Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Artık yedirtmem kendimi başkalarına sarın @nehirnil111 ve @begum75 kuşumla :halay:
sen hak ettin tüm sarılmaları .. iki haftadır -400 ne demek beee maşallah :KK74::KK74::KK74::KK74:

vallahi pes.webp

Valla @tuzsuz_ruh canımızı okuyor :KK70: :KK70:
Burdan yetmiyor whatsaptan instagramdan sürekli tehdit sürekli tehdit yanii :KK70: :KK70:
iyi yapıyor bak işe yaramış ellerine sağlık onun :rolleyes:
Kilo bildirim En Büyük TÜRKİYE:KK52:
Gecen hafta 64.1
Bu hafta 63.2:rapci:Eki Görüntüle 2124333 :süslü::süslü::süslü::KK55:
Fark 900 :KK72::KK71: @MiuLego :KK37:

bravo vero eksi gayet güzel :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

haftaya -1 isterim (bu hafta da -1 demiştim en az ama hedef tutmadı):KK4:

haftaya kesin tutacak:rolleyes: çok güzel eksi kuzucummmmmmmmmmmmmmm:KK37:

iyi yapıyor bak işe yaramış ellerine sağlık onun :rolleyes:

bravo vero eksi gayet güzel :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

haftaya -1 isterim (bu hafta da -1 demiştim en az ama hedef tutmadı):KK4:

haftaya kesin tutacak:rolleyes: çok güzel eksi kuzucummmmmmmmmmmmmmm:KK37:
Oyyuiii gene saçımı çekti uleee.
Tamam kaptanikomm söz vermim ama vercem insallah
Regl neyin gelir se bilemiom. erken gelio da benim.
Hedefi gene tutturamadim amà. Belki de hayroldua çünki tartida 62.9 gorursem simarirdim. İyi böyle

İlk resime yarıldımm one yaağğğğ :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
@tuzsuz_ruh kaptanım bak göbeğimle nasıl maytap geçiyor bu garııı
cry.gif

@tuzsuz_ruh kaptanimi takimin ayy tebrik ederim

Gelin lan hepiniz gelin kaç yazarEki Görüntüle 2124330 kızlar ellesmeyin ben halletcem
Noluyor burada esra tenhada benim davşanimi kıstırmış bak sen bakkkkk:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk: ben davşanimi yalnız birakirmiyim hic :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: kız soul kiricam bacaklarını ben sana tenhada dolaşma demedim mi:KK70::KK70:
Yiyecek seni bu baskuslar bak :-)
Sağol kuzum esracim teşekkür ederim
Valla @tuzsuz_ruh canımızı okuyor :KK70: :KK70:
Burdan yetmiyor whatsaptan instagramdan sürekli tehdit sürekli tehdit yanii :KK70: :KK70:

Ben hepinizi yeterimm uleyynnnn
s11646.gif
şimdide beni mı şikayet ediyorsun lennnnnnmn:mad: yıkarım yakarım o instagrami :KK67: seni başı boş mu bırakıcam yoksa bak ne güzel kilo verdin 1 haftada:KK60:

sen hak ettin tüm sarılmaları .. iki haftadır -400 ne demek beee maşallah :KK74::KK74::KK74::KK74:

Eki Görüntüle 2124336
Bildiğiniz herşeyi unutun bundan sonra hakkımda yeni bir ben geliyor :rapci:daimi mortim saydin78 saydin78 i de yendim:21: 15 8 oldu durum ama bence 15 14 durum o yanlış biliyor. :KK59: morticanımdan taç yaptım koydum başıma güya o beni soyup başucuna koyacaktı :-)
images (2).webp

çakılllllllllllllll bir kere 100 gr eksidesin canom geçen cuma 86.1 idin :))))

amaaa az mı az çünkü geçen hafta da -400 idi.. acaba meta hızlandırıcı gıdaları denesen mi kuzucum

ananas
zencefil zerdeçal acı pul biber
vs vs gibi he?

ağlam oyyyyyyyyy

kuzucum haftalardır harika eksilerle geliyorsun .. normal bu.. kaldı ki -500 çok iyi rakam ve yüzden de iyi.. maşallahhhhhhhhhhh derim ben ancak:rolleyes:

yemin et:KK71:

O LA CAK bu iş :süslü:En Büyük KK

nilişkom tamamen aynı fikirdeyim ben seninle.. klo nasıl korunur ne kadar güzel örneksin o minnak kilo sınırının dışına asla çıkmıyorsun :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

haftaya bekle :dondurma:

:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:hoşbuldum sidoşum oh be kavuştum size:KK71:

kız ne demek ben de öyle:KK62:

listedesin bir de

cıbıldak çıkacaksın ya

don sadece üstte bile başka hiçbişey yok

lan ben tel tokalarımı bile çıkarıyorum tartıya çıkarken.. bugün öyle tartıl sadece iç çamaşırı.. tartı bildirimler öyle oluyor ya:KK62:
Ben de cibildak çıkarimmmmm kiii

Back
X