- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
Benim de göbişim öyle daha şekil almadıBasen kısmım yani toparlanmış değil daha sıkı istiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de göbişim öyle daha şekil almadıBasen kısmım yani toparlanmış değil daha sıkı istiyorum![]()
Almıyor sporsuz yani tartı da sabah 52.5 gördüm ama vücut memnun etmiyor henüz toparlanmış değil sıkı diri istiyorum abiye elbise alacağım bir deBenim de göbişim öyle daha şekil almadı![]()
Ben mezuniyet isticektim bu hafta ama iyi bi yuzdeyle mezun olmak da istiyorum. Cok kararsizim şu an.Mortim gayet güzel eksi. Bardağın dolu tarafına bak. Ya çarşamba tartıda gördüğün rakam olsaydı.
Hosgelmis 59 yenidenKilo bildirimi
Gecen hafta 60.0
Bu hafta 59.4
Fark 600 gr
Yüzde 1
Mezun olmak istiyor![]()
ben hep tayt tisört tartılıyodumStorm-
Ay Esra da demiş , sen yılların diyetcisi
Nasıl tartilcan bilmiyonmu kız ,
Cibil cibil aç tartilcan deli
Kader arkadaşım benimmAlmıyor sporsuz yani tartı da sabah 52.5 gördüm ama vücut memnun etmiyor henüz toparlanmış değil sıkı diri istiyorum abiye elbise alacağım bir de![]()
Sen bilirsin ama haftaya yüzden daha güzel olur bence.Ben mezuniyet isticektim bu hafta ama iyi bi yuzdeyle mezun olmak da istiyorum. Cok kararsizim şu an.
Oyyyyy ne güzel bı haber bu bir daha 7 lere cikmiyoruz Banu çabuk gel 63 lere tebrikler kuzumGunaydinnnnnnn ,
Kilom 69.7![]()
1.5 ay sonra 6 lardayim
Ohhhh beeee hoşgeldinnnn miummmmgeldimmmmmmmmmmmmm
geçmişe gidiyorum canlarrr
sizi de çok özledim bugün bolca hasret giderelim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
O menülerle senden çok güzel bı eksi bekliyordum ki aynen de öyle oldu şahane bravooooooooooooo bravooooooooooooo canimGecen hafta : 95
Bu hafta : 92
Fark :3
Yüzde : 3,15
![]()
Ben de öyle.ben hep tayt tisört tartılıyodum
Tebrikler lunya tebrikler kuzum@hippotalamus tartı ne diyoruuu
Kilo Bildirimi
Geçen hafta : 66.5
Bu hafta: 65.7
Fark: 0.8
Yüzde: 1.20
@MiuLego
Biz de cok ozledikkkkkkkkkgeldimmmmmmmmmmmmm
geçmişe gidiyorum canlarrr
sizi de çok özledim bugün bolca hasret giderelim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Haftasonu istanbula gitcemSen bilirsin ama haftaya yüzden daha güzel olur bence.
Biz de cok ozledikkkkkkkkk![]()
Sen cikiyormusun53 üzerine çıkmıyormuşş muşş muşşşş![]()
Ben de atlet don tartiliyom valla ev cibildak tartilmaya musait degilBen de öyle.
Olmuyo mu öyle tamamen çıbıldak olmamız gerekiyor![]()
geldi mi temizlik yapmadan asla gitmez düşünceli kuzucum benimsilim bari ise yarayimmm
![]()
tamam türkanım kolay gelsinBugun cumartesi pazar gunu misafir lerım var baya yogunum giremem @MiuLego
Kilo bildirimi
Gecen hafta 60.0
Bu hafta 59.4
Fark 600 gr
Yüzde 1
Mezun olmak istiyor![]()