Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

fitimmmmm bravo beeeeeeeeeeeeeeee:rapci:
minnak kilona devasa bir eksi azmin zaferidir bu

zaten biz FİTCİYİİİİİİİİİİİİİİİİİZZZZZZZZZZZ demedik miiiii:eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence:

o iğdeyi çiğ çiğ yiyeceğiz inşallah radat ol sen:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

handeeeeeeeeeeeeeee hoş geldin eski handeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:-2.4 nedir var arkadaşşşşşşşşşş helal beeeeeeeeeeeeeeeeee 6 lara çok az kaldı :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

nilişkom sen korumanın kitabını yazdın artık :KK52:
bir hafta minnak artı varsa diğer hafta minnak eksi kesin oluyor.. ki bu eksi kilona göre gayet iyi.. kocaman alkışlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr 51 ler sana göz kırptııı:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

vay vay vayyyyyyyyyyyyy -1.1 çok çok iyi bir eksi pembikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bu bildirim bize ne diyor farkında mısın? haftaya diyor 9 lara veda 8 lere hoş geldin partisi yapacağız diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sampiyon:

konyakım koruma başarı ile devam ediyor çok çok iyi beeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK9: -100 lerinden öperim seni:KK15:

koruma kraliçesi deynep göstermelik eksisi ile gelmiş:KK53:
-100 gayet iyidir :super:
deynep candır gerisi heyecan:süslü:

oh beeeeeeeeeeee:KK74:

2 hafta sonunda iyi bir eksi ile geldi tefooooooooo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sporlarının, hayır dediğin cıs coşun karşılığını tartı nasıl da güzel verdi tefom.. darısı haftaya değil mi:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

nisa kuzum düne göre ödem tutmuşsun amaaaaaaaaaaaaaaaaa yine de -900 gayet iyi maşallah! Ama sana yakışan 5 li kilolar hemen 6 ları terk edelim olmaz mııııııııııı:KK60:
Canımsın çok saol :KK72::KK72::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK74::KK74::KK74::KK36::KK36::KK36::KK37::KK37::KK37:

Of Allahım sana geliyorum çok mutsuzum bu evin dağınık hallerinden su kizi anneme bırakıp dip bucak temizlik yapmam lazım.. hergün sil süpür temizle yapmama rağmen . Niye dağınık geliyor gözüme yahu . Neyse gidiyim de işlerimi halledeyim :bicak::bicak::KK51::silah:

Çok güzel menü kuzucum. Sucuğa dikkat tuzlu çünkü ödem yapabilir aşırıya kaçma. Spor da güzel. Suyu arttır kuzum yarım litre daha içmeye çalış bi dahaki sefere
:super:
Sağol cnm sucuk genelde cuma harici yemiyorum diyete baslayalida ilk bulgur yedim

Kızzz yeni görüyorum ne işin var senin burda:skandal:
Kedım kılolu ya :D Benı etıketlemişler :D

Sizinle beraber kedım kilo vercek :D :D
Tamam!! Benimkinin acil zayıflaması lazım, en son baktığımda 7.5 kilo tosuncuktu.. seninki?
4 yaşında 8 kiloydu .. Veteriner bu böyle gıderse 2 yıl daha yaşar sonra ölür dedi :bicak:
Bunu duyalı 1,5 ay oluyo .
Eve lazer aldım . Her akşam en az yarım saat evde koştutturuyorum .
Mamasını 50 gr verıyordum .
30 'a düşürdüm.
Normalde çok çok az da olsa yedıgım yemeklerden verırıdım .
1,5 aydır asla vermıyorum .
7 kilo şuan . :cool:
Sen neler yapıyosun söylede bende yapem

malipina malipina igdedali igdedali aşkolsun gelicem deyipte ne zaman gelmedim beni herkeş bilir :-)

Valla çok kötüydüm hala çok kötüyüm ilacın etkiside geçiyor iyice fena oluyorum.
Midem felaket bulanıyo. Dün yürütüşten sonrada çok ağrıdı vucudum belliydi böyle olacağı.

İki öğün yapiyim demiştim ama bi gün yaptım sonra bozuldu yine bi gün yaptım sonra bozuldu. Normal öğünler yapıcam yine.
Dünde geç kahvaltı yaptığım için 2 öğün oldu.

Ne yedim

Sabah 11:00
3 yumurta sahanda
4 dilim hellim peyniri
1 dilim çavdar, domates

Akşam 17:30
7-8 tane ev yapımı çiğköfte( daha sıkılmamıştı benim aldıklarım 7 tane olmuştur)
Yarım tabak kabak yemeği
2 kaşık yeşil mercimek

2 litre limonlu su

45 dk tempolu yürüyüş
45 dk normal yürüyüş
nehirnil111 nehirnil111

Menu yazayim :KK33::confused:
Sbah 09.30
ılık limonlu su yarım grisini 1 dilim beyaz peynir 5 fındık
12.30
Eki Görüntüle 2130887 hepsini yedim ya lâ

Aksam 17.30 :KK37:
5 et köfte (Fırında kendi yağıyla )
5 ince dilim pattis fırında
2 y k. Bulgur pilavı
Salata
Çay 20.00 yarım bisküvi baklva tirtikladim . Gözümün önünde yediler dilim dilim . Hatta eşime kızdım al bu tabağı yanımdan dedim ama tam bi dilim kadar olmasa da yedim :KK34::KK34: 3 5 uzum fındık da yedim
Cuma cuma yüz buldum . :KK4: neyse telafi ederim inşallah.
Spor . Bugün bisiklet binemiyorz eşim yok evde . K.v. k.b da yok . Kendim bisiler yaparim Hoppa
Su 3lt
t384813834-b1318230614_s400.webp

hataylı mısın sen kabak boranyeyi görünce merak ettim:kk77:
menüne bu hafta beni etiketle canım menüler bende.
gelelim menüne
pattisli yumurta :duduk:
yumurtayı sade ya da peynirli yeseydin de 4 5 kaşık yeseydin keşke
boranyeye bayılırım hele de kabakla yapılana:kk77:.bulgurda sıkıntı yok bugün cuma.
spor az olmuş :duduk:
yürüyüş ya da dışarı çıkamıyosan evde leslie yapabilirsin çok işe yarar.
su içilmiş tamamdır.
menün güzel sporu arttırmaya çalış kuzum:KK76:
Kilis te yapılan bir yemek Hatay lı sayılırım ama Hatay’da yaşamadık

Nevreste Nevreste senin 60 oldugunu soylemisti :sus:
Yaparım tabe siz yeter ki mezun olun
:KK72::KK72::KK72:
Heyooo :KK200::KK200::KK200:
En minnak ben temmuzda 21 olcam suan 20miym:sus:
Su yaş mevzusu kapanmıştır 21 ne ya :işsiz:
Ilk öğrencilerim su an 16 17 yaşında :KK42:
Günaydın :hasta:

Akşam kötüleştim bi ara titriyodum bakamadım daha kusura bakmayın.
Boğazım fena çok güzel anlatmaya gerek yok.
Hafiflemezse bi acile falan gidicem mecbur.

Analar hasta olamaz ya sistem çöküyor
Geçmiş olsunn bonusum :KK200:

Back
X