Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zaten oyle olacak 58i gorcem nasipse evden veto yemezsem 55e de incem

Pazartesiden sonra dengem sasti sadece 100 gr gitmis ona üzüldüm
En azından artı gelmemiş üzerine -100 azaltmışsın haftaya daha da verirsin inşallah :dua:
O boynunu büken benim tamam mı
smileys-free-download-1417.gif

Hayır benim kız kardeşi evlenen abla misali nasıl sıkılaşamam :kızgın:

En azından artı gelmemiş üzerine -100 azaltmışsın haftaya daha da verirsin inşallah :dua:

Hayır benim kız kardeşi evlenen abla misali nasıl sıkılaşamam :kızgın:
Tamam bol pilates yapmalısın bacak çalış bacak, bende karın çalışıyorum bolca :)))

Ya bişe sorcam kızlar ben bi haftadan fazladır doyma hissimi kaybettim napcam böyle. Sanki hiç yemek yememiş gibi açlık var midemde . Bi tabak yiyorum ama saatlerdir açmışım gibi kalkıyorum sofradan normal mi bu durum.
Bir dönem bende de oldu o kötü bir histi, neyden oluyor hiç bilmiyorum ama geçiyor. Miden kazınıyor adeta. Hatta doktora da gitmiştim bir şey çıkmamıştı

@hippotalamus tartı ne diyoruuu :KK53::KK53:

Kilo Bildirimi
Geçen hafta : 66.5
Bu hafta: 65.7
Fark: 0.8
Yüzde: 1.20

@MiuLego
Allahım ne kadar güzel bir eksi ve yüzde yine lunyaaaaaaaaaaaaaaa:rolleyes::KK71::KK71::KK71::KK71::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

seni asla izne çıkarmam ki ben :p

bravoooooooooooooooooooooooooo:21:
Bundan sonra bende cıbıl cıbıl tartilcam elbiselerim geliyo 800 gr.
Sanki zirh giyiyorum.:KK49:
sen kıyafetli mi tartılıyordun ki:sinirli:
Gecen hafta 80.9
Bu hafta 78.5
Fark 2.4 kg
Yuzde 2.96
Tartimida suraya ilistirivereyim
Melegiimm22 Melegiimm22 @MiuLego
Eki Görüntüle 2124279

Melegiimm22 Melegiimm22 neler gördü gözlerim eksiye bak hele

yeniyoz demi:KK17:

bravo handeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

harika bir eksi kuzucum gidiyor kilolar bak sen sadece mutlu ol stres vs yapma

metabolizman harika iraden de :KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

HOŞGELDİN 7 LERRRRRRRRRRRR:KK31:
BİR DAHA SENİŞ ASLA GÖRMEYECEĞİZ 8 LERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:KK62:

Oyyyyy ne güzel bı haber bu bir daha 7 lere cikmiyoruz Banu çabuk gel 63 lere tebrikler kuzum

İnşallah canım
Asla görmek istemiyorum birdahada 7 leri :(

Tebrikler canım çok güzel :KK9::KK73:

Hoşgelmişler çabucak yerlerine 68-67 öyle bıraksınlar yetti gari :KK31::KK9::KK73:

Harikasın canım yeni başlangıç değil mi ama çok güzel ya tebrik ederim :KK9::KK73:

Lunyam tebrik ederim yine çok güzelsin :KK9::KK73:

Bak sen bak dün ki çırpınışların neydi öyle gıı bu tartı ne maşallah harika :KK9::KK73:

Ben sabitliğe değil de şekersiz tadelleye takıldım var mı öyle bir şey :confused:Moralini bozma bu hafta aynı cıssız ilerle haftaya eksiler gelsin :KK36:

Neden üzüldün canım eksi az mı geldi gözüne :KK28::KK9:

Gel sarılarak ağlaşalım :KK19::KK70:

Canım aynen yetti canıma artık ya
5 leri istiyorum

günaydın banuğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ne kadan da enerjik ve inançlı bi başlama şeysi.. ben inandım sana bu kez :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

ama 1.5 ay sonra 5 lerde olmayasın yaw :confused:

günaydın enerji beni de titrettii bak şimdi:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

vay anam vay gözlük taktım bidaha baktım -3 diyor
e o zaman miu çılgın atıyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

pamık yiyor kahvaltıda o zaman miu:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

haftaya en az -1.5 o zaman pamık emi harikasın:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

haftaya hatta 8 lere bir geçelim biz yahu:KK37:

1.5 aydır 7 lerdeyim miu işten ayrıldığından beri kırtuldum şükür
1.5 ay sonra 5 lerde olamam ama
Yaklaşmış olurum
Yeni sloganım 3 ayda 10 kilo ;)

Allahım ne kadar güzel bir eksi ve yüzde yine lunyaaaaaaaaaaaaaaa:rolleyes::KK71::KK71::KK71::KK71::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

seni asla izne çıkarmam ki ben :p

bravoooooooooooooooooooooooooo:21:

sen kıyafetli mi tartılıyordun ki:sinirli:

Melegiimm22 Melegiimm22 neler gördü gözlerim eksiye bak hele

yeniyoz demi:KK17:

bravo handeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

harika bir eksi kuzucum gidiyor kilolar bak sen sadece mutlu ol stres vs yapma

metabolizman harika iraden de :KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

HOŞGELDİN 7 LERRRRRRRRRRRR:KK31:
BİR DAHA SENİŞ ASLA GÖRMEYECEĞİZ 8 LERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:KK62:
ya miu tarifsiz mutluyum ha
ilaç kullanmadan indim ben bu eksiye
gerçekten bravo bana

Esime dun aksam dedim ki ekmek yiyince daha cabuk acikiyorum o yuzden okul günleri ekmek yemem artik

Esimin super otesi bilimsel aciklamasi geliyor:
Dogrudur cunku ekmek yiyince doyuyosun doyduktan sonra midende yer acilmaya baslayinca hemen aclik hissediyosun.ekmek yemeyince mide zaten bos oldugu icin bosaldigini farketmiyo acikmiyosun :KK70:
A ha ha mantıklı geldi bana:KK70:bende Ekmeksiz karbonsuz deniyim ya liste iyi gelmedi bana. Karnım davul göğüslerde acıyor , hamile gibi tövbe estağfurullah :olamaz:

Kızlar utanarak bişey soracam o_O
Bayadir canım istiyordu yemiyorum bildirim sonrası kaşarlı tost yapsam ne kadara izin var acaba şimdiden sorayimda akşam menüde eleştiri almayayim

HEP KANDIRIYOR HANDE HANIM BİZİ ESRAAAAA
sana yemin ederim dün sabah saat 11:30 tartıldığımda 80,2 gösteriyodu
neye uğradığımı şaşırmıstım
dün kahvaltı ve bir bardak sıvı bide iş kıyafetlerimle gördüm o rakamı
sabah cıbıldak ve wc ye çıkmış halde tartıldım
4 gündür wc yoktu da bende

Kızlar utanarak bişey soracam o_O
Bayadir canım istiyordu yemiyorum bildirim sonrası kaşarlı tost yapsam ne kadara izin var acaba şimdiden sorayimda akşam menüde eleştiri almayayim
Ye kuzum ye sikinti yok tb ekmek oldugu sürece yersin.kasardaki yag zaten sagikli ve bugun cuma

Back
X