- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Bunun rovansi da var diyiii 2 olan kazabir diyiiiiinasıl yani anlamadım bi anlat gıııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun rovansi da var diyiii 2 olan kazabir diyiiiiinasıl yani anlamadım bi anlat gıııı
Benim de 161
BİLİYOSUN![]()
Cnm toparlayıcı giysenyani korse gibi değil de böyle kaygan kumaşlı oluyo .. kız 36 bedenler bile giyo yani..
O duşta geldi aklıma işteSaclarin uzunsa su tutar fazla cikarsin![]()
Baktı baktı merak etme kavga büyüdü isim artik senle değil tuzsuz laEki Görüntüle 2124353
Eki Görüntüle 2124354
Hee çok bi kerem benim kaptanım seni döver tamammiiiiiii
@MiuLego buraaa bakkkEki Görüntüle 2124355
laaaaaannn olay mı vaaar
esrayı yedirtmem didimmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 2124363
@My SouL @tuzsuz_ruh ????
Eki Görüntüle 2124364 açın ya sadece konuşcaz
Eki Görüntüle 2124365 akıllı olun siz aklınızı alırız
ya da çıkışa gelin yollarınız gözlüyoruzEki Görüntüle 2124366
Üzüldüğünü görünce tekrar baktım kilona ,yanlış mı gördüm zayıflamış işte dedim ,meğer mortine yenildiğin için üzülüyormuşsun
Senin kilo bildirimin var mıydı kiben niye yokum ki![]()
TebriklerGüünayydııınnn 50 dklık yürüyüsümü yaptm vee geldiimm
Geçen hafta 78.0
Bu hafta 77.1
Fark -900gr
Yüzde:1.15(doğru hesapladysam)
haaaa 3 set halindemi gidicezBunun rovansi da var diyiii 2 olan kazabir diyiiiii
He ya ben kurutup cıkıyor umSaclarin uzunsa su tutar fazla cikarsin![]()
Canım tayt şeklinde olanlarda var.. iz fln yapmıyor .. hem elbise düzgün duruyo deriyi toparlıyo..Bilirim sende bilirsin
Elbisenin altına da çok sıcak olmaz mı bir de basenlere giyersem iz yapar elbise henüz bakmadım ama az otursun isterimüst kısmımda sıkıntı yok göbekte yok benim sıkıntı basenler
![]()
Haftaya da yenersen 2 de biter :) ama daimi morti de olabilirsiniz. Sonsuza dek.true lovehaaaa 3 set halindemi gidicez
Demek bu saatlere nasipmiş al o zamanHadi bakalım az hedefine ulaş da öyle konuşalım şuanda çok artın var onları veriyorsun![]()
Deynep korumanın kitabını yazan deynepHer birinizi tebrik ederim kızlar
Cutemom007
@masumm
@Pamukseker19
@Lunya
Storm-
matematik61
Munzevi Zencefil
@pembisler
@Ytmz
bravo elifffffffffffffffffffffGüünayydııınnn 50 dklık yürüyüsümü yaptm vee geldiimm
Geçen hafta 78.0
Bu hafta 77.1
Fark -900gr
Yüzde:1.15(doğru hesapladysam)
offff cok guldum sizin yuzunuzden gidiyorum takimimin basina hadi arada çağırın bu site bide mahalle kavgası gorsun
![]()
kilo alanlara yok mu tebrikSenin kilo bildirimin var mıydı ki![]()
haaaa 3 set halindemi gidicez
Sen şimdiye kadar kilo alanları tebrik ettin mi?kilo alanlara yok mu tebrik![]()
sidoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Tebrikler Sidelya
çıkar o zaman yaaaaaGeçen hafta :63.3
Bu hafta :64.3
Ama üzerimde tayt ve badi var ,çıkarmaya üşeniyorum
Genelde 700 gr eksi çıkıyor çıkarınca![]()