Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

banu sakin. kızdığın üsluba laf söylerken senin üslubunda raydan çıkıyor. 3 günlük diye bahsettiğin de takım arkadaşımız.. bu takıma emek vermiş, zaman harcamış ve kilo vermiş vermeye de devam eden bir arkadaşımız. Kim ya bu gelmiş diye bahsetmen hiç hoş olmadı. İnsanların "bu, o, şu" diye nitelenmesi hiç hoş değilken.. takım arkadaşımıza böyle ifadeler kullanman hiç yakışmadı.

@Esra_4378 karşı tarafın hassas noktalarına gelebilir konuşmaların. Biraz daha dikkat.

Peki varmı başka bana elestirin?

Saol tatlımm... darısı başınaaa inş..
Inş. En yakın zamanda
Yavrum ben Nisayim.
Masumma yazdiklarin icin o sekilde dedimdi.
Ayy instagramda da yazisiyoruz kafa karıştı ya 4 saatlik uykuyla kafa bu kadar oluyor
Sana geçmiş sayfalarda ki if deneyimi mi okumani tavsiye ediyorum
İnsanları tanımadan yargılama esra
Hoppolaaa
Bir haftadır geçmiş pek yapamiyorum ev coluk çocuk hasta ama geçmiş konusunda sunu soyleyeyim asla dan diye gündemi okuyup çıkan bir insan değilim ama akşam if yaptığın için akşam kaçırdığını yada hafta sonu kaçırdığın gibi şeyler okumuştum ve ileri geri değilde normal bir beslenme yapsan diye dedim bu şekilde kilo verdiginede şahit oldum fakat ömür boyu akşam yemeden yaşayamazsın normale dönünce vücut sapitmasin diye ve bunu sana birkaç kez yazdığım için
Hedefler konusunda @MiuLego motive etmemi söyledi bi de böyle ters köşe yazayım dedim ama kusura bakma bu kadar kirilacagini düşünmedim zaten geçmişi okuyup daha oncede yorum yaptığımi görebilirsin neyse canim sen bilirsin nasıl kendini iyi hissediyorsan diyetine öyle devam et ben de fazla burnumu soktum sanirim özür dilerim

Masum esranın kötü bi niyeti olduğunu sanmıyorum cnm.. o herkesin zayıflamasını istiyor gerçekten..
herkesin mizacı farklı.. yazma dilinde mimik vs olmadığı için anlaşılamayabilyor.. o yüzden tartarak yazmak lazım..

Banu okuyunca üzülmekte, hiddetlenmekte haklı çünkü içinde bocaladığı bir dönem zaten..
biraz sakinleşince ikisi de anlayacak

Canımın içi.. sakin kal.. şuan sinirlenmişsin.. senin de hassas noktana denk gelmiş.. eleştiri değil.. sadece biraz sakinleş diyorum yahu.. kırıldım diye kalp kırma.. kıran zaten düzeltir diyorum..

üzülme:KK200:
Bana hiç canımın içi demedin :110:

Inş. En yakın zamanda

Ayy instagramda da yazisiyoruz kafa karıştı ya 4 saatlik uykuyla kafa bu kadar oluyor

Hoppolaaa
Bir haftadır geçmiş pek yapamiyorum ev coluk çocuk hasta ama geçmiş konusunda sunu soyleyeyim asla dan diye gündemi okuyup çıkan bir insan değilim ama akşam if yaptığın için akşam kaçırdığını yada hafta sonu kaçırdığın gibi şeyler okumuştum ve ileri geri değilde normal bir beslenme yapsan diye dedim bu şekilde kilo verdiginede şahit oldum fakat ömür boyu akşam yemeden yaşayamazsın normale dönünce vücut sapitmasin diye ve bunu sana birkaç kez yazdığım için
Hedefler konusunda @MiuLego motive etmemi söyledi bi de böyle ters köşe yazayım dedim ama kusura bakma bu kadar kirilacagini düşünmedim zaten geçmişi okuyup daha oncede yorum yaptığımi görebilirsin neyse canim sen bilirsin nasıl kendini iyi hissediyorsan diyetine öyle devam et ben de fazla burnumu soktum sanirim özür dilerim
Zor zamanda if e tutunmuş biri banu şuan.. geçmişte de if ile çok kilo vermiştir.. if zor ama banuya uyan diyetlerden..

geçmiş derken yıllardan bahsediyo banu..

kötü niyetin olmadığını biliyorum ben esroş.. kalbin temizdir senin.. sadece özel ve hassas olunabiliyor.. dikkat edersek sorun kalmayacak

İki de bir yapboz yaparak
Milletin agzina sakız olarak suç bende
Aslında

Ben hakkettim nokta.

Yani diyecek birseyim yok burda okuduğum bir mesaja aglayacagimi hiç dusunmemistim diyorum ....
Sakin ol ve ağlama esra.. Bir anlık sinirle insanlar birbirini kırabilir.. sonra kırıklar düzeltilir.. biz burada bir aileyiz.. olur öyle arada ama düzelir.. sen kıymetlisin:KK60:

Back
X