- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
Dimi amaYav ne kadar kucuk.olabilirler takımın en küçüğü pembisler sanırım 22 mi ne malahit de öğrenciydi küçük.olabilir . 26 lar 27 ler küçülsün de cebime girsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi amaYav ne kadar kucuk.olabilirler takımın en küçüğü pembisler sanırım 22 mi ne malahit de öğrenciydi küçük.olabilir . 26 lar 27 ler küçülsün de cebime girsin![]()
Kanı doktor almıyor ki, kan alma bölümünde alıyorlarDoktorun almıyor ki siviyi
Öyle olsa şuan en az 90 lı kilollarda olurdun değil mi eflalUzun zamandır bu duygulara sahibim, son bir aydır diyelim şuna![]()
cano var listedeBen görmedim çakılım
Özelden mesaj atar mısın bana canım arada kaybolmasın
Sizde beni 40lı bir şey zannetiniz herhaldeayyy aynuracııımmmm bunlar sana abla diyip duruyor, senin yaşın küçükmüş ya, akranmışız![]()
iyiyim çok şükür bugün sabah biraz ağlama krizim tuttu ama hastanede çok ilgilendiler düzeldim allahtan kendime gelincede rahatladım zaten eve gelir gelmez sporumu yaptım şimdi çok iyiyim sagolasın kaptan ilgilendiğin içinAaadamlabahar10 geçmiş olsun canım çok kıyamam şimdi iyi öisin? Eksi çok güzel maşallah devamı haftaya olsun emi aynısından:)
ayyy aynuracııımmmm bunlar sana abla diyip duruyor, senin yaşın küçükmüş ya, akranmışız![]()
Resmen algılarımızı yönetmişlerDimi ama![]()
Evet ya zalimlarSizde beni 40lı bir şey zannetiniz herhalde![]()
rastlandı güzelmiş ben daha yeni üyeyim sizin isim de mi damla:)Nickini görünce şaşırdım çok.bende kkya ilk damlanur10 diye kayt olmuşdum![]()
sen kaç olmak istionMezun olmam için bir haftada 3.5 kilo vermek lazım oksijen detoksu bile kurtarmaz
Gündüz izin çıkınca sporla yediklerinin anasını ağlatayım dedim![]()
teşekkürler allah razı olsun ilginiz içindeGeçmiş olsun
Pehhhhhhh menüye bak menuye, 2 bardak su az icsem yenerimm seniMenümü vereyim
Sabah 8.30: 2 k.kayisi ve 2 ceviz
ve sade kahve
Öğle 12.40:1 kepçe corba
2 küçük biber dolması
Az salata 3 kaşık yoğurt
Akşam 17.10: 1.5 parca bonfile tavuk haslama
Yemyeşil salata
Ara 21.30: türk.kahvesi 5 çiğ badem 1 k kayısı
Maden suyu ve bitki çayları
Su 3 litre
Spor : 50 dakika yürüyüş: 50 p
20 dk tempolu yürüyüş: 50 p
10 dakika koşu: 40 p
15 dakika eliptik bisiklet: 60p
500 ip: 100 p
22 dakika step: 66p
Toplam : 366 puan
@MiuLego @malipina
N Nanabegum75
Aynura hoşgeldin kuzum tekrardan hadi bakalım hayırlı olsun kuzumNickini görünce şaşırdım çok.bende kkya ilk damlanur10 diye kayt olmuşdum![]()
Öyle olsa şuan en az 90 lı kilollarda olurdun değil mi eflal![]()
Teşekkür ederim canım
Oglusunun yanina kivril uyuSevmediğiniz birinin sesini duymak zorunda olsanız ne yaparsınız. Kıkır kıkır sesi geliyor, tv sesi açamıyorum çocuklar uyudu, kulaklık takamıyorum küçük uyansa duyamam diye.![]()