- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Ya o kadar yemişim sevsem dökerdim de Allahtan sevmiyorumdökeydin bari bide![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya o kadar yemişim sevsem dökerdim de Allahtan sevmiyorumdökeydin bari bide![]()
turşu varmıydı turşuYa o kadar yemişim sevsem dökerdim de Allahtan sevmiyorum![]()
Hayır boyle olmuyor muhtemelen bir hafta diyet yapacagım bunun için
Dökmesen bile götürmüşsün 1 ekmeğiDökmedim![]()
Ben yerim hepsini, zaten depresyondayım zaten listeye almıyor beni kaptan zaten öyle zaten böyle işte.. Takımımı düşünüyorum ben onlar yemesin ben onlar için alırım kiloları. Fedakarlık bunu gerektirir..
![]()
Hoşgeldiniz ayyy siz ne güzel misafirsiniz tabi diyette olduğumuzu bildiğiniz için kendi atirstirmaliginizi alıp gelmizsiniz bizde Yeşilçay içeriz size şekerli çay ikram edelim![]()
çıkmayın annem siz listeden hiç
Kim ciğercide 1.5 dürüm yemiş mezun olur olmazçıkmayın annem siz listeden hiçbak kaygan zemin koruma ,kimi ciğercide kimi tostlarda
![]()
ama bir tüm beyaz kuru ekmekYok bee kuru tost![]()
Dürümün ekmeği tam buğday sankiama bir tüm beyaz kuru ekmekvayyy beeee rakamla 1 tüm beyaz ekmek
![]()
he araboğlunda tam buğday ekmeğiDürümün ekmeği tam buğday sanki![]()
Biliyom da bildiğin ben beyaz lavaş biliyom benhe araboğlunda tam buğday ekmeğibiliyorsun değil mi araboğlunu
Biliyom da bildiğin ben beyaz lavaş biliyom ben![]()
Sen korumaya geç ben sana gösteririm nasıl korunuyor, mesela 7 tane lahana dolma yiyebilirsin. Aaaa sen onu listedeyken yiyorsun değil mi?