- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Evet kötü oldu bu şimdi.ay resmen yanlış anlamışım![]()
Ben en son bıraktığın gibiyim ama 3 gündür tartılmıyorum. İnşallah değişmiştir birşeyler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kötü oldu bu şimdi.ay resmen yanlış anlamışım![]()
İlk resime yarıldımm one yaağğğğ
My SouL sana gelsin içimdeki krodan koptu
evet adının altında da yazıyor pek sevdim sloganı ben1.5 aydır 7 lerdeyim miu işten ayrıldığından beri kırtuldum şükür
1.5 ay sonra 5 lerde olamam ama
Yaklaşmış olurum
Yeni sloganım 3 ayda 10 kilo![]()
Sabah sabah geberdim don aramaktan ya![]()
![]()
Regli olunca iki giyiniyorum ben
Tek giymisim birde yoğun nasıl tedirgin oldum ,kızilayda sabah sabah don aradım
e hande canom biz sana hep dedikya miu tarifsiz mutluyum ha
ilaç kullanmadan indim ben bu eksiye
gerçekten bravo bana
geçen hafta 54.3
bu hafta 53.9
yüzde
Dün 150 puanım var
Kesin gitmistir.Evet kötü oldu bu şimdi.
Ben en son bıraktığın gibiyim ama 3 gündür tartılmıyorum. İnşallah değişmiştir birşeyler
oh burdaymış melek
Hıh bana demiş çokta umrumdaEki Görüntüle 2124315 yok beee aglamiyorum be ağlıcam çokta umrumda Eki Görüntüle 2124314
kuzum tam sana yazacaktım kiiiiKızlar utanarak bişey soracam
Bayadir canım istiyordu yemiyorum bildirim sonrası kaşarlı tost yapsam ne kadara izin var acaba şimdiden sorayimda akşam menüde eleştiri almayayim
tam buğday veya kepek ekmeğine yiyebilirsin
kaşarı çok abartma
tereyağınıda çok abarta
akşama ve öğlene ekmek yeme
dilimlerinde çok fazla olmasın
ha bu laflardan sonra yiyebiliyosan ye![]()
Kız ekşi geldi ne vurmasiHİYİRLİ CİMİLİR BİNİS
geliyor bir kere yeneceğiz seni
nerdesin @Melegiimm22
ördeği vuracak mıyız bu hafta nilişkom ördek vurulmasını özledim geçen hafta vurdurtmadı kendini malum
@Portakal Sulu Ordek geeeeeeeeel korkma geeel![]()
Aynen büyük topumu tv izlerken falan sürekli ayağımın altında bulundurmalıyımTamam bol pilates yapmalısın bacak çalış bacak, bende karın çalışıyorum bolca :)))
Gelsin 5 ler bence de sana çok yakışıyorİnşallah canım
Asla görmek istemiyorum birdahada 7 leri
Canım aynen yetti canıma artık ya
5 leri istiyorum
1.5 aydır 7 lerdeyim miu işten ayrıldığından beri kırtuldum şükür
1.5 ay sonra 5 lerde olamam ama
Yaklaşmış olurum
Yeni sloganım 3 ayda 10 kilo![]()
geçen hafta 54.3
bu hafta 53.9
yüzde
Dün 150 puanım var
Ördekim bu gelen artılar gitmeden seni vuramayacağım anlaşıldı gel seveyimEki Görüntüle 2124316 bakamayacağım...
Zaten 51 ler için Ausu da bekliyorduknilişkom tamamen aynı fikirdeyim ben seninle.. klo nasıl korunur ne kadar güzel örneksin o minnak kilo sınırının dışına asla çıkmıyorsun![]()
Aşırı hazırız
Bekliyorm miumoh burdaymış melek
bekle kuzucum wc gelince tartıl :)
sonuncu harika hahahaha
kuzum tam sana yazacaktım kiiii
aşağıdaki handenin cevabı işte tamamen aynısı
İnşallah. Gitmediyse de napim ayy amaan (çaktırma üzerimdeki stresi atma çalışmaları bunlar)Kesin gitmistir.
@tuzsuz_ruh kaptanimi takimin ayy tebrik ederimİlk resime yarıldımm one yaağğğğ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@tuzsuz_ruh kaptanım bak göbeğimle nasıl maytap geçiyor bu garııı![]()
Harikasin minnakim. Ne mutluluk yaa. Darısı bize. Ben hedefe ulaşınca ikidir hamis kaliorum ve hemen kıtlık gibi yiyip Kilo aldım da. Bu kez sen bana destek ol korumada .endiseliyim acikcasi@MiuLego Kaptanım bu hafta azıcık artıyla geldim ama korumada çok başarılıyım itiraf etmeliyim ki hayatımda ilk defa bu kadar güzel koruyorum 53 üzerine çıkmıyorum ödem olmadığı sürece bu beni çok mutlu ediyor sanırım kendimi çözdüm ve izin vermiyorumgeçen hafta 52.2 bu hafta 52.5 ama deli gibi mutluyum
![]()
Artık yedirtmem kendimi başkalarına sarınay vurulacak mı derken hatun kapı gibi sağlam eksi ile gelmiş
bravo ördeğimmmmmmmmmmmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eridikçe eriyordu listeye girecekti zatennnnnnnnnnnnnnn
Evet kötü oldu bu şimdi.
ay bu çok iyi
Kız ekşi geldi ne vurmasi
Valla @tuzsuz_ruh canımızı okuyor
O NEYYYYYYYYYYYYDİ GIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
O nasıl eksi be maşallah sana![]()
Ben hepinizi yeterimm uleyynnnn@tuzsuz_ruh kaptanimi takimin ayy tebrik ederim
Gelin lan hepiniz gelin kaç yazarEki Görüntüle 2124330 kızlar ellesmeyin ben halletcem
esra yalnız değildir sıkıntı mı var gardaş?@tuzsuz_ruh kaptanimi takimin ayy tebrik ederim
Gelin lan hepiniz gelin kaç yazarEki Görüntüle 2124330 kızlar ellesmeyin ben halletcem