- 15 Mart 2018
- 7
- 28
- 3
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam vaytm kereviz salatasyla mutluyum bennKısır hayır bugün kesinlikle hayir
Amaan hande boş ver ya, cokk güzel biliyormusun burda birini kurduğunu farksız yazman takdir ettim seniwaytım gerçekten çok utandım.İşte sende olmayınca anlamıyomussun karşındakini.Allah büyük işte benimde böyle belamı verdi.
Yarın cuma bence hiç riske girmeKızlar ben.smdi misafirlikteym
Tavuklu kereviz salatasi varms ondan yiyorum
2 kaskta kisir yesem aksam yogurtla kapatsam nasl olurki
YimedimYarın cuma bence hiç riske girme
Bende dün wking diye bir marka var onun bitkisel ürünlerini gördüm, wc temizleyici genel temizleyici falan. Haftasonu onlardan alıcam bakalım.Ay yenı bkr yer silme deterjanı aldım ayy miss rengi pembe
O markanın el sabunu aldıö cok guzel kokuyor onun ürünleri guzel bızım burda tptancı var gecdn 200 tl ye sırf detarjan aldım temizlik yaptıkca yapasım grldi ama bu zamana kadat nedense abc nın Ürünleri güzel he birde o kadar yumusatıcı kullandım gerçekten haftalar geçse kokusu kalan bır yumoş oldu yıkandıktan sonra bilr kokusu kalıyor.Bende dün wking diye bir marka var onun bitkisel ürünlerini gördüm, wc temizleyici genel temizleyici falan. Haftasonu onlardan alıcam bakalım.
Sezeryan olduğu için bence mantıklı. Çünkü alt karın kasların kesiliyor komple . Misal ben çok uzun süre alt karnımı hissetmedim@MiuLego Instagram da taki ettıgım bir bayan var takıp ediyorum kadın spor yapıyor karı kasları falan var hatunun 2 sezaryan yapmış kadın story atmış ayakta dumduz kaslı hatun oturunca ya yanlatdan aly karın sarkmiş baya baya hemde kadı dıyorkı sarkmış derıyı dogum çatlağı nı sporla yok etmek imkansız dedi. Anca germe ameliyatı dedi
Ben cok şaşırdım
İlla karın germe mi olmak lazım ne diyorsun
OffSezeryan olduğu için bence mantıklı. Çünkü alt karın kasların kesiliyor komple . Misal ben çok uzun süre alt karnımı hissetmedimiçime falan çekince anlamıyordum çektiğimi hissetmiyordum.
O kadarcıkda kalsın türkan anasın sen ana![]()
Canım abc ve wiking yumuşatıcısı en kalıcı bence :) hı birde sıvı deterjanların kokusu çok kalıcı, yumuşatıcıya gerek kalmıyor.O markanın el sabunu aldıö cok guzel kokuyor onun ürünleri guzel bızım burda tptancı var gecdn 200 tl ye sırf detarjan aldım temizlik yaptıkca yapasım grldi ama bu zamana kadat nedense abc nın Ürünleri güzel he birde o kadar yumusatıcı kullandım gerçekten haftalar geçse kokusu kalan bır yumoş oldu yıkandıktan sonra bilr kokusu kalıyor.
3 maymunu oynamayı bı bilsek eflal sorunsuz yasardik ben duzeldiniz diye seviniyordumBasedemiyorum white, psikiyatriste gidicem terapi istiycem. İlaç kullanmam daha. İnsanların acımasızlığını, haksızlığını, yapıp yapıp bir şey olmamış gibi davranmalarını , zalimliklerini, adam kullanmalarını, liste uzar gider böyle. Kabullenmem lazım başka çarem yok. Kimseyi değiştiremiyorum, benim görmezden gelmeyi başarmam lazım. Midem bulanıyor artık bir çok insandan.
Canım TK kalabalık şuan üye alımımiz yok cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum bölümünden hangi TK üye ihtiyacı var gorebilirsinmerhaba aranıza katılmak istiyorum.
Kız olsun fıstık gibi oldun zaten o kadarlık göbek de nazarlık olsun hem de bir sen bir kocan görür o kadarınıOffya az bişey var. O kadını görünce şok oldum dedigin gibi ANALIGIN simgesi :) 2. Cıçpcuga kadar iyicene sıkılaştıram ki 2. De o kadar karnım şişmesin
![]()
Canım abc ve wiking yumuşatıcısı en kalıcı bence :) hı birde sıvı deterjanların kokusu çok kalıcı, yumuşatıcıya gerek kalmıyor.
Wiking in çamaşır suyu vs hep kullandım hep hesaplı hem hoşuma gitti benimde.
Benimde malzeme hep bitti dün acil olarak çamaşır suyu ve cif tüm yüzeyler aldık birde slikonlu sprey , acil diyorum dikkatini çekerim çay ekmek sankipazar anasını ağlatıcam bende çaktırma
![]()
Benimki nin karnı teras olmuşKız olsun fıstık gibi oldun zaten o kadarlık göbek de nazarlık olsun hem de bir sen bir kocan görür o kadarınıkocan ful karın kaslı mı sanki. Rahat ol az. Bende koca göbek çar gayet rahatım bak
![]()
Olmaz bence zaten açık değil mi profiliBurdan yazsam kadının adını sıkıntı olurmu