Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ: 21
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 58.9
HEDEF KİLONUZ: 48

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:

Sağlıksız beslenme
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Rahatsız oluyorum görümtünden
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Üniversite öğrencisiyim. Geçen senelerde buradaki diyet günlükleri sayesinde 10 kilo yakın verdim 48 e düşmüştüm sonra öğrencilik hayatı hazır beslenme ile geri aldım işte soluğu da burada aldım. Eskişehirde okuyorum.

ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ: 21
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 58.9
HEDEF KİLONUZ: 48
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:

Sağlıksız beslenme
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Rahatsız oluyorum görümtünden
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:

Üniversite öğrencisiyim. Geçen senelerde buradaki diyet günlükleri sayesinde 10 kilo yakın verdim 48 e düşmüştüm sonra öğrencilik hayatı hazır beslenme ile geri aldım işte soluğu da burada aldım. Eskişehirde okuyorum.
48 hedefleyen 3 kişi olduk takımda
:rapci::rapci:
Hoşgeldin canum bol kilo vermeler

Ben de bu yaz 48 olup sahillere akmak istiyorum
Geçen 4 yaz kaçacak delik aradım, n son L beden bikini aldım kendime geçen baharda
Ne salağım ya keşke şu diyet olayını evlenmeden, balayına gitmeden önce yapsaydım, evlilik fotoları tombik, balayından foto yok çiçek böcek dışında
:( :(

gizlice beni mi röntgenliyosun kız
ne ara çektin fotoğraf mı:KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Köşelerde gizlice yemek yerken gördüm ondan çektim

Piliseli olanı tabiki zengin dursun :KK53:
:confused::confused::confused:

durdurun dünyayı iğde inecek :confused:
teyzelerin-deniz-sefasi_d620.webp

Şuna da bneriz de mi litfen binelim:confused:

Kız bonus şöyle gider Eki Görüntüle 2124883 ben kapaliyimya ya i hasama giyerim Eki Görüntüle 2124884 kız igde bikinin com güzel

Eki Görüntüle 2124882

Anammm.mm
Ger çekten soklardayim

@MiuLego sevgili yapmış

Anammm esastan sevgilisiylen gelmiş

Eee annesi gidince de zayiflamisss
Tabi
Taniyamazsiniz diye belirteyim dedim

Eki Görüntüle 2124881
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Eki Görüntüle 2124886

Lalelerim açmaya çalışıyo ağzını yediklerim :KK200:
Maşallah nası güzeller.
Bunlar varken nası bunlaıma giriyon bonus cidden büyük başarı:KK68:

Karpuz yeriz biz de
Var mı şöyle boş sahilde koca karpuz yemek kadar güzel bir aktivite
:halay::halay::kk77:
Hayaller
karpuz-yiyen-kadin_524743.webp

Hayatlar
images.webp

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bende yokkkkk kıskandım mi yooo ne alaka ya hiçte kiskanmadim taam mı hih:lülülü::63:
Hiihhiiiii
İyi yanı da var wayt ne zaman düşsem toto üstüne düşüyorum ağırlık merkezi orada
:KK70::KK70:
Kaya tırmanışı yaparken 5 metreden başka Kayaya bodoslama düşmüştüm de toto üstüne düştüm yoksa mazallah kafa göz patlatırdım, 1 hafta yürüyememiştim herkes dalga geçmişti Airbag çalıştı allahtan diye
:KK70::KK70::KK70:

Herkese merhaba ilk defa katılıyorum takıma ayy çok heyecanlıyım kurallardan biraz habersizim ilk sayfaları okumaya başladım bayağı tecrübesizim takım konusunda umarım başarabilirim daha önce verdim şimdi de inanıyorum ama öğrenci evi biraz daha zor gibi işte böyle Gazamız mübarek olsun Hepinize bol eksili günler :KK50:

çok üzgün ve bezginim bonus :KK43: inan çok mutsuzum :KK42: bu hafta özellikle son 3 gün çok stresliydim de. iş yoğun ve sorumluluğum da fazlaydı. bunaldım. artı da olunca boşa aldım vitesi :KK43: hep aynı döngü. olmamalıydı bu :işsiz::KK51: mart sonunda 75 olmak istiyordum halbuki. ama sonuç hayaller ve hayatlar oluyor :KK61:
Al benden de o kadar ben de sıkıldım yeni birseyler bulmak gerek ve dün itiraf ettiler nisan sonuna kadar geç çıkacağız koş dostum koş:işsiz:

Bunalıma girdiğimide nerden çıkardın acaba :KK67: sen marsın tadına bakmak istiyosun ben bişey diyomuyum
:eğlence::eğlence::eğlence::eğlence:
Arada geliler ya siye ondan dedim
böyle bir bohemlik efenime söyliyim varoluş sancıları filan. O manada:deli:

Herkese merhaba ilk defa katılıyorum takıma ayy çok heyecanlıyım kurallardan biraz habersizim ilk sayfaları okumaya başladım bayağı tecrübesizim takım konusunda umarım başarabilirim daha önce verdim şimdi de inanıyorum ama öğrenci evi biraz daha zor gibi işte böyle Gazamız mübarek olsun Hepinize bol eksili günler :KK50:
Hoşgeldiiiiin:KK50:
Öğrenci evi zor evet gecenin bi vakti yemek siparişleri. Final vize zamanı stresten karbonhidrat denizinde boğulmaca falan filan
Ama istersen halledersin hepsini. Kararlı olduktan sonra önüne çikolata şelalesi koysalar atlamazsın:eğlence::eğlence::eğlence:

Gideyim de aşırı sağlıklı salata yapayım:eğlence:
Bugün pasta yemenin kıyısından döndüm. Uzanıyordum. Canım tatlı çekti. Dedim ki şimdi tartıya çıkacam eğer gene artıdaysam çıkıp pasta alacam. Tartıya çıktım -300 gramdayım. Kahvenin yanına hurma yedim. Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. Bu da böyle bir anımdır:eğlence:

Sabah 09:00
1 incir
1 kayısı
1 tam ceviz

Kahvalti 10:30
3 dlm çavdar ( irili ufaklı) ekmek
1 tavada yumurta
7 zeytin
Peynir
Yeşillik

Akşam 17:00
Tavada tavuk pirzola 2 tane