Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sivastan bi ayaklanma başlatsak eflalle. geze geze tüm yurttan hepinizi toparlasak o zamana havalar da ısınır 7. takım olarak tatile gitsek şöyle 1 hafta... Oooooooo nası güzel olur yaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Gene uçtum galiba:cool:
ben vaaarıııımmmmm 7. Takımlaaaaa her yere varımm ben siz benim uğurlu yolumsunuz hickşmseye değişemem sizi cook seviyorumki sizi coookkk:KK200::KK200::KK200:

egeye gidelim

images
ben dünden hazırım :KK55:
Wuuuuuuuu:halay::halay::halay:

TAtlı ve bal yoook:sinirli:

Yeşilçaylarım maydonozlarım diye sev bizi elif:rolleyes:
Benimmm rokalarımm yeşikcaylarımmm zencefillerimmmmm:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:

Çok saçma Birgün oldu yine özür dilerim
Menüm
Sabah 08:30
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 yumurta
1 kk peynir
Domates,salatalık,maydonoz,nane
Ara 11:00
Beyaz çay
Yarım armut
Öğle 13:30
Ton Balıklı salata
2 yk yoğurt
Ara 16:00
Salata
Ayran
Akşam 18:30
Süt
2 gün kurusu
1 badem

Günü bu şekilde kapatacaktım lakin irademe hakim olamadım. Silkelenmem gerek farkındayım. :KK43:

19:30
2 yk peynirli erişte...

3 lt su
40 dk yürüyüş

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife

Kızlar nasip olursa oazartesi oruç tutmayı düşünüyorum..belki salı ve carsambada..nasl yapayım sahur ve iftarı..yardmcı olabilirmsnz canlarrr???

Kuzulaaar napiosunuz
Agir yasamlari izliyorum bu bolumu cok feci ya
Az once kizimda gordu anneeee niye boyle dedi.Bende cok kilo almis ondan dedim.Lutfen anne sen boyle olma diyo gozleri doldu sipanin

:KK45:
yok yemeğini bildiğim kadındır hep yerim yemeğini.donmuş tavuğu attım fırına mis gibi oldu diyince aklım kaldı acaba zehirler mi diye yerken .uykudan bulantıyla ekşimeyle uyandım tuvalete kalkim dedim başım döndü .geçmiş olsun sana da kuzucum bu ara baş ağrısı duyuyom herkesten havalardan heralde
maliii yoksaaa:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Ben de ilk gün menümü yazayım
Sabah 12:00
8 zeytin
Domates
Salatalık
Peynir
1.5 yağda yumurta
1 kupa yeşil çay
Akşam 18:00
1 kase kırmızı mercimek çorbası

2 kupa tarçınlı çay
1 fincan sade türk kahvesi
2 lt su

Akşam biraz az oldu salata yapıp yerim diye düşündüm yanına ama doyunca vazgeçtim

@MiuLego
Öncelikle hoşgeldin sabah dolu dolu ama saati geç uyanır uyanmaz ağza meyve kuruyemiş tarzı birşeyler atkı metan uyku modunda çıksın çalışmaya baslasin menüde yoğurt salata olmalıydı akşam ki hem sebze hem karbon hem protein almış olurdun ve sağlıklı olurdu sabah okey ama akşamı sevmedim

Menüm
Sabah 11
Omlet zeytin peynir domates salatalık süt

Ara 15
Bir portakal bir kaşık yoğurt

Akşam 19 30
Palamut 1 büyük
Bol salata soğan

(Balık tavasında yaptim sıfır yağ zaten kendisi yağlı bir balık olduğu için yağa ne hacet)

SPOR
30 dk tempolu yürüyüş 75
30dk leslie 90
60 dk park aletleri 60
1000 ip 200

Toplam 425

@MiuLego tatlim köye gidiyorum şimdi orda benim hat çekmiyor eşimden girebilirsem anca bilgin olsun
Whiteblacklife Whiteblacklife
Kuzum menune bayıldım sporun şahane Esra bravooooooooooooo sana yaaaa

Çok saçma Birgün oldu yine özür dilerim
Menüm
Sabah 08:30
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 yumurta
1 kk peynir
Domates,salatalık,maydonoz,nane
Ara 11:00
Beyaz çay
Yarım armut
Öğle 13:30
Ton Balıklı salata
2 yk yoğurt
Ara 16:00
Salata
Ayran
Akşam 18:30
Süt
2 gün kurusu
1 badem

Günü bu şekilde kapatacaktım lakin irademe hakim olamadım. Silkelenmem gerek farkındayım. :KK43:

19:30
2 yk peynirli erişte...

3 lt su
40 dk yürüyüş

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife
Bu şekilde olmasının sebebi menü de yemek yok hep atıştırmalık olmaz böyle hani sadece sabah ve öğle yediğin ton balıklı salata akşam atıştırmalık ciksss wristeyi değil ben menüyü sevmedim

Back
X