Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim takıma gelsin onu da zayıflatırız. Ağlamak bir işe yaramıyorşişko miu
Yazmamış mıyım, Çarşamba sorun 1 saat pilates im vardı birde 1 saat kadar normal yürüyüşüm.Canım çarşamba perşembe sporun nedir
Ahahah en pamık kaldım![]()
Yazmamış mıyım, Çarşamba sorun 1 saat pilates im vardı birde 1 saat kadar normal yürüyüşüm.Canım çarşamba perşembe sporun nedir
Ahahah en pamık kaldım![]()
kesinlşikle şart! kediler başına buyruktur ama onu burada diyet disiplinine sokabileceğimize inanıyorum fılavırım..
dombik gelsin bakalım![]()
Senin kedine morti buldum Flower, yemek topiğindenTamam o zaman
Yeni üye:
İsim: preto
Başlangıç kilosu:7,5( eve gelince tekrar kontrol ederim)
Hedef: 5,5 kilo
Her hafta 100 gram vermesi lazım ilk 4 haftada, sonra haftalık 150 gram
![]()
Tiroid canım,Geçmiş olsun kuzu troitlermi başka bişeymi?
Ne dedi canım, ilaç tedavisi, ameliyat falan birşey dedi mi?Tiroid canım,
O benim mortim lütfen aramıza kara kedi sokmayinSenin kedine morti buldum Flower, yemek topiğindenH E nin kedisi de 7 kiloydu, zayıflamasını istiyordu, beraberce zayıflarlar belki
![]()
BONUS CİGKOFTE YEMİS sakın @miulego iapitlemeyin ha bugün de haftaya anca tebrik edersin demişti bonusBonus
Ben de yurumeye baslafim canim.Sabah hafif soğuk algınlığı başlangıcına rağmen yürüdüm hep aklıma geldin nisa can nisa![]()
Tamam, yen beni de Egon tatmin olsun
Ye beni sidelyaaaaaa.Yok bebem gelhaftaya seni ezme yapam yiyem
![]()
Biraz gene buyumus, bakalım huyuna suyuna bakacaklar. Korkulacak birşey yok iğne ile yapılıyormuş galiba. Karışık şeylerNe dedi canım, ilaç tedavisi, ameliyat falan birşey dedi mi?
Aynen canım menülerim ortada ama çok yavaş gidiyorNevom daha da az istiyorsun değil mi çok az gitmişsen diyet psikolojisinde güzel veriyordun aslında koruma sana iyi gelmedi
Ahaha geldi söyle baaaalımm
Tamam kuzum spor ekle kendine iyi gelecek
Bildirdi kaptanım 111,5 sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Ahahah deli
Bonuscan yaz geldi hadi bakalım yemek yok yersen hedefine ulaşamazsın nasılsa hepsinin tatlarını biliyorsun kuzum yesen ne değişecek ki önceden yedik hepsini![]()
Öp bakayımÖpsem mi![]()
Canım inan artıramıyorum çok yoruluyorum.Dün tansiyonum çok düşüktü.Bütün gün baş ağrısı ve baş dönmesi yaşadım...begüşüm beeeeeeeeee özlemiştik onun eksileriniiiiiiiiiiii
evet hedefleri yazıcam akşam olmadan kuzucum
nevoşum sporu arttıramadığın için böyle az az gidiyor.. ama olsun gitsin de
tatlı dilliğine bak ya![]()