Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sevgili mium bu hafta çok yogunsun kuzum kıyamam ben sana kongre için bı ton evrak için varmış bugün yarın okul var sen bol bol ye ki aklın basinda olsun bol bol ders çalış spor ile zaman kaybetme kuzum kıyamam ben sana yaa @MiuLego

Eki Görüntüle 2131708

kızlar bu tablonun hali ney biz böylemi kayısı reçeli yapıcaz :KK31::KK31::KK31:
@Esra_4378 esroş cumartesi spor yok mu gülüm?
@hepfit sende de performans düşüklüğü görüyorum :KK43:niden?
@hippotalamus sınav spora engel değil ara verdiğin bir vakit lütfen sporunu yap,hem sağlam kafa sağlam vücutta olur biliyosun:KK75:
@tevafuk55 yine en iyimiz sensin:nazar::KK9:
Floweroflife Floweroflife senin sporları gözden mi kaçırdım acaba hep sıfır olamaz,en azından bi 62,5 puan olmalı bir yerlerde:KK48:

@Pamukseker19 kuzum birazda minnak minnak hafif kardio eklesen sporlarına 10-15 dakikalık,yada leslie aplamla çalışsan tadından yenmez:rolleyes:
@pempisler cumartesiyi saymazsak iyi gidiyosun,biraz daha çalışırsan haftaya bi karpuz olabilirsin:rolleyes:ışığı gördüm sende
@Konyakk konyakım senden de biraz daha gayret bekliyorum hadi görim seni:rolleyes:sende de bi karpuz havası var
@malahit sanırım sporlarını kaçırdım beni etiketedin mi? :işsiz:
vorones vorones sende etiketlemedin sanırım:işsiz:

yani ikinizinde spor yapmadığını düşünmek istemiyorum:eek:

kızlar haydi kaldırın totoları,kayısı reçeli yapıcaz unutmayın
karşıda iğde gibi bir rakip varken oturmak bize günah:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tokat::duduk::KK11:buda dün için bana gelsin

Karpuz mevsimi değil zaaar zor :rolleyes:

Sen acıkınca mı verıyorsun ?

Ben sabah evden çıkarken 20 gr.
Akşam eve geldiğimde 20gr. verıyorum kişi başı ?
Ben de evden çıkmadan veriyorum ama sabah çok yiyemiyor, öğlen eve dönüp yine veriyorum asıl yemeğini, akşam dönünce veriyorum yine, bir de gece çok acıkırsa, mesela dpn gece için mamasını ayırmıştım acıkırsa veririm diye ama acıkmadı

Faydalı bilgiler nerde sen nerdesin yaramazgillerden deynepnaz deynepnaz
Hastane işlerim vardı,kızım elini katlanan sandalyesine sıkıştırdı,serçe parmağı çatlamış,atel takıldı,gelince uyumuşum ,kalkınca işler derken zaman bulamadım.Başta çok moralim bozuldu ama hastanede daha kötü durumdakileri görünce kızımın ki daha hafif geldi.:olamaz:

29694812_780097972184976_694309906698800471_n.jpg

Hastane işlerim vardı,kızım elini katlanan sandalyesine sıkıştırdı,serçe parmağı çatlamış,atel takıldı,gelince uyumuşum ,kalkınca işler derken zaman bulamadım.Başta çok moralim bozuldu ama hastanede daha kötü durumdakileri görünce kızımın ki daha hafif geldi.:olamaz:
çok geçmiş olsun. Sağlık önemli . Anneler bebekler yavrular hasta olmasın kaza gelmesin başa. .
BeNm bel de fena yavrularim beni bekler

Back
X