Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrikler canım gelmiş 5 ler geri

Hadi canim devamı gelsin inşaallah

Tebrikler canım harika gitmiş

Tebrikler canım

Hande yine güzel gitmiş tebrikler

Canım ne üzülüyorsun senin kilona göre normal gitmiş, bundan sonra bir ler gitmez yani. Ben mezun ol çünkü haftaya da bu kadar gider. Tatilin tadını çıkar derim :KK66:

Tebrikler canım

Tebrikler canım çok iyi gitmiş

Tebrikler canım
Sizlerin sayesinde canlarım:KK200:

Esra_4378 Esra_4378 bak arkadaşım beni ziyarete gelmiş bebeğim corcccc gel hayatim
Screenshot_20180316-101931.webp

Tebrikler canım gelmiş 5 ler geri

Hadi canim devamı gelsin inşaallah

Tebrikler canım harika gitmiş

Tebrikler canım

Hande yine güzel gitmiş tebrikler

Canım ne üzülüyorsun senin kilona göre normal gitmiş, bundan sonra bir ler gitmez yani. Ben mezun ol çünkü haftaya da bu kadar gider. Tatilin tadını çıkar derim :KK66:

Tebrikler canım

Tebrikler canım çok iyi gitmiş

Tebrikler canım
Cok sukur ya ama eski halime gerı donmemem lazımdı yanı teknik acıdan eylülle aynı kilodayım ve sabah kahvaltısında 1 kilo aldım en az ama cok canım istiyordu bir cıs ve fazlaca yedım simdi koruma öğrenmeliyim yoksa anlami yok vermenin Bı de ben bu kiloda mutluyum ya daha vermek icin ugrasmayacagım Önemli olan korumak umarım becerebılırsem

hoşbulduk, teşekkür ederim.

teşekkürler eflalim. dah aönce hoşgeldin de demiştim cvp vermedim hoşbulduk.

kahvaltı zar zor bişiler yedim ilaç almam lazımdı. 1 dilim ekmek az bal kaymak. o kadar..
inşallah bende kendimi yola sokcam ama önce iyileşmem lazım
Insallh çabuk iyilesirsin yaz kapıda . Hava güzel . dun avm de gordum ki kış sezonu kapanmis her yer tril tril .. ee biz bu yağlı halimizle girmeyiz yaza .her hafta her gün kıymetli. !!!!

Cok sukur ya ama eski halime gerı donmemem lazımdı yanı teknik acıdan eylülle aynı kilodayım ve sabah kahvaltısında 1 kilo aldım en az ama cok canım istiyordu bir cıs ve fazlaca yedım simdi koruma öğrenmeliyim yoksa anlami yok vermenin Bı de ben bu kiloda mutluyum ya daha vermek icin ugrasmayacagım Önemli olan korumak umarım becerebılırsem
Ayyy aynı fikrdeyimmm. Bakalım ben de 5 leri görem de bi. Senin tartiyi kaçırdım. ?Tebrikler

teşekkür ederim canım kilolu halini aklına getir yeter ben öyle yaptıkça istikrarımı kaybetmiyorum :KK66:
Kac kilodan dusmus tun sen Bı de boyun kacti ya ben kendimi bildim bileli 60 67 aralığındayım en zayıf halim Bı kac gun hayal meyal 57 görmüştüm cok sağlıksoz Bı sekilde zaten bı kac gun surdu

ördeği vuracak mıyız bu hafta nilişkom ördek vurulmasını özledim geçen hafta vurdurtmadı kendini malum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

@Portakal Sulu Ordek geeeeeeeeel korkma geeel :p
Ördeki bir kaç hafta vuramayacağız gibi bende özledim :KK45:
Harikasin minnakim. Ne mutluluk yaa. Darısı bize. Ben hedefe ulaşınca ikidir hamis kaliorum ve hemen kıtlık gibi yiyip Kilo aldım da. Bu kez sen bana destek ol korumada .endiseliyim acikcasi
Koruyacağız kuzum yeter ki buradan kopma bak bende kopmuyorum koruyorum :halay:
Kilo bildirim En Büyük TÜRKİYE:KK52:
Gecen hafta 64.1
Bu hafta 63.2:rapci:Eki Görüntüle 2124333 :süslü::süslü::süslü::KK55:
Fark 900 :KK72::KK71: @MiuLego :KK37:
Yavaş yavaş gidiyor eriyor hatun maşallah:KK9::KK73:
günaydın kızlar,
geçen akşamki antrenman sonrası rahatsızlandım. bogazlarm çok agrıyor ayrıca feci agrılarım ve halsizliğim.
ilaca başladım, reglim de bugün yarın gelir..
bugünden itibaret 78,6 ile aranıza almanızı rica ediyorum beni. sizsiz yapamıyorum...
Hoşgeldin tekrardan Şerim gitme buralardan hepsini eriteyeceğiz gidecekler hemen gör bak :KK30::KK68:
Kilo bildirimi hemen yapayım :süslü:
Geçen hafta:94.5
Bu hafta :92.3
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::halay::halay::halay::KK76::KK76::KK76::KK76:
Resimde koyacaktim nasıl olur bilemedim
@MiuLego
Harikasın canım tekrardan tebrikler :KK73::KK73::KK9:
Geçen hafta:59.7
Bu hafta:59.0
Fark:-700
@MiuLego begum75 begum75

Çok güzel canım tebrik ederim :KK9::KK73:

Ördeki bir kaç hafta vuramayacağız gibi bende özledim :KK45:

Koruyacağız kuzum yeter ki buradan kopma bak bende kopmuyorum koruyorum :halay:

Yavaş yavaş gidiyor eriyor hatun maşallah:KK9::KK73:

Hoşgeldin tekrardan Şerim gitme buralardan hepsini eriteyeceğiz gidecekler hemen gör bak :KK30::KK68:

Harikasın canım tekrardan tebrikler :KK73::KK73::KK9:

Çok güzel canım tebrik ederim :KK9::KK73:
Ooyyi bal bastik severim ağzını . Eriyorom değil mi.

Kaptanim affına sığınıyorum yedim artık 2 ince dilimli tb ekmeği ince tereyağlı bı tost:olamaz:
e yiyebilirsin zaten canom onda sıkıntı yok dedik ya :KK200:

Deden ceddine rahmet bi iyi gelir ki agrilarima falan :KK53:
:D:D:D:D akıllı olsan zaten seni sevmezdim:deli:
Bildiğiniz herşeyi unutun bundan sonra hakkımda yeni bir ben geliyor :rapci:daimi mortim @saydin78 i de yendim:21: 15 8 oldu durum ama bence 15 14 durum o yanlış biliyor. :KK59: morticanımdan taç yaptım koydum başıma güya o beni soyup başucuna koyacaktı :-)Eki Görüntüle 2124344
:D:D:D:D

saydın formdan düştü çok ördeğim

sen artık galipsin tamamen

skor falan yok:rolleyes:
günaydın kızlar,
geçen akşamki antrenman sonrası rahatsızlandım. bogazlarm çok agrıyor ayrıca feci agrılarım ve halsizliğim.
ilaca başladım, reglim de bugün yarın gelir..
bugünden itibaret 78,6 ile aranıza almanızı rica ediyorum beni. sizsiz yapamıyorum...
haydi bismillah şeriii

geçmiş olsun ve de:KK37:
Kilo bildirimi hemen yapayım :süslü:
Geçen hafta:94.5
Bu hafta :92.3
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::halay::halay::halay::KK76::KK76::KK76::KK76:
Resimde koyacaktim nasıl olur bilemedim
@MiuLego
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

o nasıl güzel bir eksi pembikkkkkkkkkkk

çok çok iyi harika 8 lere az kaldıııııııı

gel yamacıma hak ettin
super-gif.1318427
super-gif.1318427
super-gif.1318427
super-gif.1318427
super-gif.1318427
super-gif.1318427
super-gif.1318427
super-gif.1318427
super-gif.1318427
super-gif.1318427
super-gif.1318427
super-gif.1318427

Geçen hafta:59.7
Bu hafta:59.0
Fark:-700
@MiuLego begum75 begum75

büşrammmmmmmmmm hedefini tutturmuşsun ne güzel eksi .. gelen artılar hemen def edildi bravooooooooooooooo:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Dünki menümüde vereyim
Sabah08:30
1 dilim yumurtalı kepek ekmek fırında
Çay

Ara16:00
1 muz

Akşam18:00
1 yumurtadan menemen
Maydanoz
Ayran
Yarım dilim kepek elmeği
Su:2.5 lt