Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu hafta regl olacagim hafta. ben 8 leri görmek istiyorum ki o zaman 2 kilodan fazla vermem lazim.ama bayağı zor olacako_Osen kac kilo hedefindesin.:KK66:
Benimde regl geçti baya canım ondan şişlik var ,bende 80 leri kıyıdan köşeden görmek istiyorum yani 2,4 vermem lazim biraz zor ama vereyim Allah izin verirse

Ben de ilk gün menümü yazayım
Sabah 12:00
8 zeytin
Domates
Salatalık
Peynir
1.5 yağda yumurta
1 kupa yeşil çay
Akşam 18:00
1 kase kırmızı mercimek çorbası

2 kupa tarçınlı çay
1 fincan sade türk kahvesi
2 lt su

Akşam biraz az oldu salata yapıp yerim diye düşündüm yanına ama doyunca vazgeçtim

@MiuLego

Hayırdır nevroş, neden yoruldun bu kadar?
Bizde dip köşe temizlik derken gün bitti.
Canım sabah oğlumun etkinliği vardı;)18 Mart şehitleri anısına ağaç dikmeye gittik;)Dağ,tepe,taş,kazma,kürek bayağı yoruldum.Sonra eve geldik.Yemek ayarlayıp kurs için evden çıktım.Akşam 7 gibi eve geldim:KK47:Çok yoruldum:KK51:

Lunyam nasılsın?bi selam yok mu kız?
Anammm aynuram gelmiş, hoş gelmiş :KK37:

Canım sabah oğlumun etkinliği vardı:KK66:18 Mart şehitleri anısına ağaç dikmeye gittik:KK66:Dağ,tepe,taş,kazma,kürek bayağı yoruldum.Sonra eve geldik.Yemek ayarlayıp kurs için evden çıktım.Akşam 7 gibi eve geldim:KK47:Çok yoruldum:KK51:
Ohhh maşallah, ben olsam düşüp bayılırdım :KK48:

Menüm
Sabah 11
Omlet zeytin peynir domates salatalık süt

Ara 15
Bir portakal bir kaşık yoğurt

Akşam 19 30
Palamut 1 büyük
Bol salata soğan

(Balık tavasında yaptim sıfır yağ zaten kendisi yağlı bir balık olduğu için yağa ne hacet)

SPOR
30 dk tempolu yürüyüş 75
30dk leslie 90
60 dk park aletleri 60
1000 ip 200

Toplam 425

@MiuLego tatlim köye gidiyorum şimdi orda benim hat çekmiyor eşimden girebilirsem anca bilgin olsun
Whiteblacklife Whiteblacklife

Kızlar merhaba...ben eski 7.takım üyesiyim...kaptanı da oldum bi süre...1.5 ay oldu 2.bebeğimi doğurdum.20 25 kilo fazla kilom var.yaza kadar onu acilen vermek istiyorum ama emziriyorum da...yani ne yapacağımı nasıl yol izleyeceyimi bilmiyorum...bu konuda bana ne tavsiye ediyorsunuz?gaz sorunu alerji falan derken bi sürü şeyden uzağım...en önemlisi diyetimin olmazsa olmazı yumurta yiyemiyorum :KK43:
Aynuram kaç kilo girdin doğuma, 20-25 kilo nedir :KK57::KK57:

Amaaan boşver yiyene kadan bütün zevki. Sonrası pişmanlık...
İstediğin kıyafetin istediğin bedenini giymek gibisi yok...
Misal peştemal etek hastasıyım. Basenlerimden dolayı pek giyemezdim. Yaz gelsin hemen dolduracam dolabı. Hangi pasta bu mutluluğu yaşatır. Ki çok bi kilon yok. Bi bakmışsın gitmiş bile.Sporunu ihmal etme. Günlük yarım saat de olsa yap mutlaka. Sporla 10 kilo verip 3 beden ncelirsin sporsuz 2 beden
aynen :KK45::KK45::KK45::KK68:

Hoş buldummmm...kız 2 3 gündür buralardayım görmedin mi?senin kilpn falan ne alemde?
Screenshot_20180317-150337.webp
N Nana
Screenshot_20180317-132559.webp

Heh heh heh çoh keyifliyim:-):-):-)
Feylesof aradı. Dedi kiiii ben çok göbeklendim kilo veremiyorum canım sürekli bişey istiyor. Yiyorum doymuyorum:-):-):-)
Şeker orucuna başla yiğidim dedim:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Takıl bana fit ol :cool:
Bugün hiçbir şey keyfimi kaçıramaz:süslü:
Ne zalım manituyum ya:KK59: Adama kendi ellerimle kilo aldırıp sonra da zayıflatıyorum:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Çok acimasiz olanindan ay en sevdiğim hepsi mi alacagiz olmaz ki

Back
X