- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
2 bardak demeye geldim. Nehircanım demiş zatenYesil cayim var icem yapimde
Gunde kac bardak icilmeli?
Açıkçası büyüğü bende de var ama sor kullanıyor muyum yoh. Sanki hareketleri kolaylaştırıyormuş gibi geliyor. O olmadan yapınca daha çok yanma hissediyorum. Küçüğü özellikle iç bacak egzersizlerinde kullanılıyor. Ama alacaksan çember al. Almayı istiyorum o lazım... Bende lastikleri de var fakat kadın çorabı da o işi görüyor. Lastiğin tek farkı sertlik derecesine göre kullanılabiliyor oluşu... bende 3 tane var. Biri yumuşak, dğeri orta, öteki sert... Başlangıçta yumuşakla başladım şimdi kullanmıyorum onu.igdedali bu pilates topunun hem.buyugu hem kucugu mu lazim ona gore bakayim
Augmentin bid iğne verdi zalım daktır9
Geçmiş olsun, ilaç ne kullanıyorsun? Dolven kullandım ben çabuk geçirdi ama öksürük başlıyor gibi bende de![]()
Lastiği özellikle bacaklara bağlayarak makas yapıyorum ovv beybiiiiigdedali İğdem bende büyük boyutu var pilates topunun çok işe yarıyor çemberim vardı kardeşime verdim oda acayip bacak arasını çalıştırıyor. Lastikle ufak topunu da aldım ufak top bir işe bende pek yaramıyor ama lastiği güzel kullanırsan yakıyor
![]()

Bi de şu kol altında yemeğe tuz eklerken sallanan kısım var ya onda çok kullanıyorum

Şimdi çember alayım diyorum. İş yerinde masa altında sıkıp bırakayım boş durmaktan iyidir

Ben ben ben diyesim geldi...Kim benle spor yapar 1.15 dk hedef 1500 ip atlama 3 mil lessie var mı bı babayigit![]()