Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok lezzetli3 nisan menüsü
Uyanınca : Limonlu zencefilli şu
Kahvaltı (8.30) : Mantarlı yumurta, peynir, 5 zeytin, dom, sal, bib, 1 etimek
Öğlen (13.00): 1 kase ayran çorbası (Sivas) , 2 kaşık kabak sandal içi
Ara (16.00) : 1 incir, 3 hurma
Akşam (18.30) : Yoğurtlu kabak sandal
Su: 3 litre
Spor : 50 dk eliptik, 10 dk hit cardio, 200 ip, plank, wall sit
@MiuLegomalipina
@masumm
Kabak sandal : Kabakları ikiye bölüp içlerini oyup diri kalacak şekilde haşlıyoruz. İç harcı için tavuk göğsünü robotta çekip, kavurduğumuz soğana bibere ekliyoruz (karnıyarık içi gibi ) salça da ekleyip kavuruyoruz. Kabakları içine koyup salçalı su ile pişiriyoruz tencerede (fırında da olur ) üstüne sarımsaklı yoğurt döküyoruz. Yapmak isteyenler için yazdım
Eki Görüntüle 2132537
Cuma 1 saat tempolu yürüyüşEki Görüntüle 2132720
Kayısılar huhu çağlalar bizi geçti az canlanın bu hafta ne oldu size yenilmek yok hadi son 2 gün
Kayısılarigdedali
malipina N Nana
Nevreste @eflalim
Çağlalar @Cutemom007 @Melegiimm22matematik61 @elfkkk @Sidelya95
@Cutemom007 sporun yok mu listelerden çıkacak mısın
Eksik gedik var mı bakın hele canlar![]()
Evet canım başladım ama o kadar yoğun günler geçiriyorum ki çok az geliyorum.7.takımdan çıkmayan ben şimdi sadece bildirimlere bakıyorum.inşallah 10nisan Damlanın doğum gününden sonra rahatlıycam.o zamana kadar doğum günleri misafirlikler falan böyle olacak.şimdi akşamki doğum gününe giymek için kendime bir şeyler almaya çıktım.hiç bir şeyim olmuyo artık o kadar kiloluyumki.bide 1.5saate bebişin yemek zamanı dönmek zorundayım.açım bir de süt vericem diye yemem gerek ne yiycem dışarıda ben yaaa...çok zor bi gün olacak benim için.geldikten sonra kuaföre de gidicem...amma dert yandım ha
Ben de hep seni hatırlıyorum pembe düşler suyu görüntüsü çok guzelcakil80 çilekli limonlu su yaptım nanede koydum gördükçe ve içtikçe aklıma geleceksin kuzum emin ol
Dün diyetin bozulmuş sanırım benimde bozuldu.
Lütfen dr unun dediği şekilde devam et kontrolünü hiç aksatma.
Kuş menülerin olmasın doyurucu dolu dolu olsunki sonradan saldırma.
Mesela 1 yumurtalı menemen ayran gibi bir öğün sana uygun değil.
Zaten protein eksikliğin var yap 2-3 yumurtalı.
Ayranı aralarda iç öğününde yoğurdu tercih et.
İçine keten tohumu, chia tohumu, dereotu falan koy tok tutsun.
Süt içemiyosun yoksa tarçınlı sütü her akşam içsen çok iyi olurdu.
Sık dişini inş normal saatine dönünce daha iyi olucak. Haftasonu çık dolaş mutlaka laleleri gör :)
Seviliyorsun![]()
Aynuramm nasılsınEvet canım başladım ama o kadar yoğun günler geçiriyorum ki çok az geliyorum.7.takımdan çıkmayan ben şimdi sadece bildirimlere bakıyorum.inşallah 10nisan Damlanın doğum gününden sonra rahatlıycam.o zamana kadar doğum günleri misafirlikler falan böyle olacak.şimdi akşamki doğum gününe giymek için kendime bir şeyler almaya çıktım.hiç bir şeyim olmuyo artık o kadar kiloluyumki.bide 1.5saate bebişin yemek zamanı dönmek zorundayım.açım bir de süt vericem diye yemem gerek ne yiycem dışarıda ben yaaa...çok zor bi gün olacak benim için.geldikten sonra kuaföre de gidicem...amma dert yandım ha
İğde yarın ki detoksum kabak bugün 3 mil lessie 1 saat tempolu yuruyus akşam yine kabak yiyeceğim yarın da sadece lessie yapacağım olarak miAlıntılarım gitti ne güzel de mi
cakil80 çilekli limonlu su yaptım nanede koydum gördükçe ve içtikçe aklıma geleceksin kuzum emin ol
Dün diyetin bozulmuş sanırım benimde bozuldu.
Lütfen dr unun dediği şekilde devam et kontrolünü hiç aksatma.
Kuş menülerin olmasın doyurucu dolu dolu olsunki sonradan saldırma.
Mesela 1 yumurtalı menemen ayran gibi bir öğün sana uygun değil.
Zaten protein eksikliğin var yap 2-3 yumurtalı.
Ayranı aralarda iç öğününde yoğurdu tercih et.
İçine keten tohumu, chia tohumu, dereotu falan koy tok tutsun.
Süt içemiyosun yoksa tarçınlı sütü her akşam içsen çok iyi olurdu.
Sık dişini inş normal saatine dönünce daha iyi olucak. Haftasonu çık dolaş mutlaka laleleri gör :)
Seviliyorsun![]()
Gayet de güzel bence. Zaten her halükarda yeneceksin miuyu. Ama kabak detoksuyla ezerek yenersin miuya tombalak derizİğde yarın ki detoksum kabak bugün 3 mil lessie 1 saat tempolu yuruyus akşam yine kabak yiyeceğim yarın da sadece lessie yapacağım olarak mi
Bana ne kadar eksi getirdi desene sabah ne olur ona göre pattis bana iyi verdiriyor ikisi arasında kaldimBense bugün kabak detoxu yapıyorum![]()
Waytimmmmmmmmm pattis ten daha çok gidiyous ben de çok araştırdım. .kabak.mi hurma mi yapsam diye kabak daha çok gidiyor sonucu söylerimBana ne kadar eksi getirdi desene sabah ne olur ona göre pattis bana iyi verdiriyor ikisi arasında kaldim
Ne demek haboşum kasıtlı yapmıyom inan. Çok etiket olunca sistem bazısını göstermiyor sanırım