Bugün 3-4 saat uyudum ve sabah 7 den beri çok yoruldum.Bu Cumartesi deldi geçtiNe kadann yoğun bir cumartesizaman akmış gitmiş
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 3-4 saat uyudum ve sabah 7 den beri çok yoruldum.Bu Cumartesi deldi geçtiNe kadann yoğun bir cumartesizaman akmış gitmiş
![]()
Benimde regl geçti baya canım ondan şişlik var ,bende 80 leri kıyıdan köşeden görmek istiyorum yani 2,4 vermem lazim biraz zor ama vereyim Allah izin verirseBu hafta regl olacagim hafta. ben 8 leri görmek istiyorum ki o zaman 2 kilodan fazla vermem lazim.ama bayağı zor olacaksen kac kilo hedefindesin.
![]()
Hayırdır nevroş, neden yoruldun bu kadar?Bugün 3-4 saat uyudum ve sabah 7 den beri çok yoruldum.Bu Cumartesi deldi geçti![]()
Lunyam nasılsın?bi selam yok mu kız?Hayırdır nevroş, neden yoruldun bu kadar?
Bizde dip köşe temizlik derken gün bitti.
Canım sabah oğlumun etkinliği vardıHayırdır nevroş, neden yoruldun bu kadar?
Bizde dip köşe temizlik derken gün bitti.
Anammm aynuram gelmiş, hoş gelmişLunyam nasılsın?bi selam yok mu kız?
Ohhh maşallah, ben olsam düşüp bayılırdımCanım sabah oğlumun etkinliği vardı18 Mart şehitleri anısına ağaç dikmeye gittik
Dağ,tepe,taş,kazma,kürek bayağı yoruldum.Sonra eve geldik.Yemek ayarlayıp kurs için evden çıktım.Akşam 7 gibi eve geldim
Çok yoruldum
![]()
Vallahi ne yalan söyleyeyim ben de bayılmak üzereyim.Anammm aynuram gelmiş, hoş gelmiş
Ohhh maşallah, ben olsam düşüp bayılırdım![]()
Ana olmak böyle olsa gerekVallahi ne yalan söyleyeyim ben de bayılmak üzereyim.Çay içersem geçer
![]()
Hoş buldummmm...kız 2 3 gündür buralardayım görmedin mi?senin kilpn falan ne alemde?Anammm aynuram gelmiş, hoş gelmiş
Ohhh maşallah, ben olsam düşüp bayılırdım![]()
Hayır hiç görmedimHoş buldummmm...kız 2 3 gündür buralardayım görmedin mi?senin kilpn falan ne alemde?
Aynen canımAna olmak böyle olsa gerekmecbur çay içince geçecek, 3 tane çocuk
![]()
Aynuram kaç kilo girdin doğuma, 20-25 kilo nedirKızlar merhaba...ben eski 7.takım üyesiyim...kaptanı da oldum bi süre...1.5 ay oldu 2.bebeğimi doğurdum.20 25 kilo fazla kilom var.yaza kadar onu acilen vermek istiyorum ama emziriyorum da...yani ne yapacağımı nasıl yol izleyeceyimi bilmiyorum...bu konuda bana ne tavsiye ediyorsunuz?gaz sorunu alerji falan derken bi sürü şeyden uzağım...en önemlisi diyetimin olmazsa olmazı yumurta yiyemiyorum![]()
Aynen canımOğlum mutlu olsun diye gittim.Yoksa biliyordum.Bu kadar yorulacağımı
Evet benim ki çay içince geçecek![]()
Amaaan boşver yiyene kadan bütün zevki. Sonrası pişmanlık...
aynenİstediğin kıyafetin istediğin bedenini giymek gibisi yok...
Misal peştemal etek hastasıyım. Basenlerimden dolayı pek giyemezdim. Yaz gelsin hemen dolduracam dolabı. Hangi pasta bu mutluluğu yaşatır. Ki çok bi kilon yok. Bi bakmışsın gitmiş bile.Sporunu ihmal etme. Günlük yarım saat de olsa yap mutlaka. Sporla 10 kilo verip 3 beden ncelirsin sporsuz 2 beden
Çok acimasiz olanindan ay en sevdiğim hepsi mi alacagiz olmaz kiHeh heh heh çoh keyifliyim
Feylesof aradı. Dedi kiiii ben çok göbeklendim kilo veremiyorum canım sürekli bişey istiyor. Yiyorum doymuyorum
Şeker orucuna başla yiğidim dedim
Takıl bana fit ol
Bugün hiçbir şey keyfimi kaçıramaz
Ne zalım manituyum yaAdama kendi ellerimle kilo aldırıp sonra da zayıflatıyorum
![]()