Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo bildirimi
Gecen hafta 60.0
Bu hafta 59.4
Fark 600 gr
Yüzde 1 :KK49:
Mezun olmak istiyor :dua:
Tebrikler canım çok güzel :KK9::KK73:
Gunaydinnnnnnn ,

Kilom 69.7 :halay:

1.5 ay sonra 6 lardayim
Hoşgelmişler çabucak yerlerine 68-67 öyle bıraksınlar yetti gari :KK31::KK9::KK73:
Gecen hafta : 95
Bu hafta : 92:nazar:
Fark :3
Yüzde : 3,15
:KK76::KK76::KK76::KK76:
Harikasın canım yeni başlangıç değil mi ama çok güzel ya tebrik ederim :KK9::KK73:
@hippotalamus tartı ne diyoruuu :KK53::KK53:

Kilo Bildirimi
Geçen hafta : 66.5
Bu hafta: 65.7
Fark: 0.8
Yüzde: 1.20

@MiuLego
Lunyam tebrik ederim yine çok güzelsin :KK9::KK73:
Gecen hafta 80.9
Bu hafta 78.5
Fark 2.4 kg
Yuzde 2.96
Tartimida suraya ilistirivereyim
@Melegiimm22 @MiuLego
Eki Görüntüle 2124279
Bak sen bak dün ki çırpınışların neydi öyle gıı bu tartı ne maşallah harika :KK9::KK73:
Kilom bu hafta ayni geldi sabitlendi.
Eski kiko 86.0
Yeni kilo 86.0
Moral sifir

Almadigima dua eder hale geldim ama cis cos yok sadece dun iste dayanamadim 1 tane sekersiz tadelle yedim kahveyle bayilacaktim yorgunluktan. 10 gun sonra bitecek bu yogunluk daha rahat olacagim en azindan 9 da cikmayacagim.

Herkese bol eksiler:KK36:
Ben sabitliğe değil de şekersiz tadelleye takıldım var mı öyle bir şey :confused:Moralini bozma bu hafta aynı cıssız ilerle haftaya eksiler gelsin :KK36:
Bi bildirim de benden gelsin

Geçen hafta : 59.9
Bu hafta : 59.4
Fark : 0.5
Yuzde : %0.83 :KK42::KK42::KK42:

@MiuLego @Whiteblacklife s i d e l y a s i d e l y a
Neden üzüldün canım eksi az mı geldi gözüne :KK28::KK9:
Kader arkadaşım benimm
smileys-free-download-1417.gif

Gel sarılarak ağlaşalım :KK19::KK70:

Hoşgelmişler çabucak yerlerine 68-67 öyle bıraksınlar yetti gari :KK31::KK9::KK73:

Harikasın canım yeni başlangıç değil mi ama çok güzel ya tebrik ederim :KK9::KK73:

Bak sen bak dün ki çırpınışların neydi öyle gıı bu tartı ne maşallah harika :KK9::KK73:

Ben sabitliğe değil de şekersiz tadelleye takıldım var mı öyle bir şey :confused:Moralini bozma bu hafta aynı cıssız ilerle haftaya eksiler gelsin :KK36:

Hadi gel sarılalımm
cry.gif

bende çok şaşkınım
motivasyonuma motivasyon kattı valla
yoksa çökmüştüm

Gunaydinnnnnnn ,

Kilom 69.7 :halay:

1.5 ay sonra 6 lardayim
günaydın banuğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ne kadan da enerjik ve inançlı bi başlama şeysi.. ben inandım sana bu kez :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

ama 1.5 ay sonra 5 lerde olmayasın yaw :confused:
Günaydın çılgın şeyler:rolleyes:
günaydın enerji beni de titrettii bak şimdi:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Gecen hafta : 95
Bu hafta : 92:nazar:
Fark :3
Yüzde : 3,15
:KK76::KK76::KK76::KK76:

vay anam vay gözlük taktım bidaha baktım -3 diyor
e o zaman miu çılgın atıyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

pamık yiyor kahvaltıda o zaman miu:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

haftaya en az -1.5 o zaman pamık emi harikasın:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

haftaya hatta 8 lere bir geçelim biz yahu:KK37:

Back
X