- 24 Aralık 2017
- 1.775
- 6.648
- 108
Saol vaytim iki ileri bi geri umarim uzun soluklu olurŞahane konyak bu şekilde koruma bravooooooooooooo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol vaytim iki ileri bi geri umarim uzun soluklu olurŞahane konyak bu şekilde koruma bravooooooooooooo
Canımsın çok saolfitimmmmm bravo beeeeeeeeeeeeeeee
minnak kilona devasa bir eksi azmin zaferidir bu
zaten biz FİTCİYİİİİİİİİİİİİİİİİİZZZZZZZZZZZ demedik miiiii
o iğdeyi çiğ çiğ yiyeceğiz inşallah radat ol sen
handeeeeeeeeeeeeeee hoş geldin eski handeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-2.4 nedir var arkadaşşşşşşşşşş helal beeeeeeeeeeeeeeeeee 6 lara çok az kaldı
nilişkom sen korumanın kitabını yazdın artık
bir hafta minnak artı varsa diğer hafta minnak eksi kesin oluyor.. ki bu eksi kilona göre gayet iyi.. kocaman alkışlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr 51 ler sana göz kırptııı
vay vay vayyyyyyyyyyyyy -1.1 çok çok iyi bir eksi pembikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bu bildirim bize ne diyor farkında mısın? haftaya diyor 9 lara veda 8 lere hoş geldin partisi yapacağız diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
konyakım koruma başarı ile devam ediyor çok çok iyi beeeeeeeeeeeeeeeeeeee-100 lerinden öperim seni
koruma kraliçesi deynep göstermelik eksisi ile gelmiş
-100 gayet iyidir
deynep candır gerisi heyecan
oh beeeeeeeeeeee
2 hafta sonunda iyi bir eksi ile geldi tefooooooooo
sporlarının, hayır dediğin cıs coşun karşılığını tartı nasıl da güzel verdi tefom.. darısı haftaya değil mi
nisa kuzum düne göre ödem tutmuşsun amaaaaaaaaaaaaaaaaa yine de -900 gayet iyi maşallah! Ama sana yakışan 5 li kilolar hemen 6 ları terk edelim olmaz mııııııııııı![]()
Teşekkür ederim ♡♡♡
Sağol cnm sucuk genelde cuma harici yemiyorum diyete baslayalida ilk bulgur yedimÇok güzel menü kuzucum. Sucuğa dikkat tuzlu çünkü ödem yapabilir aşırıya kaçma. Spor da güzel. Suyu arttır kuzum yarım litre daha içmeye çalış bi dahaki sefere
![]()
Kız naberTeşekkür ederim ♡♡♡
Kedım kılolu yaKızzz yeni görüyorum ne işin var senin burda![]()
4 yaşında 8 kiloydu .. Veteriner bu böyle gıderse 2 yıl daha yaşar sonra ölür dediTamam!! Benimkinin acil zayıflaması lazım, en son baktığımda 7.5 kilo tosuncuktu.. seninki?
canım ellerine emeğine sağlık çok guzel teker teker dil dökmüşsün hepimizeKız naber
Bonus la ikimiz harika ikili oluruz valla![]()
Bonus gelecek hafta da biz morti olalım mi ben yine 500 gr vermeliyim en az
Bana yürüyüş yasak mortim ayagima buz sardim oturuyorum.Günaydın mortim Sabah yürüyüşündeyim mesaiden önce, sen naaptın![]()
Menu yazayim
Sbah 09.30
ılık limonlu su yarım grisini 1 dilim beyaz peynir 5 fındık
12.30
Eki Görüntüle 2130887 hepsini yedim ya lâ
Aksam 17.30
5 et köfte (Fırında kendi yağıyla )
5 ince dilim pattis fırında
2 y k. Bulgur pilavı
Salata
Çay 20.00 yarım bisküvi baklva tirtikladim . Gözümün önünde yediler dilim dilim . Hatta eşime kızdım al bu tabağı yanımdan dedim ama tam bi dilim kadar olmasa da yedim3 5 uzum fındık da yedim
Cuma cuma yüz buldum .neyse telafi ederim inşallah.
Spor . Bugün bisiklet binemiyorz eşim yok evde . K.v. k.b da yok . Kendim bisiler yaparim
Su 3lt
Kilis te yapılan bir yemek Hatay lı sayılırım ama Hatay’da yaşamadıkhataylı mısın sen kabak boranyeyi görünce merak ettim
menüne bu hafta beni etiketle canım menüler bende.
gelelim menüne
pattisli yumurta
yumurtayı sade ya da peynirli yeseydin de 4 5 kaşık yeseydin keşke
boranyeye bayılırım hele de kabakla yapılana.bulgurda sıkıntı yok bugün cuma.
spor az olmuş
yürüyüş ya da dışarı çıkamıyosan evde leslie yapabilirsin çok işe yarar.
su içilmiş tamamdır.
menün güzel sporu arttırmaya çalış kuzum![]()
İyi cnm.. sen nasıl oldun?? Şehir dışına gidiyoruz bugün.. pazartesi dönücem eve..Kız naber
Ben 18![]()
HeyoooYaparım tabe siz yeter ki mezun olun
![]()
Su yaş mevzusu kapanmıştır 21 ne yaEn minnak ben temmuzda 21 olcam suan 20miym![]()
Geçmiş olsunn bonusumGünaydın
Akşam kötüleştim bi ara titriyodum bakamadım daha kusura bakmayın.
Boğazım fena çok güzel anlatmaya gerek yok.
Hafiflemezse bi acile falan gidicem mecbur.
Analar hasta olamaz ya sistem çöküyor