem yok. Kimseyi değiştiremiyorum, benim görmezden gelmeyi başarmam lazım. Midem bulanıyor artık bir çok insandan.
3 maymunu oynamayı bı bilsek eflal sorunsuz yasardik ben duzeldiniz diye seviniyordum

Off :KK43: ya az bişey var. O kadını görünce şok oldum dedigin gibi ANALIGIN simgesi :) 2. Cıçpcuga kadar iyicene sıkılaştıram ki 2. De o kadar karnım şişmesin:deli:
Kız olsun fıstık gibi oldun zaten o kadarlık göbek de nazarlık olsun hem de bir sen bir kocan görür o kadarını ;) kocan ful karın kaslı mı sanki. Rahat ol az. Bende koca göbek çar gayet rahatım bak :KK70:

Canım abc ve wiking yumuşatıcısı en kalıcı bence :) hı birde sıvı deterjanların kokusu çok kalıcı, yumuşatıcıya gerek kalmıyor.
Wiking in çamaşır suyu vs hep kullandım hep hesaplı hem hoşuma gitti benimde.

Benimde malzeme hep bitti dün acil olarak çamaşır suyu ve cif tüm yüzeyler aldık birde slikonlu sprey , acil diyorum dikkatini çekerim çay ekmek sanki :KK70: pazar anasını ağlatıcam bende çaktırma :sus:

Hahha:deli:
Valla bende çok seviyorum evde detarjan bittimi tamam :işsiz:
Hergun mutfağa camaşir suyu kullanmasam içim rahat etmiyor neden se:KK45:
Koca laf etti zaten :63:
Neymiş bunlarla 3 4 ay i da are eddcekmişim:63:

Kız olsun fıstık gibi oldun zaten o kadarlık göbek de nazarlık olsun hem de bir sen bir kocan görür o kadarını :KK66: kocan ful karın kaslı mı sanki. Rahat ol az. Bende koca göbek çar gayet rahatım bak :KK70:
Benimki nin karnı teras olmuş:confused:
Vall halime şükür ettim:KK30:

Ay teşekkür ederim :oops:

Back
X