Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Screenshot_2018-03-16-09-38-48.webp
bakamayacağım...

Kızlar utanarak bişey soracam o_O
Bayadir canım istiyordu yemiyorum bildirim sonrası kaşarlı tost yapsam ne kadara izin var acaba şimdiden sorayimda akşam menüde eleştiri almayayim
tam buğday veya kepek ekmeğine yiyebilirsin
kaşarı çok abartma
tereyağınıda çok abarta
akşama ve öğlene ekmek yeme
dilimlerinde çok fazla olmasın

ha bu laflardan sonra yiyebiliyosan ye:KK70:

Kilom bu hafta ayni geldi sabitlendi.
Eski kiko 86.0
Yeni kilo 86.0
Moral sifir

Almadigima dua eder hale geldim ama cis cos yok sadece dun iste dayanamadim 1 tane sekersiz tadelle yedim kahveyle bayilacaktim yorgunluktan. 10 gun sonra bitecek bu yogunluk daha rahat olacagim en azindan 9 da cikmayacagim.

Herkese bol eksiler:KK36:
çakılllllllllllllll bir kere 100 gr eksidesin canom geçen cuma 86.1 idin :))))

amaaa az mı az çünkü geçen hafta da -400 idi.. acaba meta hızlandırıcı gıdaları denesen mi kuzucum

ananas
zencefil zerdeçal acı pul biber
vs vs gibi he?
Bi bildirim de benden gelsin

Geçen hafta : 59.9
Bu hafta : 59.4
Fark : 0.5
Yuzde : %0.83 :KK42::KK42::KK42:

@MiuLego @Whiteblacklife s i d e l y a s i d e l y a
ağlam oyyyyyyyyy

kuzucum haftalardır harika eksilerle geliyorsun .. normal bu.. kaldı ki -500 çok iyi rakam ve yüzden de iyi.. maşallahhhhhhhhhhh derim ben ancak:rolleyes:
Günaydınnnn. Yeni uyandım biraz şişliğim gitsin tartılacağım. Ama bugün içim daha rahat. Ben elimden gelen herşeyi yaptım. Gerisi tartıda. Bu hafta olmazsa haftaya olur.
Çok güzel eksiler görüyorum gözlerim büüle oluyor:confused:
yemin et:KK71:
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim
Tek tek alıntı yapamadım
Sizin desteğiniz ile daha iyi olacak inş

Çok şükür ki yeme ayaklarım bitti
Karbon bitti , akşam eve gelip uyuyordum karbon etkisinden şimdi 6 saat uyku yetiyor :dua::dua:

Hafta içi öğlen yiyip birdahada yemiyorum , ama hafta sonu oyle olmaz
Saatler ileri kayar :deli::deli::deli:

Bu hafta sonu annemdeyim
Ama diyet bozulmadan geleceğim eve :KK49::KK49::KK49:
O LA CAK bu iş :süslü:En Büyük KK
@MiuLego Kaptanım bu hafta azıcık artıyla geldim ama korumada çok başarılıyım itiraf etmeliyim ki hayatımda ilk defa bu kadar güzel koruyorum 53 üzerine çıkmıyorum ödem olmadığı sürece bu beni çok mutlu ediyor sanırım kendimi çözdüm ve izin vermiyorum :KK31: geçen hafta 52.2 bu hafta 52.5 ama deli gibi mutluyum :KK70::KK22:
nilişkom tamamen aynı fikirdeyim ben seninle.. klo nasıl korunur ne kadar güzel örneksin o minnak kilo sınırının dışına asla çıkmıyorsun :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Ben mezuniyet isticektim bu hafta ama iyi bi yuzdeyle mezun olmak da istiyorum. Cok kararsizim şu an.
haftaya bekle :dondurma:
Ohhhh beeee hoşgeldinnnn miummmm :KK200::KK74::KK74::KK74::KK200:
:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:hoşbuldum sidoşum oh be kavuştum size:KK71:
Ben de öyle.
Olmuyo mu öyle tamamen çıbıldak olmamız gerekiyor:eek:

kız ne demek ben de öyle:KK62:

listedesin bir de

cıbıldak çıkacaksın ya

don sadece üstte bile başka hiçbişey yok

lan ben tel tokalarımı bile çıkarıyorum tartıya çıkarken.. bugün öyle tartıl sadece iç çamaşırı.. tartı bildirimler öyle oluyor ya:KK62:

Sen cikiyormusun

Yeşillik çok yiyorsun dur ida artı yapar Eki Görüntüle 2124302
Zu ha ha Eki Görüntüle 2124303
ay esra ya hahahahaha :D:D:D:D:D:D
EEeeeeEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeee

VvvvvvvvvVVVVVVVVVvvvvvvv

EeeeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEeeeeeee

TtttttttttTTTTTTTTTttttttttttt
KAMONNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:

HEM DE ÇOOOK HAZIRIZ DEĞİL Mİİİİİİİİİ

6e3ad335a1f46488aea8656a0d8c0fc2.webp

amaaa az mı az çünkü geçen hafta da -400 idi.. acaba meta hızlandırıcı gıdaları denesen mi kuzucum

ananas
vs vs gibi he?

ağlam oyyyyyyyyy

kuzucum haftalardır harika eksilerle geliyorsun .. normal bu.. kaldı ki -500 çok iyi rakam ve yüzden de iyi.. maşallahhhhhhhhhhh derim ben ancak:rolleyes:

nilişkom tamamen aynı fikirdeyim ben seninle.. klo nasıl korunur ne kadar güzel örneksin o minnak kilo sınırının dışına asla çıkmıyorsun :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

listedesin bir de

cıbıldak çıkacaksın ya

lan ben tel tokalarımı bile çıkarıyorum tartıya çıkarken.. bugün öyle tartıl sadece iç çamaşırı.. tartı bildirimler öyle oluyor ya:KK62:
Ay şu da şurda dursunn.. Geçen hafta: 55.4 - Bu hafta: 54.3
C60B3165-9D80-4835-A874-D1D77D778E92.webp

tam buğday veya kepek ekmeğine yiyebilirsin
kaşarı çok abartma
tereyağınıda çok abarta
akşama ve öğlene ekmek yeme
dilimlerinde çok fazla olmasın

ha bu laflardan sonra yiyebiliyosan ye:KK70:
Tb ekmeği canım ince iki dilime yapayım dedim emzirince çok canım çekti sütüm çekiyor çok isteyip de yemedigim vakit az tadımlık alıyorum bende

ananas
vs vs gibi he?

ağlam oyyyyyyyyy

listedesin bir de

cıbıldak çıkacaksın ya

Kız miu yanlış anlama şimdi güzel eksileri arkadaşlarda görüyorum kendimde değil. Daha tartılmadım ben:KK48:

HİYİRLİ CİMİLİR BİNİS:KK200:
@MiuLego
nerede tuttuğun mortim:KK53::KK53::KK53::KK53:
geliyor bir kere yeneceğiz seni:63:

nerdesin @Melegiimm22 :KK17:

ördeği vuracak mıyız bu hafta nilişkom ördek vurulmasını özledim geçen hafta vurdurtmadı kendini malum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

@Portakal Sulu Ordek geeeeeeeeel korkma geeel :p

Back
X