• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü
Sabah 7
Yarım dlm ekmek
Yumurta
Domates salatalık biber

Ara 11
Çilek elma portakal

Öğle 14
Üç dört kaşık türlü
Salata
Keten tohumlu yoğurt
Bir iki çatal cıs

Akşam 19.30
Bir kase mercimek çorbası
Salata

Su 1.5 lt
malipina malipina
ya sen niye korumadasın :KK12:
ekmeğine laf etmek istiyorum meyve kokteyline laf etmek istiyorum
:63::63:
koruma için çok güzel menü yine ördekim
kahvaltıda peynir ye ama ihmal etme
öğünlerini çok beğendim:kk77:
su az su iç suu:KK12:
spor da yok:tokat::duduk::duduk:

Bazen 2. Çocuğu yapsam 2sini birden buyutsemmi diyorum:eek::emir_bebek:
Sonra düşünüyorum yok yok dur hele 1 yaşını geçsin :anne:
Sizce 2. Bebe 1. Kac yasindayken doğmali??
Kizim suan 7.5 aylik
Bu konu tartışılır. Kimisi 3 yaş diyor kimisi 6 yaş kimisi ikisi bir büyüsün diyor.

Annenin, sabrına, yaşam şartlarına, ilk çocuğunun büyümesindeki zorluğa kolaylığa.

Benimkilerin arası 3 yaş 9 ay mesela, memnunum ben.

kahvaltındakı o mor şey neli verom?mayonez yok demi? oyyy ali nazik geçen bi türk restoranında yedik bayıldım yaaa neydi o öyle...bayıldım resmen.ağzım sulandı okuyunca yaaa....
Evde kendin de yapabilirsin ali nazik. Bende yapıyorum sık sık...

WC yıl bilmem ama menun diyet menüsü değil kuzum o ne öyle ya harbi açlıktan mi korkuyorsun yada aç kalacağım diye mi yiyorsun bu kadar anlamadım hele 8 yediklerin:olamaz:
ya tamam akşam yemeğinden sonra yediklerim cısss onu biliyorum. olmamalıydı. ama gün içi normal değil mi. ben 79-80 kiloyum o_O

kahvaltı çok çeşit olduğu için kalabalık görünüyor.
sen bu kilolardayken neler yiyordun ?

öncelikle çok teşekkür ederim yorumun için.çok mutlu oldum onu söyleyim...gelelim yediklerime içtiklerime...reyhan bir tabak salataya 2 kanat ancak katmışımdır...karanfil falan da suyumda kullanıyordum.yarınki suyuma hiç bir şey koymadım...zeytin yağı salata da mutlaka kullanırım her defa ister yeşillik ister sebze salatası olsun.meyve sevmiyorum bazılarını gaz yapar bazılarını alerji yapar diye kullanmıyorum.sen ne tavsiye edersin?kuruyemişlerde alerji yaptı sanki yüzü kızardı ondan kullanmıyorum.açıkcası süt konusunda pek bilgilibdeyilim.tavsiyelere açığım...
Çok onu ona karıştırıyorsun kuzum ne olur yanlış anlama bak karanfil suya atıyorum diyorsun süte geçiyor sütun tadı değişiyor mesela sana örnek en çok süt yapan yeşil sogandir ama hiçbir doktor onermez sütun tadını eksittigi için yeşillik ye ama aroması yüksek yeşillikler tuketiyorsun bu sıkıntı mesela ara yap yoğurt elma ile elma gaz yapmaz marul dere otu salatalık ye bı gün ertesi gün reyhan marul salatalık ye yani aroması fazla olan yeşillikleri aynı güne koyma karanfil kullandığından anason zencefil kullanma o gün sütun tadını eksitirsin gaz yapar alerji yapar daha küçük bebeğin bu yüzden dedim
Süt yapan gıdalar en önemlisi bulgur dere otu yeşillikler su ezcanelerde satılan süt çayları da var ama en önemlisi stressiz olman bu kadar sütu kafana takarsan sütun olmaz bunu unutma süt odaklı yaşama satalarinda domates kullanma domates yeme 6 ayına kadar kuzum anladığım kadarıyla bebeğin alerjik
Kimyon tüm yemeklerinde tuket bio giol gaz damlası var yüzde yüz organik bı damla kullanabilirsin kalsiyum alımını cogalt ki bebeğin kemik gelişimi iyi olsun yoğurt süt ürünleri bebekte kabızlık yapar bu yüzden peyniri cogalt yoğurt 1 kaseyi geçmesin mesela inek sütü bebekte gaz yapar içme
Kuruyemişler gelince mesela bir gün çiğ badem tuket bebeğini gozetle bakalım birşey yapıyor mu ertesi gün çiğ fındık yani hep tek ürün olarak kullan herşeyi ona onu karistirarak değil kuzum sakın yanlış anlama dediklerimi ben oğlumda gazdan çok çektim ama kızında şükür hiç sıkıntı yaşamadım 4 ay yada 6 aydan sonra kendi gazını kendi çıkaracak o döneme kadar sen dikkat edeceksin kuzum

Melegiimm22 Melegiimm22 bu arada ben ikinciye hamileyken büyük oğluma wc ye tek başına girmeyi, üstünü giyip çıkarmayı hep öğrettim, hem düşük riski olduğu için bana kolaylık olsun diye hem doğum sonrası küçük ağlarken büyük annneee tuvaletim geldi diye beni beklemesin diye.
Kendi kendine yemeğini zaten yiyordu.

Bunlar küçük ama aslında çok önemli ayrıntılar ;) çok işime yaradı benim doğum sonrası

kuzu kahvaltın az olmuş :KK12:
öğlen çok sağlıklı :super:
akşamı da çok beğendim:super:
yalnız öğünlerdeki ekmekler:KK12: totalde çok ekmek yemişsin bi de ekmek normal ekmek mi tb mı?
suyun çok iyi:eğlence:
sporu arttırmaya çalış en azından 3 mile tamamla.15 dk yağ yakımı için yeterli gelmez:KK15:
2aylık bebeyimi emziriyorum tatlım.kahvaltıda ne yiye bilirim ek olarak?ekmek şimdilik 3dilim kullanıyorum gün içinde.azaltıcam zamanla.tabiki tb ekmeyi kuzum...spora da sonradan yüklenicem.15dakikayı bile yapamadım daha...kalkıp yapayım yaaa...

Bende yapıyorum evde alinazik :KK45::KK45:yarın yapayım :KK54:
Ugrastrdi kız bugün benı. Baktım k.baba gene burun kiviracak. Ona da patates haşlayip yaptım patlıcan koz yerine.. tabi bı de çorba yaptım Şehriyeli pirinçli . Tabi onlardsn yemedim .

2aylık bebeyimi emziriyorum tatlım.kahvaltıda ne yiye bilirim ek olarak?ekmek şimdilik 3dilim kullanıyorum gün içinde.azaltıcam zamanla.tabiki tb ekmeyi kuzum...spora da sonradan yüklenicem.15dakikayı bile yapamadım daha...kalkıp yapayım yaaa...
Canım bu arada yoğurt da gaz yapabiliyor, benim büyük oğlana yapıyordu yememiştim 3 ay

Kizim suan 7.5 aylik
2 3 yaş ideal kuzum bence benim.kizimla oğlumun arasın da 3 ay var ve sifir kıskançlık ama 9 ay iyi çabalaman lazim

Bu konu tartışılır. Kimisi 3 yaş diyor kimisi 6 yaş kimisi ikisi bir büyüsün diyor.

Annenin, sabrına, yaşam şartlarına, ilk çocuğunun büyümesindeki zorluğa kolaylığa.

Benimkilerin arası 3 yaş 9 ay mesela, memnunum ben.
Dogru herkese gore farkli
3.5 yasta cok gbi sanki
Ablamnda çocukları arasnda 3 yas var anlasamiyolar hic
Gerci cocktan cocuga değişir

Hayır saçmalama.. daha çok küçüksün...
Yok kuzm ya daha istemiyorm cesaret edemem gelip gidiyolar sadece bana :D
Yasini doldurunca acna belki dusunurm
Ama cok acmakta istemiyorum aralarini
2. Ne zaman nasip olur oda bilmem ilk bebegimi 7 ay bekledim 7. Ayda hamile kaldim
Ya gec olursa düşünceleride var karışık kafam

Ben kızıma wc eğitimi verdikten sonra düşündüm. .en azından birini bezlerim dedim..öyle de oldu 2 yaş gününde oğluma hamileydim 2 aylık. .Rabbim herkese nasip etsin..aralarında 2.5 yıl var..
Tam istediğim yas aralığı
Kızım 2 ye girsin
2. Dogsun istiyorum inşaAllah nasipse
Kafamda boylr düşündüm ama tabiko nasip
I

3 nisan menüsü

Uyanınca : Limonlu zencefilli şu

Kahvaltı (8.30) : Mantarlı yumurta, peynir, 5 zeytin, dom, sal, bib, 1 etimek

Öğlen (13.00): 1 kase ayran çorbası (Sivas) , 2 kaşık kabak sandal içi

Ara (16.00) : 1 incir, 3 hurma

Akşam (18.30) : Yoğurtlu kabak sandal

Su: 3 litre
Spor : 50 dk eliptik, 10 dk hit cardio, 200 ip, plank, wall sit

@MiuLego malipina malipina

Kabak sandal : Kabakları ikiye bölüp içlerini oyup diri kalacak şekilde haşlıyoruz. İç harcı için tavuk göğsünü robotta çekip, kavurduğumuz soğana bibere ekliyoruz (karnıyarık içi gibi ) salça da ekleyip kavuruyoruz. Kabakları içine koyup salçalı su ile pişiriyoruz tencerede (fırında da olur ) üstüne sarımsaklı yoğurt döküyoruz. Yapmak isteyenler için yazdım :KK66:

Eki Görüntüle 2132537
ulan o ne güzel menü öyle:halay:
sağlık fışkırıyo be:kk77:
suyu da içmiş benim kuzucum
sporunu da döktürmüş ay çok beğendim yaa:KK49:
kabak sandal da çok güzel görünüyo eline sağlık:kk77:
afiyet olsun bol eksi getirsin sana:KK49:

kahvaltındakı o mor şey neli verom?mayonez yok demi? oyyy ali nazik geçen bi türk restoranında yedik bayıldım yaaa neydi o öyle...bayıldım resmen.ağzım sulandı okuyunca yaaa....
Yok yol mayonez koymadim biraz k.valide nin topladigi otlardan bi de kara lahana Mor olan. Rondodan gecrdim yogurtladim.
Ali nazik hafif oldu sevdim bende .normalde patlicapatlicanlari firnda koz yaptık tan sonra yağlardim yapmadim.
Oyy kıyamam. İyi ki onun foto atmadım
.kendin de yapabilrsin . Simdiden afiyet olsun ;)

Melegiimm22 Melegiimm22 bu arada ben ikinciye hamileyken büyük oğluma wc ye tek başına girmeyi, üstünü giyip çıkarmayı hep öğrettim, hem düşük riski olduğu için bana kolaylık olsun diye hem doğum sonrası küçük ağlarken büyük annneee tuvaletim geldi diye beni beklemesin diye.
Kendi kendine yemeğini zaten yiyordu.

Bunlar küçük ama aslında çok önemli ayrıntılar :KK66: çok işime yaradı benim doğum sonrası
Dogru bunlar onemli seyler :110::bicak:

Ayy bayadır batırmıyorum ama heo düşüktü..
Ben de bugun verdim kani da sonuca anca persembe baktircam
Kizim suan 7.5 aylik
Ya kuzum sen kendin cok kucuksun zaten bebegin de oyle..Ben aslinda 4 yas uygun goruyorum kafamda ilk cocuk oz bakimini yapabilecek duruma gelsin diye.Ama nasip olursa ben 3 yas koyacagim araya hem ben senden neredeyse 10 yas buyugum hem de ilk cocugum 4 yasinda krese gidecek nasipse.bebek geldi ben okula gittim olmasin diye 1 sene hem bebekle hem.onla evde durmayi istiyorum.Allah istedigim zamanda nasip ederse istedigim bu yönde.

Back
X