Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yarın temizlik 2 vizyonda:kızgın: bahar temizliğine kalktım, bugün mutfakta yağ çözücü :KK200:ben romance yaşadık :bicak:
Yarın kireç çözücü :KK200:ben banyodayiz:deli: artı camlar, kapılar var:bicak: dolap içlerine girmiyorum bile henüz :110:
Darısı başınaaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
1 dilim salami da gör hemen:KK67:
kolay gelsin canım. Bende başlayacağım benim kızlar fırsat verdikçe ,camları nisan yağmuru geçşin diyorum

igdedali igdedali yarına senin söğürmeden yapayım diyom. canım çekmişti o gün :dondurma: patlıcanı ve kırmızı biberi közleyeceğim. kabuklarını soyup doğrayacağım. sonra dövülmüş sarımsakla karıştıracağım. sonra zeytinyağı ve pulbiber miydi? yağ kızıyor mu yoksa çiğ mi?
Sadece közlenmiş patlıcanla yapıyoruz biz. Sarımsakla karıştırıyoruz. Sonra bir tavada az yağda(diyet olduğu için) kıyma ve soğanı kavuruyoruz patlıcanın üstüne ekliyoruz.

igdedali igdedali madem korumadayım kendime patates salatası yapim :KK49:
Gündüz mezuniyetini kutlarken aklıma geldi de milletn canı çekmesin diye yazmadıydım:halay:
Afiyet olsun şimdiden:KK49:

Sadece közlenmiş patlıcanla yapıyoruz biz. Sarımsakla karıştırıyoruz. Sonra bir tavada az yağda(diyet olduğu için) kıyma ve soğanı kavuruyoruz patlıcanın üstüne ekliyoruz.

Gündüz mezuniyetini kutlarken aklıma geldi de milletn canı çekmesin diye yazmadıydım:halay:
Afiyet olsun şimdiden:KK49:
Sende yee ama ;)

hımmm o_O tamam canım ya böyle yaparım ya da ben üzerine ızgara köfte koyarım. yarınki psikolojik durumuma bağlı :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Menü
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm peynir, 3 yeşil zeytin, maydanoz, yarım domates, salatalık ve Yeşilçay.

Ara: sütlü kahve, 3 gün kurusu.

Akşam: 1 tabak pırasa yemeği, 1 kase cacık.

Su: 2.5 lt.

Spor: 1 saat pilates, 1 saat tempolu yürüyüş.
10 dakika egzersizim var

malipina malipina
@MiuLego
nehirnil111 nehirnil111

ya ben cumaya 78.5 nasıl olcam yaaa :KK34::KK34::KK34: @MiuLego

cakil80 cakil80 çakılllll napıyon cısss mı yiyonnnnnnnnnnnnnn :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33: ye sen ye :KK70:
Tabiki yemiyorum ama bugün yeni bir tarif denedim doktora sordum olur dedi ama ayda 1 yaparsan iyi dedi :KK43:

Belki senin de hoşuna gider 1 tane lavas tam buğday unlu ikiye katliyorsun arasına incecik bir dilim kaşar kibrit kutusu kadar pastırma istersen arasına domates biber de koyabiliyorsun yağsız tavada arkası onlu pisiriyorsun. Tadı çok güzel oldu kahvaltı alternatifi verdi.

Menü
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm peynir, 3 yeşil zeytin, maydanoz, yarım domates, salatalık ve Yeşilçay.

Ara: sütlü kahve, 3 gün kurusu.

Akşam: 1 tabak pırasa yemeği, 1 kase cacık.

Su: 2.5 lt.

Spor: 1 saat pilates, 1 saat tempolu yürüyüş.
10 dakika egzersizim var

malipina malipina
@MiuLego
nehirnil111 nehirnil111
Hani saatler lunya hanım :))

Tabiki yemiyorum ama bugün yeni bir tarif denedim doktora sordum olur dedi ama ayda 1 yaparsan iyi dedi :KK43:
Belki senin de hoşuna gider 1 tane lavas tam buğday unlu ikiye katliyorsun arasına incecik bir dilim kaşar kibrit kutusu kadar pastırma istersen arasına domates biber de koyabiliyorsun yağsız tavada arkası onlu pisiriyorsun. Tadı çok güzel oldu kahvaltı alternatifi verdi.
güzel olur bence de. çok sık yapma sakın.

malipina malipina

Iste günün menüsü

13.00

Lavasli tost (1 tambugdayli lavas 1 ince dilim kaşar 1 kibrit kutusu kadar pastırma ikiye katlayip yağsız tavada pişirdim doktor onaylı sıkıldığım için verdi değişik olsun diye)

1 kupa çay

16.00
1tane muz
2 tane ceviz
5 tane çiğ badem
1 büyük fincan Türk Kahvesi

20.00
Etli bezelye 2 yemek kaşığı
2 kaşık yoğurt
1 domates
1 salatalık
8 tane zeytin

2.5 litre su

45dakika yürüyüş

@MiuLego 60kiloyum 60kiloyum

cakil80 cakil80 ben sana başka bir tarif vereyim. bunu daha sık yapabilirsin. tambuğday lavaş kullanma. onu yerine şunu yap. hem çok doyurucu olur hem de glisemik indeksi düşük.
1 yumurtayı kırıp içine 2 yk yulaf kepeği ve 2 yk süt koyuyorsun. az da kayatuzu. güzelce çırpıp az yağlı tavada arkalı önlü pişiriyorsun. krebimiz hazırrrr. sonra onun içine bu malzemeyi koyarsın. bu da güzel olur. hem glisemik indeksi düşük hem de içinde yumurta olduğu için daha tok tutar bunu unutma. ayyyy mortime tarif verdim ben. böyle morti dostlar başına :p:p:p:p:p

güzel olur bence de. çok sık yapma sakın.
Ayda 1 verdi günde 90 gr ekmek verdiği için diete uygun dedi ben eskiden domates biberlisini yetiştim peynir ve pastirmasiz olanindan. Lavasin arasına sadece domates ve biber kavurması koymuslardi çok güzeldi.

Makarna veya Mantı istersem bir diğer menüyü tonbalikli salata ile hafif gecirirsem 3 ayda bir ok dedi. Aynı şeylerden sıkılinca mola amaçlı veriyor. Yani bayram da 1 öğün yiyebilecegim hazirana kadar hersey yolunda giderse

Back
X