Fıraaaaaat

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fıraaaaaat
Fıraaaaaat![]()
Hepsiburada sitesinden aldım canım bugün gelir herhaldeAaa ben bunu cok begendim nehir nereden aldin renkleri şekli harika
Ogullarimiz aynıymış. Benim oğlum da 34 aylıkama.kiz büyük 7 yaşında
![]()
Saolasin canım bizim düğünler çok ben hızımı alamadım 3 abiye almıştım yeni 3 tane daha aldım.
fitim harika bir menü eksiksizgünaydın kızçeler bugün gözüm açıldı şükürbi de şu hala ağrısını atlatırsam spor yapmayı özledim
ben menümü yazayım şimdiden yeter o öksürük için içtiklerimbilerek yazmadım ki canınız çekmesin
08:00
1 incir
1 gün kurusu
sade kahve
arada çay içerim yapamam çaysız
12:00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
7 iri yeşil zeytin
bol marul
ara
sade neskafe+2 ceviz
18:30
taze fasulye
yoğurt
su en az 3 litre
spor: 1 saat tempolu yürüyüş yapacağım kesin=150 pbegum75
nehirnil111 (kuzular ikinizi de etiketledim, gruptan düşmüş olabilirim diye, yeni gözüm açıldı benim cuma-cumartesi-pazar spor yok)
@MiuLegoWhiteblacklife
Floweroflife
Günaydın iyi haftalar olsun inşallah
Bol eksili , bol sporlu![]()
![]()
Annem gitsin geliyorum iğdeeeeeeYoh mu sporda beni geçecek cengaver yaaaaaaaaaaa
Az mı yapıyorsunuz kızlar. Yazın 1. olmak için 2 saate yakın spor yapmam gerekiyordu. Şimdi günlük 1 saatlik sporla olmuyor böyle![]()
Kaptanım sanki Flowerı göremedim pazartesi sersemliği mi bende var yoksabegum75
nehirnil111
HAFTANIN HİPERSTARIIIIIIIIIIIIIII
igdedali
HAFTANIN MEGASTARIIIIIIIIIIIIIII
Floweroflife
![]()
HAFTANIN SÜPERSTARIIIIIIIIIIIIIII
Melegiimm22
HAFTANIN ULTRASTARIIIIIIIIIIIIIII
tevafuk55
GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI
MEGASTARLARnehirnil111 KAPTANLIĞINDA
hippotalamus
Esra_4378
Nevreste
Cutemom007
hepfit
@Melegiimm22
@eflalim
SÜPERSTARLARbegum75 KAPTANLIĞINDA
matematik61
@Sidelya95
Whiteblacklife
@Konyakk
tevafuk55
Pamukseker19
@Portakal Sulu Ordek
Eki Görüntüle 2125606
biz gene pek tatlıyız hadi gelin pazartesiye sporla başlayalım yakan top oynayalım![]()
Kız gerçekten. Hele Ausun listede olduğu dönem... Herkes coşmuştu... yürüyenler ip atlayanlar... Evden çıkamayan 5 mil leslie yapıyordu. Günlük 1000-2000 ip ve 30-40 dk egzersizle nası 1. olurum ben.Annem gitsin geliyorum iğdeeeeee
AMA KIZLAR ÇOK AZ SPOR YAPIYOR KATILIYORUM![]()
Evet yazin bayagi cosmustuk.Kız gerçekten. Hele Ausun listede olduğu dönem... Herkes coşmuştu... yürüyenler ip atlayanlar... Evden çıkamayan 5 mil leslie yapıyordu. Günlük 1000-2000 ip ve 30-40 dk egzersizle nası 1. olurum ben.
Anan gitsin de coştur buraları beyaaaaaaaaaaaa![]()
Valla 2000 üstü puan yaptigimda bile seni gecemedimKız gerçekten. Hele Ausun listede olduğu dönem... Herkes coşmuştu... yürüyenler ip atlayanlar... Evden çıkamayan 5 mil leslie yapıyordu. Günlük 1000-2000 ip ve 30-40 dk egzersizle nası 1. olurum ben.
Anan gitsin de coştur buraları beyaaaaaaaaaaaa![]()